ولی هرکدومتون ک خیلی معترضین یه مدت واسه مدیر ح.ب شدن درخواست بدین ببینیم اعتراضا نسبت ب عملکرد شما چطوره:))
چارتا قانون ساده اس، چون دقیق هم نیستن، ادمین مجبوره بعضی خلا هارو با نظر خودش پر کنه
و این نظر ها هم ممکنه درست نباشه
کار مثبت میخواین انجام بدین؟ قانون های بهتری پیشنهاد بدین تا ادمینا بررسی کنن یا رایگیری کنن یا هرچی.
وقتی میخواین نظراتتون رو از زوایای مختلف راجب یک موضوع بیان کنین، برین یه تاپیک بزنین ک امکان بحث و نقلقول داشته باشه و جای مشخصی داشته باشه تا بتونیم بعدا بهش برگردیم
منظورم اینه نزنین چند صفحه از ح.ب رو تخصصی کنین
اینکه قوانین تاپیک رو میشکونید و راجب موضوعات مستقل چندین صفحه پست میزارید برای خیلی از یوزر ها ناراحت کننده اس(میگید نه، از ادمینا بخواین از صفحه گزارش ها بهتون اسکرین بدن)، اگه دلمون میخواست نظرات شخصیتون و راجب موضوع خاصی بخونیم خب میایم تو تاپیک همون موضوع
ازونور آدمای دیگه هم ممکنه نظراتی داشته باشن و فقط بخاطر احترام ب قوانینی ک لحظه ثبتنام تایید کردن چیزی نگن.
از بیس مخالفم، نمیشه برای ایجاد حالت مطلوب توی نحوه اجرای قانون تغییری داد، ادمین ک هر سال عوض میشه اصن:)
دو حالت داره،
۱.ادمینا تو چارچوب قانون فعالیت میکنن
۲.ادمینا خارج از چارچوب قانون فعالیت میکنن
تو حالت دوم ب ادمینا باید اعتراض کرد و تو حالت اول ب خودِ قانون
بنظر من قوانین کامل نیستن، اگه کسی میتونه کاملش کنه کمک بزرگی ب کلی آدم کرده
اگه نمیتونه، رعایتش کنه و ب بقیه رعایت کننده ها احترام بزاره
خب تو ک خیلی از من قدیمی تری:)) تو این چندسالی ک اینجام و اون یه سالی ک داخلی بودم، درصد قابل توجهی ازین بیان نظر و نقل قول مثلا بی تنش داستان درست کرده:))
اصن الهه بزار اینطور بگم:))) خود من ب عنوان یه کاربر فروم بخاطر تنش هایی ک تو ح.ب ایجاد کردی بهت معترضم آقاا:))
شاید خودتون اینو تنش حس نمیکنید ولی هربار اعصاب کلی آدم خارج از بحث رو میسایید و چند ده پست متوالی تو ح.ب راجب موضوعی خاص حرف میزنید و بخاطر قوانین ح.ب امکان پاسخ رو ب کلی از آدما نمیدید
یاداوری کنم ک: اکانتِ من -> نظرِ من
حالا صرف اینو نمیگم. کلی میگم. من دیدم پست پزشکیام شده تاپیک! اصلاً دوست ندارم پست اول تاپیک شده! با اون محتوا! یعنی واقعاً دوست دارم حذف بشه! چون اون حرف بزن بود نه پست تاپیک!
