• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وا ببخشید اگر مدیر بودن رو درنظر نگیریم پرایوسی یه کاربر دیگه رو نقض کردید
ریپلای کردن ح‌ب حتی توی چت‌مت هم غیرمجازه حالا یکی برداشته با ح‌ب فردی دیگه و دیتاهایی که از پیامای پروفایلش درآورده تاپیک زده
معلومه که اون فرد صداش درمیاد و تاپیک رو گزارش میده تا توسط مدیرها پاک شه
حالا در این معادله فرد خودش مدیر بوده مستقیما پاک کرده
نمی‌تونم بفهمم شوخی می‌کنید یا جداً معترضید

کاش تاپیک ها با حجم بالای گزارش ممبرهای سایت بسته شد میشد ، بعد با نظر دکتر حذف میشد ، نه صرفا اقدام یه مدیر
عزیزم تاپیکت کلا اسپمه
شوخی می‌تونه یک قسمت از محتوای فعالیت شما با کاربر ها باشه ولی نمیشه یه تاپیک کامل رو صرفا برای شوخی کردن بزنی

:)) جدی شوخی میکنید دیگه؟....بچه ها واقعا برای اون موضوع نیازی به تاپیک نبود توی بانگ سینا هم گفتم ...شوخی بود تموم شد دیگه.... ساختن تاپیک برای ادامه حاشیه وجهه خوبی نداره ...چه لزومی داره توی تاپیک بشینیم پنج نفر رو جاج کنیم؟

بیخیال تاپیک ، اگه میتونین اون قانونی جدید رو نظر بدین

خب یه سوال
سینا میگه میخواستم نظرتون رو بدونم
چجوری نظر رو بگیم بهش؟
:)) نظرمون رو توی بانگش گفتیم با شوخی تموم شد دیگه ...با لایک و دیس لایک هم میشد نظر داد ... کلی راه وجود داره برای اعلام نظر ...صرفا شروع تاپیک تنها راهش نبود....

توسط دکتر باز میشه و دیگه با گزارش کاربر بسته نمیشه مگه اقدام مدیر داخلی
یعنی مدیر داخلی در فاز دوم وارد عمل بشه
دکتر اگه اینقدر بیکار بود مدیر داخلی رو نمی‌ذاشت جای خودش توی سایت
واسه هر چرت و پرتی نمی‌تونین تاپیک بزنین بعد که مدیر داخلی حذفش کرد گیر بدین

خب یه سوال
چجوری نظر رو بگیم بهش؟
شرایطی که براش هم یجوری بود که بدون شوخی نمیشد ،
اگه با این قضیه مشکل داشت چرا قبلش نگفت؟
مشتی
من میگم یه مشکلی دارم بیاین نظرتون رو به من بگین (شخصی ، بانگ ، هر چی بستگی به میزان شخصی بودنش شعور آدما تشخیص میده کجا نظرشونو مطرح کنن)
حالا یکی دیگم تو بانک میگه
دیگه از فردا هر کی تو ح ب نوشت مثلا من فلان مشکل رو دارم کسی می‌تونه کمک کنه بریم تاپیک بزنیم بگیم فلانی فلانش فلانه هار هار هار

خب یه سوال
چجوری نظر رو بگیم بهش؟
پروفایل
اگر کسی ح‌ب‌ای نوشته و نظرخواهی کرده یا توی پروفایلش پیام می‌ذاریم یا اگر بسته‌ست صرفا توی چت‌مت «تگ»ش می‌کنیم (بدون ریپلای از محتوای پیام) و نظرمون رو میگیم.
کل این ماجرا به این دلیله که خیلی‌ها دوست ندارن محتوای ح‌ب‌هاشون دائمی باقی بمونه و بعد از مدتی حذف می‌کنن، حالا سینا گویا مشکلی نداشته ولی وقتی یک بار این کار انجام بشه هی می‌خواد درمورد بقیه تکرار بشه و جالب نیست.
مشکل شوخی کردن نیست، تاپیک جدا براش زدنه

خب یه سوال
چجوری نظر رو بگیم بهش؟
اصولا برای نظر دادن در راستای ح‌ب های ملت می‌ریم بانگشون.

