ببین نیما رپ هم یه نوع شعر هست و بخاطر اینکه با زبون عامیانه گفته میشه خیلی راحت تر میتونه احساسات و درد ها رو منتقل کنهبه نقل از نــيما :فایده ی این نوع مشاعره چیه ؟!؟!؟
فقط به صرف تفریحش باید همچین تاپیکی وجود داشته باشه ؟!
به نظرتون به جای نوشتن اون رپ هایی که بدون شک خود اون رپر ها هم هیچ جایی تا حالا ننوشتنشون و از خودشون یه چیزی در آوردن و در جا خوندن واقعا اینقدر مفرح هست ؟!؟!؟؟!
به نظرم اون انرژی که صرف نوشتن اونا میکنین میتونه خیلی جاهای مفید تری تو همین فروم استفاده بشه !!
واقعا فایده ای وحود اون تاپیک رو نمیتونم بفهمم !!
رپ شعر نيست فرشيد جان...شره!!! حق با نيماست!به نقل از GCD :ببین نیما رپ هم یه نوع شعر هست و بخاطر اینکه با زبون عامیانه گفته میشه خیلی راحت تر میتونه احساسات و درد ها رو منتقل کنه
ولی با این که از خواننده های دیگه نقل قول بشه زیاد موافق نیستم (اکثر خواننده های رپ متاسفانه داغونن)
ولی این که بچه ها "خودشون" شهر های رپ رو بگن خیلی خوبه، هم استعداد و احساسات بروز داده میشه، هم ذهن دایره لغات بیشتری رو در بر میگیره
"رپ" کاملا شعره، تو چرا میگی شعر نیست؟ فقط بخاطر اینکه مثل عصا قورت داده ها شعر نمیگن؟به نقل از persianboy1373 :رپ شعر نيست فرشيد جان...شره!!! حق با نيماست!
من قبلا هم خودم گفته بودم ! حوصله زدن حرف ای تکراری رو ندارم دیگه !! اینجا رو ببین لطفا !به نقل از GCD :ببین نیما رپ هم یه نوع شعر هست و بخاطر اینکه با زبون عامیانه گفته میشه خیلی راحت تر میتونه احساسات و درد ها رو منتقل کنه
ولی با این که از خواننده های دیگه نقل قول بشه زیاد موافق نیستم (اکثر خواننده های رپ متاسفانه داغونن)
ولی این که بچه ها "خودشون" شهر های رپ رو بگن خیلی خوبه، هم استعداد و احساسات بروز داده میشه، هم ذهن دایره لغات بیشتری رو در بر میگیره

اونو قبلا دیدمبه نقل از نــيما :من قبلا هم خودم گفته بودم ! حوصله زدن حرف ای تکراری رو ندارم دیگه !! اینجا رو ببین لطفا !
در ضمن ! تاپیک مشاعره رپ های رپر های دیگه رو نقل قول میکردن ! فعلا بحث راجب خود اون مشاعره هاست ! برای رپری و کشف استعداد های نهفته (!!!) مسیر باز است !!
نظر شخصیم هم به پویا نزدیکه !!![]()
![]()
آره خوبه ! ولی مشکل اینه که طرح دادن آسونه !!! نمیدونم چرا اینقدر به بحث کردن با من علاقه داری تو !!به نقل از GCD :اونو قبلا دیدم
گفتم که، حتی اگه بصورت نقل قول هم باشه منتهی از خواننده های درست و حسابی خوبه
فقط کنترل لازم داره، که متاسفانه هرجا حوصله کنترل ندارین میگین "منطقی نیست"