• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

ساعت هفت و نیم بشینید خندوانه ببینید به جای ماه عسل . واسه روحیه هم بهتره!
از اولش خوشم نمی اومد از این برنامه ، احسان علیخانی هم همش میگه مهمونامون سفارشی نیستن اما یکی از مهمونای پارسالشون 90درصد شک آدمو برمی انگیخت (!) که سفارشی بوده . از تیکه انداختناشم خوشم نمیاد ، بعدم دیگه تم برنامه تکراری میشه بعد اینهمه سال . مردم خودشون به قدر کافی دغدغه و بدبختی دارن ، بیشتر برنامه های شاد نیازه تا اینطور برنامه ها .

نصف ملت (مونث ها)بخاطر مجریش نگاه میکنن البته :))

برنامه خيلي خوبيه ، بعد اين همه سال برا من هنوز تكراري نشده ،ممكنه اول هر قسمت سخت باشه دنبال كردنش ولي وقتي با داستان آدما همراه ميشي ديگه تا آخرشو ميري..به نظرم اينطور نيست كه همش غم و غصه باشه ،نمي گم برنامش شاد باشه ولي خيلي از قصه هاش جالبن و غمگين نيستن.مجريشم بهترين فرد ممكنه /m\

بزرگترین عیب احسان علی‌خانی اینه که وقتی از مهمونش سوال می‌پرسه و اون داره جواب میده، یهو می‌پره وسط حرفش انگار اصلا نمی‌بینه این داره حرف می‌زنه. :| خب شخصیت طرف له می‌شه جلو چند میلیون آدم. :-w

خداییش خیلی برنامه خوبیه فقط باید یکم این احسان علی خانی کمتر حرف بزنه

به نقل از حمیـده :
بزرگترین عیب احسان علی‌خانی اینه که وقتی از مهمونش سوال می‌پرسه و اون داره جواب میده، یهو می‌پره وسط حرفش انگار اصلا نمی‌بینه این داره حرف می‌زنه. :| خب شخصیت طرف له می‌شه جلو چند میلیون آدم. :-w
موافقم. این کارش خیلی رو اعصابه. آدم داره به حرف طرف گوش میده یهو میپره وسط حرفش و یه سوال دیگه میپرسه مثلن :| ولی دیشب اون خانومی که شیش ماه تحقیق کرده بود برا بوتاکس و اینا اجازه این کار رو نداد بهش :))

خب فردی که میاد اونجا مهمونه ، مثلا دیشب خانومه با بغض و ناراحتی داشت زجرایی که کشیده بود رو تعریف میکرد ، اما علیخانی چندین بار ضایعش کرد...
کلا عادت همیشگیشه و خب خیلی زشته واقعا ، جالبشم اینه که احساس مودب بودن میکنه :)))
یه مهمونی باید باشه اینو بشونه سرجاش دلم خنک شه :)))

البته که علیخانی خیلی حرف میزنه و یهو می پره وسط حرف ولی من اگه مجری ش احسان علیخانی نباشه ماه عسل رو نگاه نمی کنم کلا نمکیه واسه خودش.

نمیدونم چرا ولی خب هیچ درکی نسبت به ماه عسل بدون احسان علیخانی ندارم ... :-?

میشه یکی بگه این برنامه امسال ساعت چند پخش میشه ؟؟
لطفا برام پ.خ کنید

Back
بالا