پاسخ : شهریهی مدارس سمپاد
از ما 550 واسه شهریه 400 واسه سرویس!فرزانگان بابل دوم دبیرستان اما واسه تابستون کلاس نداشتیم
از ما 550 واسه شهریه 400 واسه سرویس!فرزانگان بابل دوم دبیرستان اما واسه تابستون کلاس نداشتیم
به نقل از sanaz15 :تازه من داشتم دیروز با دوستم صحبت می کردم.....دختره شاگرد اوله ، کل مدرسه شون می شناسنش هوشش خیلی بالاس اما از من یکی دوسال کوچیک تره . ولی چون توان مالی شهریه میلیونی رو باباش نداره ( باباش مغازه داره تازه شهریه زیاد دانشگاه برادرش رو هم میده) می گه حتی اگه سمپاد رتبه ی یک هم قبول بشه ، نمیره چون پول ندارن. نه ، من از شما می پرسم ، این دختر حیف نیس؟
راهی هست این دختر خانوم شهریه رو ندن چون من خیلی دلم براش می سوزه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو مدرسه ما از وقتی واسه فرهنگیا کلا مجانی شد یهو همه قدرت پرداخت شهریه شونو از دست دادنبه نقل از sandra :یعضی وقتا اگه مدیر قدرت درک داشته باشه میتونه تخفیف بده براش یا حتی نگیره
ما تو مدرسه داشتیم اینجور مواردی هرررچند ک شهریمون میلیونی نبود...یچه ها کمک میکردن مدیرم تخفیف ویژه میداد
خب تو مگه از حقوق فرهنگی ها خبر داری؟ اصلا ببین باید مجانی باشه واسه فرهنگیا میدونی چرا؟ چون شغلای دیگه مثلا پرستاری تو بیمارستانا ازشون چیزی نمیگیرن ! من خودم مادرم فرهنگیه و مشکلی نداریم چون بابام شغلش یه چیز دیگس ولی خانواده ای که پدرشون فرهنگیه و مثلا مادر خانه دار این شهریه براشون خیلی زیاده!به نقل از hosseinsohrabi :ه نظر من برای بچه های فرهنگیان که خیلی خوبه.ولی برای ادم های غیر فرهنگیانی که شغل کم در امدی دارن زیاد است. دولت باید بیشتر به استعداد های درخشان توجه کند و به اونا کمک کنه نه اینکه گوششونو ببره
ويرايش
اون دوتا آزادیا دیگه بدتر کردن وضعوبه نقل از sanaz15 :دقیقا مثل من پدر فرهنگی و مادر خانه دارتازه بابام بازنشسته هم هس.
دوتا بزرگتر از خودم دانشگاه آزادی هم داریم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()