شما خیلی نگران نباشید حالا وقت بسیار است برای افزایش فاصله. به هر حال فعلن نگرانی ما اتلتیکوه که باهاش هم امتیاز شدیم نه رئال.به نقل از mobina7 :و این چنین شد که دومین باخت بارسا هم رقم خورد!
اختلاف شد 3 امتیاز فقط!![]()
من نمیدونم چرا شما گالاُ دست کم میگیرین گالا تیم ضعیفی نیست مخصوصا با وجود دروگبـــــــــــا!به نقل از آیدا-ق :شما خیلی نگران نباشید حالا وقت بسیار است برای افزایش فاصله. به هر حال فعلن نگرانی ما اتلتیکوه که باهاش هم امتیاز شدیم نه رئال.
بازی با آژاکس واقعا بارسا بد بازی کرد، ولی نمیدونم چطوری "شانس" آوردیمتنها چیزی که بارسا کلا این فصل نداشته شانس بوده،اگه شانس میاوردیم موقعیتامون گل میشد و 2-1 میبردیم نه که ببازیم.
بازی با بیلبائو هم دیگه آخر بی دقتی و بد شانسی بودنیمار جلو دروازه سر میخورد توپو میزد آسمون. پاسا هم بی دقت بودن. ولی موقعیت خوب ایجاد میکردیم. اگه یه دونه گل بارسا میزد بعدش بازی راحت میشد ولی سر اشتباه فردی گل خوردیم.
به هر حال من بحران یا مشکل یا چنین چیزی نمیبینم. صرفا بی دقتی و موقعیت نشناسی مهاجماس. در ضمن آژاکس و بیلبائو تیمای کوچیکی نیستن و بارسا هم تنها مصدومش مسی نیست. دنی آلوز آلبا هم نیستن که ینی سانتر از جناحین تقریبا تعطیل.(داور هم که افتضاح بود،کلا هیچ خطایی رو بازیکنای بارسا نمیگرفت.خطایی که بازیکن بیلبائو رو نیمار کرد هم قرمز مستقیم داشت که فقط زرد داد) در صورتیکه رئال در مدت مصدومیت رونالدو با گالا و وایادولید(که کلا دو تا بازیشو تو لیگ برده) بازی کرده و میخواست دیگه اونا رو هم نبره آیا؟!
گالا پارسال تیم خوبی بود خوب بازی میکرد ولی امسال واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت با وجود دروگبا و اسنایدربه نقل از mobina7 :من نمیدونم چرا شما گالاُ دست کم میگیرین گالا تیم ضعیفی نیست مخصوصا با وجود دروگبـــــــــــا!
+ نکته ی مهم اینه که رئال بدون رونالدو هم به درخشش ادامه داده ولی بارسا بدون مسی...![]()
جالبه من پارسالم به بارسایی ها میگفتم همین حرفو راجبه(؟) گالامیزدن ولی من به جرئت میگم گالا مخصوصا پارسال خیلی خـــــــــــوب بود!به نقل از آیدا-ق :گالا پارسال تیم خوبی بود خوب بازی میکرد ولی امسال واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت با وجود دروگبا و اسنایدر
+نکته ی مهم تر اینه که بارسا فقط یه مصدوم نداره و نکته مهم تر تر اینه که رئال با وایادولید و گالا بازی داشته نه آژاکس و بیلبائو. وگرنه بارسا هم بدون مسی گرانادا رو 4-1 برد. اگه با امثال گرانادا و وایادولید بازی داشت بارسا به قول شما به درخشش ادامه میداد(البته نمیدونم شاید واسه رئالیا بردن وایادولید درخشش محسوب بشه) حالا هم اتفاق به خصوصی نیفتاده الان تیم ببازه به خودش بیاد خیلی بهتر از اینه که تو آپریل و مِی این ببازه
پارسال خیلی خوب بود که تا اون مرحله اومده بود بالا و واقعا هم بازی خوبی ارائه میداد ولی امسال اصلا اینطوری نبود.به نقل از mobina7 :جالبه من پارسالم به بارسایی ها میگفتم همین حرفو راجبه(؟) گالامیزدن ولی من به جرئت میگم گالا مخصوصا پارسال خیلی خـــــــــــوب بود!