منم توی بانگ نظر دادم ، واسه شوخی تاپیک زدم
نمیدونستن نقض حریم خصوصیش محسوب میشه
البته خودش گفته بخاطر حریم خصوصی خودش لین کار رو نکرده
ببین یک‌چیز بگم؟!....اگر مثلا با گفتن اینکه سینا مشکلی نداره این تاپیک ادامه دار میشدش کم کم کاربرای دیگه خصوصا کاربرای جدید با دیدن این تاپیک فکر میکردن میشه برای هر اظهار نظری در خصوص کاربرای دیگه ای تاپیک زد و این میشه شروع تاپیک های متعددی که پرایوسی کاربرا رو نقص میکنه ....یک‌نفر قوانین رو نقص کنه بقیه هم تقلید میکنن و توجیح کردن اسپم ها و نقص قوانین از اینجا شروع میشه

در راستای پیش نیومدن اینجور مشکلات
نظرتون چیه در صورتی که کاربر تازه وارد یه حدی از فعالیت رو داشت و دستش اومد چی به چیه بعد حق تاپیک زدن داشته باشه؟
@Sina
من‌ خودم تاپیک هایی که در بدو ورود زدم رو یادم میاد عرق شرم می‌ریزم:))
با تشکر از مدیرا بابت حذف کردنشون:))

من الان نفهمیدم

جدی اومدید اعتراض ؟

یکم احساس ناراحتی بکنید با کاربرا آقا:)

من الان نفهمیدم

جدی اومدید اعتراض ؟

یکم احساس ناراحتی بکنید با کاربرا آقا:)
مگه قراره جدی باشه؟ کسی به من نگفته بود جدیه که:(
بیاید جدی جدی مطهری رو بندازیم بیرون سایت به سینا برسه🙂‍↔️

عزیزم میدونم سعی داری قوانین سایت رو به چالش بکشی

من توصیه ام بهت اینه که جای به چالش کشیدن قوانین سایت؛ قوانین فیزیک رو به چالش بکشی

چرا چند روز هست دنبال سوراخ میگردی بگی ها ها نگاه من از این سوراخ میتونم قانون هاتون رو به چالش بکشم

چون من گفتم بچه ها نظر بدید به این معنی نیست این اجازه رو داشته باشی تاپیک بزنی دربارش

سینا جدی می‌شود🙂‍↔️
اکران به زودی در سراسر سینماهای سمپادیا

عزیزم میدونم سعی داری قوانین سایت رو به چالش بکشی

من توصیه ام بهت اینه که جای به چالش کشیدن قوانین سایت؛ قوانین فیزیک رو به چالش بکشی

چرا چند روز هست دنبال سوراخ میگردی بگی ها ها نگاه من از این سوراخ میتونم قانون هاتون رو به چالش بکشم
تلاش برای جلب توجه
کاربرای جدید چقدر پی توجه ان
بابا شل کنین کم‌کم میاین‌ تو توجه باور کنین
دعوا تنها راهش نیست

ببین بیا خیلی مثبت نگر باشیم؛ تو فردی رو انتخاب کردی که باهاش شوخی کنی که میدونی از دستت ناراحت نمیشه؛ خودشم میخنده و حالا در نظرت جنبه داره

ولی این کاری داری میکنی ربطی به جنبه داشتن یا نداشتن من نداره؛ لیترالی مثل این میمونه یکی مشکلی نداشته باشه به شوخی مشت بزنید تو بازوش

تو بری زیرش کنی بعد طرف بگه چرا اینکارو کردی بگی

عه جنبه داش باش دیگه باهات شوخی کردم!

Back
بالا