- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : شهریهی مدارس سمپاد
حرص خوردن برای دادن شهریه واقعن موضوعه غیر قابله درکیه.
مثل این می مونه کسی که بیست گرفته بگه چرا بقیه بیست گرفتن! خوب به تو چه اخه. ما که نباید بقیه رو پایین بکشیم که خودمون بالا بریم.
و مساله ی دیگه اینه که برای مدارس سمپاد شما هر چقدر شهریه بدید باز هم خیلی کمتر از پولی هست که مدرسه واقعن نیاز داره.
در مورده حلی حداقل :
ازمایشگاه شیمی و پژوهش شیمی.
۴ تا سایت کامپیوتر.
برنامه های جانبی مدرسه. هزینه های سمینار کتاب های کتاب خونه.
دو یا سه تا ازمایشگاه فیزیک.
و تجهیزاته هر کدومش که لازمه هر سال عوض بشه.
در کنارش شما وقتی برای پروژه هاتون خرج می کنید و بعد رسید رو میدید مدرسه و مدرسه پولشو میده!
من خودم اگر می تونستم بیشتر از اونی که داشتم میدادم قطعن دریغ نمی کردم.
من بین ۸۰۰- و یک میلیون میدادم و همون موقع کسی بود که ۴۰ تومین میداد و خوب همه خوشحال بودیم از این بابت که اون میتونه هم مدرسه ای ما باشه. ( چون باهوش بود و مدال طلا گرفت ) خوب ما باید حرص بخوریم که چرا این ادم خیلی کمتر از ما شهریه میداد ؟
ببینید هر کس موظفه وظیفه ی خودش رو انجام بده ( دادن شهریه ) و سرش رو هم از کاره مردم بکنه بیرون مگر اینکه اون ادم ها ازش کمک بخوان.
پس اینکه دیگرون کمتر از شما میدن به شما ربطی نداره شما وظیفتون فضولی نیست، وظیفتون دادنه شهریتونه!
به نقل از sadlove :عزیزم خب فرهنگیا و قشر معلمهای بدبخت جامعه هم باید یه جا یه سهمی داشته باشن .
همونطور ک هیئت علمی بچه هاشونو بر میدارن با رتبه پایین میذارن تو دانشگاه .
حقوق انچنانی ک ندارن معلمها , امکاناتی هم ندارن مث بقیه مراکز دولتی , لااقل بچه هاشون یه سهمی دارن اینجا..
یه جانبه قضاوت نکنین .
زحمت کشیدن همینم . شق القمر میکنن کمک مردمی نمیگیرن .
حرص خوردن برای دادن شهریه واقعن موضوعه غیر قابله درکیه.
مثل این می مونه کسی که بیست گرفته بگه چرا بقیه بیست گرفتن! خوب به تو چه اخه. ما که نباید بقیه رو پایین بکشیم که خودمون بالا بریم.
و مساله ی دیگه اینه که برای مدارس سمپاد شما هر چقدر شهریه بدید باز هم خیلی کمتر از پولی هست که مدرسه واقعن نیاز داره.
در مورده حلی حداقل :
ازمایشگاه شیمی و پژوهش شیمی.
۴ تا سایت کامپیوتر.
برنامه های جانبی مدرسه. هزینه های سمینار کتاب های کتاب خونه.
دو یا سه تا ازمایشگاه فیزیک.
و تجهیزاته هر کدومش که لازمه هر سال عوض بشه.
در کنارش شما وقتی برای پروژه هاتون خرج می کنید و بعد رسید رو میدید مدرسه و مدرسه پولشو میده!
من خودم اگر می تونستم بیشتر از اونی که داشتم میدادم قطعن دریغ نمی کردم.
من بین ۸۰۰- و یک میلیون میدادم و همون موقع کسی بود که ۴۰ تومین میداد و خوب همه خوشحال بودیم از این بابت که اون میتونه هم مدرسه ای ما باشه. ( چون باهوش بود و مدال طلا گرفت ) خوب ما باید حرص بخوریم که چرا این ادم خیلی کمتر از ما شهریه میداد ؟
ببینید هر کس موظفه وظیفه ی خودش رو انجام بده ( دادن شهریه ) و سرش رو هم از کاره مردم بکنه بیرون مگر اینکه اون ادم ها ازش کمک بخوان.
پس اینکه دیگرون کمتر از شما میدن به شما ربطی نداره شما وظیفتون فضولی نیست، وظیفتون دادنه شهریتونه!