به نقل از F@|-|!mEh :خلاصه لطفا![]()
)
:لایک اصن عاشق واقعی...ادم دلش میخواس یهو

به نقل از NO NAME! :تا اون جا که دیدم!
داستان زندگی افا و خانمی بود که هردو تو این مراکز بی خانمانا بودن، مرده معتاد بوده و زنه هم از شوهرش طلاق گرفته...اینا باهم ازدواج میکنن!(حس میکنم بعضی جاهاشو بد گفتم![]()
)
۲۰ سال فاصله سنی داشتن اما خیلیییییی قشنگ بهم ابراز علاقه میکردن![]()
![]()
:لایک اصن عاشق واقعی...ادم دلش میخواس یهو
![]()
![]()
![]()
![]()

هیچ واکنشی نشون نمیده

آره در ادامه که احسان از صحنه اومد بیرون بچه رو بغل کرد و گریه کرد. حالا یا تو شوک بود یا نمیخاست جلو دوربین احساساتشو بروز بده و یا هردوبه نقل از مهســـــــــــــا :مامانه به نظرم بی احساس نبود، تو شوک بود فقط! آخه تصور کنین تمام فشار زندگی رو دوشش بوده تو این 7 ماه
واقعا از معدود برنامه هایی بود که گریه کردم سرش! چون حس کردم برای هرکدوممون میتونه هرلحظه اتفاق بیفته!
و اینکه پسر اون پیرمرده، که به خاطر 10 میلیون تو زندان بود و داشتم به این فکر میکردم که این مقدار پول واسه یه سری آدم پول خرده!!

بعععله...برنامه خیلی خوبیم بود...چن تا بازیگرم آورده بودن...خیلی خوب بود...به نقل از F@temeh :دیروز ویژه برنامه داشت؟

این مثن توبه کرده بود؟
میگفت به خاطر نوش توبه کرده که نوش دو سالشه کلا. تو این دو سال لابد دعوا پا نداده اینم دعوا نکرده 

مـن بـا هـزار امیـد سـاعـت 6ونیـم زدم ببیـنم کـه دیـدم عمـو عسلـے داره خـدافـظے میکنـهبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :ویژه برنامه ی عید فطر چی بود ؟؟ یکی خلاصه بگه لطفن![]()