• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شهریه‌ی مدارس سمپاد

پاسخ : شهریه‌ی مدارس سمپاد

مال ما که سال بعد شد 4.100 کلا ب فنا رفتیم ;D

والله اون موقع که ما تازه دانش آموز سمپاد شده بودیم(سال 72) از ما شهریه می گرفتن و استدلالشون هم این بود که "اینجا دولتی نیست! سر درشو بخونید نوشته سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان"
البته شهریه افراد بستگی به شغل باباها و اینجور چیزا داشت ولی از همه کم یا زیاد شهریه میگرفتن. از ما فکر کنم سال 72(بیست سال پیش) چیزی حدود 25000 تومان(که اون موقع برای خودش عددی بود) میگرفتند
تا اونجایی که میدونم الان هم میگیرن چون از بستگان من تو فرزانگان میخونن

به نقل از mojtaba rajabi :
والله اون موقع که ما تازه دانش آموز سمپاد شده بودیم(سال 72) از ما شهریه می گرفتن و استدلالشون هم این بود که "اینجا دولتی نیست! سر درشو بخونید نوشته سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان"
البته شهریه افراد بستگی به شغل باباها و اینجور چیزا داشت ولی از همه کم یا زیاد شهریه میگرفتن. از ما فکر کنم سال 72(بیست سال پیش) چیزی حدود 25000 تومان(که اون موقع برای خودش عددی بود) میگرفتند
تا اونجایی که میدونم الان هم میگیرن چون از بستگان من تو فرزانگان میخونن

آره , البته واسه ما سال اول , با توجه به شغل پدر مادر نبود , ولی سال دوم دیگه شروع کردن با توجه به شغل پدر و مادر شهریه میگیرن ...

حداقل و حداکثرش رو دقیق نمیدونم !!! ولی 2 , 2/5 میلیون رو میدونم هست !

××× شهریه های جدید رو نمیدونم !

عجبا .... هم اکنون از ما 3 میلیون را میسفلند ....
-----------
:-"

مدرسه ی ما(اژه ای) سالی 700هزار تومن میگیره با فوق برنامه890هزار تومن

من که تابستون رفته بودم مدرسه دیدم یه بخشنامه بزرگ زدن که شهریه بنابر دستور 3 میلیون می باشد...
ولی خب از اونایی که مادر و یا پدرشون فرهنگی بود 1/400 می گرفتن.
یه چیزی هست من هنوز درک نکردم....شهریه تا این حد سنگین خیلی بده . چون خیلی از سمپادیای واقعی بخاطر شهریه نمیتونن بیان. ولی خب حالا که شهریه رو زیاد میگیرن چرا از استانای مختلف شهریه متفاوت میگیرن؟ مگه مایی که تو تهرانیم چه فرقی با شهرستانی ها داریم؟

به ما گفتن واسه پیش دانشگاهی باید 1.100 بدید!!!! :o البته فرهنگیا 500 میدن فقط!!
تا پارسال ما 100 تومن بزور میدادیم! ;D

• لایک
امتیازات: khlv

ما 520 تومن میدیم ......فرهنگیا 120 ;D ;D
فرهنگی هم نشدیم:| ;D

3 میلیون بیشتر ازمون نمیگیرن:-"
مصوبش اینه که نصفه میانگین شهریه ی مدارس غیر دولتی او منطقه :-" :دی

این تاپیکو از اول خوندم دیدم از ما از همه کمتر میگیرن. ;D ;D
از ما 500 هزار تومان میگیرن. پس از این به بعد به مدیر توهین نکنیم که "چرا زیاد میگیری؟ مثلاً تیزهوشیما."

Back
بالا