فکر کنم منظورتون اینه حلی باهوشتر از بقیه هستند که این کاملا مسخره است..
مثلا مدرسه ی خود ما که گفتم واقعا گند شده دلیلشم اینه که فرزانگا ن اصفهان خییلی وقته سیاسی شده ادماییی که توش میانو میرن همه سیاسی اند.
ما گندترین مدرسه ی شهرو داریم.
همین کنکور امسال به خاطر مسائل سیاسی در ماه بهمن 88 مدرسه رو تعطیل کردند.یعنی درشو بستند و فکر کنم امسال مدرسه گند زده
در حالی که سال پیش ما 17-18 تا دورقمی داشتیم و فکر کنم دو تا یا سه تا تک رقمی .در ضمن المپیادی هم داشتیم
حالا مدرسه ی ما د مقایسه با مدرسه ی پسرونه ی شهرمون خیلی افتضاحه
بهترین معلم های اصفهان برای شهید اژها ی هست درحالی که ما هیچ کدوم از اونا رو نداریم
مدرسه ی ما امکانات ازمایش گاهی میخره با پول بچه های خودمون ولی قبل از اینکه ما دستمون به اونا برسه مدیر مدرسه پسرونه میاد همه شو میبره مدرسه ی خودشون..یادمه یه بار مدرسه ما یه تلسکوپ خریده بود که طبق معمول برده شده بود به مدرسه پسرونه ..چند نفر از بچه های ما رفتند اعتراض کردند به مدیر اژه ای اونم دراومده بود گفته بود که اخه شما دخترا تلسکوپ می خواین چیکار..شماها اخرش باید بشینین پای گازززززز.. وقتی عقیده یه مدیر اینجوری باشه انتظار این تبعیض ها هم هست..
بازم ولی ما از اونا کم نمی اریم.مثلا تیم روببوکاپ مدرسه مامقام اول جهانو اورد.
این از مدارس دخترونه پسرونه که تبعیض بینشون برای افراد واقع بین کاملا واضح و مبرهن است...
درمورد مدارس تهرانم که دیگه همه میدونن بهترین معلم های کشور.بهترنی مشاور ها....
این قضیه ی دیوا نعدالت اداری هم قابل بحثه
ما یه سال بود که چند ت ااز معلم های تیزهوشان تهران میومدن شهر ما.یادمه که سوالایی که میدادن بهمون و حتی بخش هایی از دروس که میگفتن اینجا مهمه واونجا مهمه دقیقا تو کنکور می اومد...خب اینا از کجا بلد بود؟؟؟؟ بالاخره یا خودشون طراح هستند یا با طراح های سوال رفیق هستند دیگه
ولی خواستم بگم شما فرقی با ما ندارینا..تنها فرقتون اینه که تهرانی هستید و بهتون میرسن به خیلی دلایل... وگرنه ما همه ایرانی هستیم و همه امتحان تیزهوشانو قبول شدیم..پس متوسط ضریب هوشیمون نباید فرقی داشته باشه