به نقل از fatima !!!!! :فک نمیکنید سسک هنوز تجربه ی کافی رو نداره ؟؟؟ ولی بااستعداده !!!! ^-^ ^-^ ^-^
به نقل از LEGEND :همیشه بارسا اولش رو خیلی خوب شروع نمی کنه! :P
سال پیش رو یادتون نیس؟ اولش مساوی بعدشم باخت ولی رسید به الکلاسیکو ....!![]()
تو نگران ما نباش! از قدیم گفتن جوجه رو آخر پائیز میشمورن! دواش وقتی الکلاسیکو 5 تا دیگه زدیم بهتون می فهمید!![]()
شما ؟ دایه مهربانتر از مادر ؟ نفوذی ؟ خجالت بکش از خودت ! اصلا دلمون میخواد باخ بدیم ! تورو سننه ؟ جلو بارسایی از بارسا بد میگی ؟ پررو ؟ میدونی نکه بچه ها مغرور شدن خواستیم یه تنبیه کوچولو باشه براشون ؟ خب ! دوستانه میگم دیگ نبینم بچه های رئال این جا آفتابی شن وگرنه من خودم به شخصه اعصاب مصاب ندارم میزنم با آسفالت کوچه یکیشون میکنم ! افتاد ؟به نقل از OWNING :سال پیش بارسا برد ... . حافطه رو . دیشب هم که زورتون به میلان نرسید که![]()
چی؟ با کدوم از جمله های پست من مشکل داشتی میگی حافظه رو؟به نقل از OWNING :سال پیش بارسا برد ... . حافطه رو . دیشب هم که زورتون به میلان نرسید که![]()
آخه انصافا میلان فوتبال بازی کردبه نقل از Lord Loss :خوشم میاد میلانم فداش شم کاملا ایتالیایی بازی کرد
دو تا حمله دوبار کرد تو (دروازه)
دفاع هم واقعا با اون بازیکنا خجالت نمیکشین مساوی کردین؟ :P
کلا حال کردم دیشب خفن
زورتون به همین پیر پاتالا هم نرسید![]()
به نقل از Amir - Eblis :برو بابا ! 2رقمی شدین ، بازم ادعا دارین ؟
پرافتخار ترین تیم دنیا کیه ؟ کیه ؟ آفرین ، سرورت رئاله ، پس سکوت .... هر وقت اندازه ما شدید بعد بیاید کل کل