• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vesal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادگیری فرانسه

ببین کلن دو جایمعتبر هستش : یکی جهاددانشگاهی ، یکی کانون ایران
اینا بهترینشن
اما می گن جهاد دانشگاهی کتاب cafe هست ، کتابش زیاد خوب نیست
ایران از همش بهتره ، من خودم ایران می رم

بهار هم کلاس فرانسه داره ، تا جایی هم که من شنیدم خیلی کلاسش خوبه ;D

اما شنیدم یه خانومی هست خانم فعلی (؟) ( فامیلش یادم نیست دقیق ;D ) که خیلی خوب درس میده ، تو آموزشگاه خاصی هم نیست :-?

پ.ن : اگه دقیق خواستین پ.خ بدین بپرسم

Oxford est une bonne​

]چند تا كتاب معروف تو فرانسه هستند اوليش بعد از cafe ، صرف فعل بشغل و بعد از اون يه سري كتابارو توليد كردن كه به بحث اصطلاحات مي پردازه يه كتاب هست دفعه بعد اسمشو بهمراه ناشرش مي نويسم.يا ح ق

اتفاقا به نظر من کتابای cafe زیاد خوب نیست ، reflet خیلی کامل تر ه ! من از کسایی که اول cafe خوندن که پرسیدم ، همشون رو reflet تاکید داشتن

کسایی که فرانسه کانون می رن موضوع اکغیغ nep4 رو یادشون نمیاد ؟:(

به نقل از سکـــو تـــــ... . :
اتفاقا به نظر من کتابای cafe زیاد خوب نیست ، reflet خیلی کامل تر ه ! من از کسایی که اول cafe خوندن که پرسیدم ، همشون رو reflet تاکید داشتن

کسایی که فرانسه کانون می رن موضوع اکغیغ nep4 رو یادشون نمیاد ؟:(

تایید میکنم reflets از cafe بهتره، سطحش بالاتره یه جورایی

ترتیبش nep بعد nes دیگه؟ ;D اگه این باشه nep4 رو خوندم ولی یادم نیست ;D یکم بحث ها و درس ها ی خود nep 4 رو بگو :-?

به نقل از پگاه :
تایید میکنم reflets از cafe بهتره، سطحش بالاتره یه جورایی

ترتیبش nep بعد nes دیگه؟ ;D اگه این باشه nep4 رو خوندم ولی یادم نیست ;D یکم بحث ها و درس ها ی خود nep 4 رو بگو :-?

COI , COD اینا گرامراشه ! دیگه همون قسمتا که جولی میره کلاس و اینا ! موسیو ایکدا میاد :دی یه ذره فکر کن !! من از این اکغیغ مثه چی چی می ترسم! :(

من خودم براي يادگيري فرانسه كلاس خصوصي رفتم و چون معلمم تو فرانسه بوده و دوباره تير هم ميره اونجا هر وقت ازش مي خواستم از كتاب هاي ديگه استفاده كنه بازم از cafe استفاده مي كرد دليلشو نميدونم ازش مي پرسم ميگم ضمن اينكه از همه براي نظر دادنشون و معرفي يه كتاب جديد ممنونم . خوندنشو بعد از امتحانا شروع مي كنم اميدوارم پيشنهاد خوبي داده باشين. يا ح ق

به نقل از سکـــو تـــــ... . :
COI , COD اینا گرامراشه ! دیگه همون قسمتا که جولی میره کلاس و اینا ! موسیو ایکدا میاد :دی یه ذره فکر کن !! من از این اکغیغ مثه چی چی می ترسم! :(

شاید اینا مال یه ترم دیگه باشه تا جایی که یادمه مال nep 4 بود #-o یکش انگار این بود که دوستتون میاد فرودگاه، خونه شما هم بیرون شهره، بش آدرس بدین بیاد یه جا که همو ببینین. که من فکر کنم یه آدرس دادم از فرودگاه به یه رستورانی بعد گفتم خودم هم میام اونجا ;D و بعد توضیح دادم که خونه ام بیرون شهره ;D زیاد سختش نکردم.

آدرس اینطوری که مثلا رستوران جلوی فلان مغازه، بغل یه جا دیگه، تو خیابون ...

اون یکی موضوعش هم اصلا درست یادم نیست ولی مثل اینکه دوستتون میاد شهر شما بعد ببرینش کوه، یه جای تفریحی، یا نمیدونم براش توضیح بدین که یه جای تفریحی هست این مشخصات رو داره آدرسش اینجاست وقتی بیای با هم میریم

( خود اکغیغ nep 3 هست nes1 هم هست ولی nep4 رو پیدا نکردم! ;D )

-------

تو خوب بودن cafe هم شکی نیست، اون کتاب supplementaires های کانون از روی cafe اس
-----

بهتون گفته بودم يه كتاب بهتون معرفي مي كنم تا فردا حتما اسمشو براتون ارسال مي كنم(پست مي كنم،كامنت مي دم ... نمي دونم بالاخره يه جوري مي گم.)

Back
بالا