این تیکه خیلی هم نظر با منه:)
بنظرم ادمینا رو این باید فکر کنن و تغیر بدن روششون رو
بنظرم تاپیک زدن وظیفه کسیه ک میخواد بحث رو پیگیری کنه، پست اول الهه بنظر منم تو چارچوب ح.ب بود و انتقالش بدون هماهنگی با خودش کار قشنگی نبود:)
آره اره خیلی حرف دل منه:)
کموبیش اتفاق میوفته و بنظرم باید بهش توجه بشه
اصن بنظرم تکمیل قانون ح.ب رو میشه از همینجا شروع کرد
ولی روراست باشیم،
مثلا تو اون رشته پست های پزشکی بحث ازین نوع بود؟ رسمن چنتا آدم داشتن چت میکردن دیگه:)) فقط اون دکمه نقلقول رو نزدن
نگو نه ک پستاش هنوز هستن:))
الهه عزیز:) چون دوستمی و باهات احساس صمیمیت و راحتی میکنم خواستم نظرم رو بهت بگم:)
به نظر مخالفت احترام میزارم
سعی کردم روی مرز باریک بیان نظرم و ناراحت نکردنت بمونم
ب هرحال اگه بیانم جوری بود ک ناراحتت کرد، امیدوارم بهم فرصت دفاع و عذرخواهی رو بدی:)) ولی نظرم هموناییه ک گفتم:)))
به نظرم برای سایت تاپیک گفت و شنود روزمره بزاریم اگه حجمش هم بالا بود، دورهای پاکش میکنیم. جالب میشه ها!! گپ با بر و بچه های سایت ^_^ صمیمیت و شناخت و البته پتانسیل بحث و جدل هم بیشتر میشه. نظرتون چیه یه هفته امتحان کنیم ببینیم چطوری میشه؟
نکته اصلی حرف بزن اینه که راحت تر میشه اونجا حرف زد بدون اینکه لازم باشه جواب پس بدی بابت حرفت. حالا اگر نقل قول آزاد بشه دیگه بی خاصیت میشه. حالا در حد واکنش های کوچولو و خنثی سخت گیری نمیشه ولی خب اگر بیشتر از این بشه واقعا ناجور میشه. حالا چون نمیشه قوانین دقیقی گذاشت یکمم سلیقه مدیرا دخیل میشه که باید تحمل کرد و گفتگو.
به نظرم برای سایت تاپیک گفت و شنود روزمره بزاریم اگه حجمش هم بالا بود، دورهای پاکش میکنیم. جالب میشه ها!! گپ با بر و بچه های سایت ^_^ صمیمیت و شناخت و البته پتانسیل بحث و جدل هم بیشتر میشه. نظرتون چیه یه هفته امتحان کنیم ببینیم چطوری میشه؟
جدی؟ اها حواسم نبود شما با مسئولین هم میزگرد تشکیل میدین و بحث میکنین درباره دلیل کاراشون
|: مثل آدم اینجا داریم از مدیرا میپرسیم که خب چرا فلان کارو کردی و غیره
جدی؟ اها حواسم نبود شما با مسئولین هم میزگرد تشکیل میدین و بحث میکنین درباره دلیل کاراشون
|: مثل آدم اینجا داریم از مدیرا میپرسیم که خب چرا فلان کارو کردی و غیره
خیر مدیر نیستم
مثل شما یکی از اعضام
اینجام تاپیک انتقاد از مدیرانه و شما نقد کردی منم نظر دادم. شما حتی اگه میگفتی " آهای فلان مدیر من با شخص شخیص تو دارم حرف میزنم " بازم من حق نظر دادن داشتم چون در کنار شما منم حرفمو زدم.
سلام خانمِ بیکامینگ. در گذشتههای دوووووووور بسیاری از اکانتهای فیک بنده بن شدهاند.
در حالی که آنها من نبودم. بلکه کودکِ درون، دخترِ درون و کرم درون و بسیاری دیگر از جانورهای درونیِ اینجانب بودهاند.
کی تشخیص داده آنها من بودهام؟ لطفا رسیدگی کنید. با سپاس.
پ.ن : هر مدیری اومد یکیمونو زد و رفت. انگار مدال افتخار دارد کشتنِ این لالههای میهن.
سلام خانمِ بیکامینگ. در گذشتههای دوووووووور بسیاری از اکانتهای فیک بنده بن شدهاند.
در حالی که آنها من نبودم. بلکه کودکِ درون، دخترِ درون و کرم درون و بسیاری دیگر از جانورهای درونیِ اینجانب بودهاند.
کی تشخیص داده آنها من بودهام؟ لطفا رسیدگی کنید. با سپاس.
پ.ن : هر مدیری اومد یکیمونو زد و رفت. انگار مدال افتخار دارد کشتنِ این لالههای میهن.
ما اینجا براساس افرادی دارای هویت واقعی و جسمانی اکانت رو نگه میداریم/میداشتیم
برو بهشون بگو هر وقت جسم دار شدن بیان اکانت بزنن
یا خودت جسمت و اکانتت رو تقدیمشون کن ...
با تچکر : دی