آژاکس هم سری قبل حرفی واسه گفتن نداشت ولی امسال خیلی بهتره!
هر وقت بارسا میبازه اون تیم میشه پدیده ی فصل از نظر بارسایی ها!![]()
به نقل از ..MahSa.. :بارسلونا6 سلتیک1
![]()
نیمارفوق العاده بود دیشب! 3گل ویه پاس گل ، کاملا برزیلی و کاملا رو فرم!
آندره ویلاس بواس، سرمربی سابق تاتنهام و هموطن رونالدو، معتقد است که لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن تاریخ دانست اما اعلام کرد توپ طلای سال 2013 باید به کریس رونالدو برسد
..
کریس در ماه های اخیر بسیار خوب کار کرد و بازی های بیشتری نسبت به مسی انجام داد. بنابراین می تواند برنده توپ طلای امسال باشد.
البته این اتفاق نباید این مسئله را تحت تاثیر قرار بدهد که مسی احتمالا بهترین بازیکن نسل خود و شاید حتی همه تاریخ باشد.
اما اگر فقط به عملکرد آنها در یک سال اخیر نگاه کنید، احتمالا رونالدو برنده خواهد شد
پلاتینی : « فکر میکنم اگر فرانک (ریبری) نـتواند در سالی که در آن تمامی قهرمانیهای مهم را کسب کرده است توپ طلا را ببرد، حتما توپ طلا مشکلی دارد. چابی و اینیستا هم در سال 2010 قهرمان جام جهانی شدند ولی آنها هم به توپ طلا نـرسیدند! »
واقعا تاثیر ریبری روی تیمش و نقشی که ایفا کرد برای بایرن، خیلی بیشتر از مسی که سه ماه مصدوم بود و رونالدو که با رئال به هیچ جا نـرسید و .. بود امسال.
بگذریم!
.
به نقل از amir h :فقط عجیب ترین نکته امسال تعداد رای های مسی بود که نشون داد هنوزم ابله هایی مثل جواد نکنام هستن که بدون توجه به عملکرد بازیکنا میرن و از روی علاقه شخصی رای میدن
چرا تصور درستی نیست؟ درست در شب درخشش رونالدو باید تمدید بشه؟ اونم با امکان تعویض رای؟ ینی واقعا مشکوک نیست؟ ینی واقعا بعد از گندی که بلاتر زد و ویدئوش منتشر شد اصلا محتمل نیست که بلاتر برای جمع کردن گندش یه گند بدتر زده باشه؟ خدایی من فقط یه سوال دارم، اگه این اتفاق برعکسش افتاده بود و در شب درخشش مسی با تیم ملی آرژانتین رای گیری تمدید میشد بازم به نظرتون مشکلی نبود؟به نقل از amir h :این که تمدید کردن که رونالدو ببره تصور درستی نیست
البته خود فیفا هم دوست داشت که امسال رونالدو ببره که به جایزش مشروعیت بده
ولی نه با این منطق که چون حق مسی نیست خق رونالدوه! با این منطق که سالای پیش مسی حقش نبوده و این جایزه رو برده
رونالدو مراسمو تحریم کرده و شخصیت تاثیزگذاریه برای رسانه ها و اسپانسرها
و رضایت دوباره رونالدو و هواداراش و اسانسرا و... خیلی مشروعیت میده به این جایزه
در مورد تمدید هم تمدید به این معنی نیست که ملاک فقط دو بازی آخره
معنیش اینه که "علاوه بر"کل بازی ها این دو بازی هم میتونید در رای هاتون لحاظ کنید!
به نظر من امسال رونالدو و ریبری هر کدوم این جایزه رو میبردن حقشون بود چون بایرنم طوری نبود که موفقیتشو "مدیون" ریبری باشه و ریبری عملکرد "فردی" خیلی قوی داشته باشه
فقط عجیب ترین نکته امسال تعداد رای های مسی بود که نشون داد هنوزم ابله هایی مثل جواد نکنام هستن که بدون توجه به عملکرد بازیکنا میرن و از روی علاقه شخصی رای میدن
به نقل از amir h :فقط عجیب ترین نکته امسال تعداد رای های مسی بود که نشون داد هنوزم ابله هایی مثل جواد نکنام هستن که بدون توجه به عملکرد بازیکنا میرن و از روی علاقه شخصی رای میدن