• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاپيك انتقاد از مديران انجمن ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آيا با ايجاد اين تاپيك ها موافقيد؟

• بلي

رای‌ها: 75 89.3%
  • خير

رای‌ها: 3 3.6%
  • ممتنع

رای‌ها: 6 7.1%

• رای‌دهندگان
    84
پاسخ : تاپيك انتقاد از مديران انجمن ها

به نقل از -_____- :
اگه مديري چيزي بودي حرفت درست. :)
مثل اینه بگی چون تو یه مبل نیستی نمیتونی درمورد نرمی مبل حرف بزنی!

به نقل از -_____- :
خب مگه نيومده؟ =))
خوبه ماشالا كاربراي قديمي اينجا همه پشت همن و نمي ذارن كه كاربراي جديد فعاليت كنن :)

پستم بايد برگرده.
بحث رو منحرف نکن. وظیفه ی من رسیدگی به مشکلات مدیران انجمنه. وظیفه ی بالا سری من رسیدگی به مشکلات من. این خیلی فرق داره با لحن شما. در ضمن، فکر کنم خودت گفتی داخلی جواب بده پست اولت!
من وقتی مدیر شدم، وظیفمه بدون در نظر گرفتن دوستیم با هر کس دیگه، عادلانه قضاوت کنم. این به معنای این نیست که من پشت هستی م.

پستت بعد بررسی ممکنه برگرده، ممکنه بر نگرده.

الان مديراي داخلي نبايد پستاي اسپم رو حذف كنن؟! :)

پستم خلاف قوانين نبوده پس بايد بازيابي شه. :)

به نقل از -_____- :
الان مديراي داخلي نبايد پستاي اسپم رو حذف كنن؟! :)

پستم خلاف قوانين نبوده پس بايد بازيابي شه. :)
این دیگه مربوط به تیم داخلی میشه.

پستت بازیابی شد. به خاطر اینکه هر کاربر حق اعتراض داره برای حذف پستش و بعد بررسی بازیابی میشه. تذکری هم که دریافت کردی بابت توهین به مدیر و کاربر بود. امیدوارم تکرار نشه.

به نقل از حمیـده :
این دیگه مربوط به تیم داخلی میشه.

پستت بازیابی شد. به خاطر اینکه هر کاربر حق اعتراض داره برای حذف پستش و بعد بررسی بازیابی میشه. تذکری هم که دریافت کردی بابت توهین به مدیر و کاربر بود. امیدوارم تکرار نشه.
من به هيچ كاربري توهين نكردم و فقط خيلي اعتماد به سقف داشتن نظر دادن راجع به موضوعي كه هيچ ربطي بهش نداشت منم جوابشو داد و لازم بود.و اين كاربر هم در پ خ و هم در اينجا جواب منو داد و جالب اينجاست كه هيچ اخطاري بهش داده نشده :))
راجع به نقل قول قبلي كه ازم كردي: اينكه راجع به قوانين سايت مديران نسبت به هم مسئولا نه اينكه مثل بچه هاي دو ساله برن بگن فلاني به ما اينو گفته :)))

به نقل از -_____- :
من به هيچ كاربري توهين نكردم و فقط خيلي اعتماد به سقف داشتن نظر دادن راجع به موضوعي كه هيچ ربطي بهش نداشت منم جوابشو داد و لازم بود.و اين كاربر هم در پ خ و هم در اينجا جواب منو داد و جالب اينجاست كه هيچ اخطاري بهش داده نشده :))
راجع به نقل قول قبلي كه ازم كردي: اينكه راجع به قوانين سايت مديران نسبت به هم مسئولا نه اينكه مثل بچه هاي دو ساله برن بگن فلاني به ما اينو گفته :)))
هیچ جا نگفتن شمایی که مسئول نیستی نباید حرف بزنی. اطلاع داشته، گفته. حرف نامربوط هم نزده.
ببخشید الان به نظر شما هستی باید چطور گزارش میکرد این رفتار شما رو که بچه ی دو ساله به نظر نیاد !؟

هيچ جا نگفته ولي شعور كه ميگه :))
در ضمن از هيچ قوانيني يا چيز مهمي هم صحبت نكرده :)) اسپم داده كه خلاف قوانيه :)))
هستي خانم هم از اول من بهش گفتم كه كارش اشتباه بوده و چند تا از اسپم هايي كه بايد پاك ميشدن رو پاك نكرده :)
خب وقتي كم سنه ديگه بايد انتظار كشيد تا بزرگ شه بلكه ديگه بتونه با واقعيت ها و حقايق تلخ كنار بياد :))

منو بن ميخوان كنن ;;) 8-^
همگي شاهد باشين :))

به نقل از -_____- :
در ضمن از هيچ قوانيني يا چيز مهمي هم صحبت نكرده :)) اسپم داده كه خلاف قوانيه :)))
هستي خانم هم از اول من بهش گفتم كه كارش اشتباه بوده و چند تا از اسپم هايي كه بايد پاك ميشدن رو پاك نكرده :)
خب وقتي كم سنه ديگه بايد انتظار كشيد تا بزرگ شه بلكه ديگه بتونه با واقعيت ها و حقايق تلخ كنار بياد :))
1-ما در مسائل مدیریتی فقط تعاریف کتگوریکال رو قبول داریم
2-پست قاف اسپم نبوده
3-شما صلاحیت این رو نداری که به یک مدیر بگی کارش اشتباه بوده.میتونی ارجاع بدی به ما تا تصمیم بگیریم عملکردش اشتباه بوده یا نه

دبگ دارین اسپم میدین به اندازه ی کافی توجیه شدین
به نقل از -_____- :

حرف از گفته های شعور شد، گفتم یبار دیگه وارد بحث بشم!

الان مثلا شعور میگه اینجا مدیرا برای شما کار نمیکنن ازتونم پول نمیگیرن که
پس هیچ جوره حق ندارید ازشون طلبکار باشید! و نباشید!
یا مثلا اینکه سن و سال دلیل نمیشه باشعور باشید! و طوری رفتار نکنید که هستید!

راستی، منم تذکر گرفتم! بازم میگی عدالت نیست تو سایت؟ متاسفم برات!

Back
بالا