negginnium کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 891 امتیاز 10,181 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth توئیتر 2011/9/16 #21 پاسخ : اینجا کرمان است راستی استان کرمانیای عزیز سایت...ناراحت نشین ازینکه گفتم دوست ندارم کرمانو :) نظر شخصی خودم بود!
پاسخ : اینجا کرمان است راستی استان کرمانیای عزیز سایت...ناراحت نشین ازینکه گفتم دوست ندارم کرمانو :) نظر شخصی خودم بود!
smart girl کاربر فوقحرفهای ارسالها 839 امتیاز 2,034 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسفراین مدال المپیاد المپیاد ادبی دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/3/3 #22 پاسخ : اینجا کرمان است کرمان فوق العادس! من عاشق خوراکیاشم :دال
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2012/3/3 #23 پاسخ : اینجا کرمان است حس ميكنم كرمان خيلي پتانسيل گردشگريش بالائه، اما كم رسيدن. كرمان و يزدُ با فاصلهي زماني كم رفتم، واقعاً مشخص بود كه توي يزد چقد بيشتر از كرمان به جاذبههاشون رسيدن. + كوير لوت، كلوتا... تَكه...
پاسخ : اینجا کرمان است حس ميكنم كرمان خيلي پتانسيل گردشگريش بالائه، اما كم رسيدن. كرمان و يزدُ با فاصلهي زماني كم رفتم، واقعاً مشخص بود كه توي يزد چقد بيشتر از كرمان به جاذبههاشون رسيدن. + كوير لوت، كلوتا... تَكه...
ارنواز کاربر فوقحرفهای ارسالها 897 امتیاز 2,920 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 / فرهنگ شهر مشهد دانشگاه تهران رشته دانشگاه باستان شناسی 2012/3/3 #24 پاسخ : اینجا کرمان است من کرمان رو خیلی دوست دارم ولی تا حالا یه بار بیشتر نیومدم (البته همون یه بارم کلی خوش گذشت ولی کم بود) امسال شاید دوباره اومدیم
پاسخ : اینجا کرمان است من کرمان رو خیلی دوست دارم ولی تا حالا یه بار بیشتر نیومدم (البته همون یه بارم کلی خوش گذشت ولی کم بود) امسال شاید دوباره اومدیم
گردآفريد کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/3/3 #25 پاسخ : اینجا کرمان است كرمان واقعا شهر قشنگيه مخصوصا كوچه هاي قديميش!!!!! دوستان كرماني يه دعوتنامه بفرستين واسه ي اين انسيه ي ما خيلي كرمان دوسته!!!!!!
پاسخ : اینجا کرمان است كرمان واقعا شهر قشنگيه مخصوصا كوچه هاي قديميش!!!!! دوستان كرماني يه دعوتنامه بفرستين واسه ي اين انسيه ي ما خيلي كرمان دوسته!!!!!!