• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

مادررمن 15 سالش بوده ازدواج كرده پدرمم 20ازدواج ربطي به سن وسال نداره مهم عقل ودرك دوطرفه........

هرچند مربوط به این تاپیک نیست!ولی بنظر من هر نسل که میگذره دیرتر به درک و فهم میرسن ادم ها!مادربزرگ من تعریف میکنه توی 8،9 سالگی از دوتا برادر کوچیک تر از خودش نگه داری میکرده!ظرف و رخت میشسته سر چشمه و... ولی الان خاهر من 8 سالشه!هنوز باید لیوانه ابو بدی دستش!

عالی بود خلیل عقاب

قشنگ کپی اقای همساده بود ... هااااااااا :))

ماه عسل ------>مصنوعی ترین برنامه صداسیما :-&.برنامه شبکه۱بهتره :-"البته شبکه آموزشم باحاله :x

به نقل از F.T.M :
عزیزم خودش مقصر بوده.میگه 19 سالگی ازدواج کرده.
19 واسه پسر سن ازدواجه خب؟؟؟
ما پسر داریم 30 سالشه مجرده هنوز "پو" بازی میکنه.کلی همو ذوق میکنه باهاش. ;))

اتفاقا باحالیش ب این بود ک 19 سالگی ازدواج کرده ;D ;D

خیلی ناز بود خب ;D

به نقل از امــیـــررضـــا :
عالی بود خلیل عقاب

قشنگ کپی اقای همساده بود ... هااااااااا :))
دقیقن من وقتی دیدم اونجا بود ک داشت میگفت مامانم منو دوس نداشت و اینا گفتم آقای همساده رو آوردن :)) =))

این قسمت‌ش خیلی ناراحت کننده بود در عین ِاینکه می تونستیم یه کم ام خوشال باشیم که حتی این بچه ها بدون وجود ِپدر و مادر این قدر خوب رشد کرده بودن و اینا به نظرم حسین خیلی مظلوم بود،برام قابل ِهضم نبود خانواده مادریش چطور نگه‌ش نداشته بودن و به سازمان ِبهزیستی سپرده بودنش اگه من به جاش بودم اصلا نمی بخشیدمشون و خوشم اومد از اونجایی که گف آدم ِکینه ای نیس اون رضا ام که واقعا خیلی ناراحت کننده بود اونجایی که گریش گرف خیلی دل ِآدمو می سوزوند به خصوص :-< اونجایی که عکسشو نشون داد کنار ِبچشم گرف من احساس میکردم بچش شبیه ِکوچیکیـای خودشه یا توهم زده بودم؟ :))
بعد دیگه دوتا سوالم پیش اومده بود یکی این بودش که اونجایی که حسین گف خواهر برادر ناتنی داره ینی خانواده ای به فرزندی پذیرفته بودش؟ :-" بعد نی نی ه چیکار کرد همه خندیدن؟ :))

امشب خیلی بد بود من اولش اینجوری بودم دقیقا :o خیلی وحشتناک بود ...بابات مامانتو بکشه واییییییییییی :( بمیرم واسه اون دوتا چقدم مظلوم و آروم بودن

اون رضا آخریه ام خعلی بچه ی باحالی بود خداییش با اون سیبیلاش ;D

خخخخخخ صحنه ی بچه هه ام عالی بود همشون منفجر شده بودن ;D

• لایک
امتیازات: Liese

به نقل از فاط :
این قسمت‌ش خیلی ناراحت کننده بود در عین ِاینکه می تونستیم یه کم ام خوشال باشیم که حتی این بچه ها بدون وجود ِپدر و مادر این قدر خوب رشد کرده بودن و اینا به نظرم حسین خیلی مظلوم بود،برام قابل ِهضم نبود خانواده مادریش چطور نگه‌ش نداشته بودن و به سازمان ِبهزیستی سپرده بودنش اگه من به جاش بودم اصلا نمی بخشیدمشون و خوشم اومد از اونجایی که گف آدم ِکینه ای نیس اون رضا ام که واقعا خیلی ناراحت کننده بود اونجایی که گریش گرف خیلی دل ِآدمو می سوزوند به خصوص :-< اونجایی که عکسشو نشون داد کنار ِبچشم گرف من احساس میکردم بچش شبیه ِکوچیکیـای خودشه یا توهم زده بودم؟ :))
بعد دیگه دوتا سوالم پیش اومده بود یکی این بودش که اونجایی که حسین گف خواهر برادر ناتنی داره ینی خانواده ای به فرزندی پذیرفته بودش؟ :-" بعد نی نی ه چیکار کرد همه خندیدن؟ :))

بچه خوذشو کثیف کرد :-&

قضیه ی حسینو نیدونم ;D

منم سوال واسم پیش اومد زن رضا دماغشو عمل کرده بود عایا؟؟ ;D

بعد رضا کجا درس خونده بود؟؟؟چ رشته ای؟؟؟بش میخورد آدم باحالی باشه آ ;D

• لایک
امتیازات: Liese
Back
بالا