- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : برترين قفل كننده تاپيك ها
من خودم به شخصه از همیشه از کار مدیرا ایراد می گرفتم چون اعتقاد دارم هیچکس نمی تونه بهترین باشه و همیشه باید پیشرفت کنه
(این از رفتار با مدیرا)
رفتار با کاربرا هم باید بهت بگم من تا موقعی که مدیر داخلی بودم همیشه سعی داشتم با کاربرا بهترین برخورد رو داشته باشم (نمی گم برخوردم بدون اشکال بوده ولی تمام سعیم رو کردم)
(اینم از رفتار با کاربرا)
پس دیدی دقیقا داری بر عکس فکر می کنی؟ :)
الن همه کخ من دارم از حسین دفاع می کنم چون میدونم واقعا حسین طرز کارش خوبه
اون پیشنهاداتی که در آخر دادی رو هم من و مهران قبلا دادیم و امیدوارم هر چه زودتر عملی بشه :)
اگه چند ماهه که عضو شدی باید من و فرشید رو خوب بشناسی اگههم نه میتونی بری صفحه ی 3 و 4 همین انجمن انتقادات پیشنهادات و ببینیبه نقل از d3c0der2 :ميبخشيد شما انتظار داري تو اين دنياي مجازي ، همسايه هاتون و بقال سر كوچتون مدير باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اين جا سايته ! هر كسي هم به اينترنت دسترسي داره مياد عضوش ميشه و مثل همه ي سايت هاي ديگه هر كس طبق فعاليت هاي مفيدش مياد مدير يا معاون ميشه !
منتها مشكل اين جاست كه تو اين فروم يه چيز رعايت نميشه !
اونم احترام به كاربراست ! خودمو نميگم ! اصلا هر چي توهين كه تا حالا كردين حلالتون !
اما شماها به جاي احترام به كاربراي تازه وارد ، به مديرا احترام ميزارين !
اين طوري آمار بازديد فروم و محبوبيتشو ميارين پايين !
بنده خودم يه زماني مدير اصلي يه فروم پر بازديد بودم ( دو سال ! ) تمام اين چيزايي كه براتون ميگم رو واقعا تجربه كردم !
به جاي اين كه الكي هواي مدير ها رو داشته باشيد ،با كاربرا با احترام برخورد كنيد تا كاربر بيشتري جذب فروم بشه !
جو اين جا يه طوريه كه كسي جرات نميكنه چيز زيادي بگه ( به جز من![]()
) هر چند من تازه وارد هم نيستم ! از چند ماه پيش تو اين فروم هستم ، اوايلش عضو نميشدم ، بعدشم كه عضو شدم و .... كه الانم در خدمت شما هستيم !
دليلش هم اينه كه با كاربراي تازه وارد به يه حالت خاصي برخورد ميشه !
حالا پيشنهادات ( من اينا رو كاملا تست كردم ! )
هر كاربري عضو ميشه از طرف مدير يك پيغام خوش امد گويي بفرستيد و قوانين مهم رو براش ياد آوري كنيد !
هر كاربري اولين پست رو ميزنه ، مديرا بهش خوش امد بگن ، اين طوري ديگه احساس غربت نميكنه و شماها رو دوست خودش ميدونه !
يك ماه اينارو رعايت كن ، اگه فرومتون از اين رو به اون رو نشد ، من اسممو عوض ميكنم ميزارم گلابي !!!!!
من خودم به شخصه از همیشه از کار مدیرا ایراد می گرفتم چون اعتقاد دارم هیچکس نمی تونه بهترین باشه و همیشه باید پیشرفت کنه
(این از رفتار با مدیرا)
رفتار با کاربرا هم باید بهت بگم من تا موقعی که مدیر داخلی بودم همیشه سعی داشتم با کاربرا بهترین برخورد رو داشته باشم (نمی گم برخوردم بدون اشکال بوده ولی تمام سعیم رو کردم)
(اینم از رفتار با کاربرا)
پس دیدی دقیقا داری بر عکس فکر می کنی؟ :)
الن همه کخ من دارم از حسین دفاع می کنم چون میدونم واقعا حسین طرز کارش خوبه
اون پیشنهاداتی که در آخر دادی رو هم من و مهران قبلا دادیم و امیدوارم هر چه زودتر عملی بشه :)