• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

......همیشه از این کلا بندازین........یکی تو مدرسمو بود رتبش شد 6 کشوری ریاضی میگفت هفته ای 120 ساعت اما نه فقط یک بار......اما هفته ی بعدش خیلی کمتر میخوندم..........

120 ساعت رو از 168 ساعت یعنی یک هفته کم کنید میمونه 48 ساعت.........حالا تقسیم بر هفت میشه تقریبا هفت ساعت روزانه درس نمیخونده.......اصلا بازده داره؟؟؟

به نقل از silence :
تست زمان دار بزن... تو بعضی درسا بعضی مباحث هستن که راه های سریع کنکوری دارن... اونا رو یاد بگیر... محاسباتتم قوی کن ... و در نهایت باید بگم بعضی سوالا هستن که با وجود این که خیلی راحت هستن و همه راه حلشو می دونن اصولا تو کنکور خوب نیست بهشون جواب بدی چون برای یه آدم با سرعت عادی هم ممکنه 3 4 دقیقه حلشون طول بکشه( مگه این که وقت اضافه بیاری ) مثل بعضی سوالای گرما تو درس فیزیک...
به نقل از silence :
تست زمان دار بزن... تو بعضی درسا بعضی مباحث هستن که راه های سریع کنکوری دارن... اونا رو یاد بگیر... محاسباتتم قوی کن ... و در نهایت باید بگم بعضی سوالا هستن که با وجود این که خیلی راحت هستن و همه راه حلشو می دونن اصولا تو کنکور خوب نیست بهشون جواب بدی چون برای یه آدم با سرعت عادی هم ممکنه 3 4 دقیقه حلشون طول بکشه( مگه این که وقت اضافه بیاری ) مثل بعضی سوالای گرما تو درس فیزیک...
حالا كدوم ازمون ها بهتره؟جكار واسه رفع استرس كنم؟

از دوستان كسي هوافضا ميخواد بره؟

به نقل از silence :
رتبه های 11 و 12 و 22 کشور هم تو ریاضی از مدرسه علامه حلی بودن... این چیزی که من امروز دیدم فکر کنم علامه حلی در مجموع حداقل 20 تا دو رقمی و 200 تایی 3 رقمی داده باشه...! داغون ترین بچه های ریاضی و تجربی 3000 و خورده ای شدن!

جاتون خالی امروز رفتیم پای منبر حجت الاسلام (پور)دستمالچی در رابطه با انتخاب رشته... ;D البته چیز به درد بخوری نگفت... اول و آخرش می گفت انتخاب رشته سلیقست و به خودتون مربوطه... ما که آخرش نفهمیدیم چرا ملت برای حرف های این جوان انقدر سر و دست می شکنن... تو این یه سال که ندیدم حرف موثری بزنه!
آره بابا!!؟ پول دستمالچی از وقتی اومد توی تلویزیون اسم در کرد!!؟

یه چیزهایی توی مایه های عرب شاهی(مشاوره ما در سال سوم راهنمایی) !!!!!!!!!

راستی ببینم پور دستمالچی فقط پیش دانشگاهیه!؟؟؟

داداش آقای پور دستمالچی توی راهنمایی ما درس زبان میده!!؟ البته اون سطحB رو درس میده و من سطح e هستم ولی کلا خیلی باحاله!!

بهترين رتبه مدرسه ما 120 بود... (طبق آخرين آمارگيري)
چطوره ؟

به نقل از AMIR7.2 :
حالا كدوم ازمون ها بهتره؟جكار واسه رفع استرس كنم؟
به نظر من گاج...

برای رفع استرس راه های مفید زیادی هست... یکیش که می تونه موثر باشه: به خودت بقبولون که رتبه های خوب کنکور آدمای احمقی هسنن که فقط بلدن درس بخونن و تو قرار نیست مثل اونا بشی... تو فقط قراره در یه دانشگاه خوب دولتی تو رشته مورد نظرت قبول شی... به خودت تلقین کن که کنکور فقط یه پله که دو مرحله رو به هم وصل می کنه و مهم نیست کی جلوتر رد بشه... مهم اینه که رد بشی...

پاسخ : پاسخ : اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

به نقل از legend :
آره بابا!!؟ پول دستمالچی از وقتی اومد توی تلویزیون اسم در کرد!!؟

یه چیزهایی توی مایه های عرب شاهی(مشاوره ما در سال سوم راهنمایی) !!!!!!!!!

راستی ببینم پور دستمالچی فقط پیش دانشگاهیه!؟؟؟

داداش آقای پور دستمالچی توی راهنمایی ما درس زبان میده!!؟ البته اون سطحB رو درس میده و من سطح e هستم ولی کلا خیلی باحاله!!

آره فقط پیشه... شنیده بودم داداشش معلم زبانه ;D

یه کار های دیگه ای هم میشه کرد!؟؟؟

مثلا بگی که من به فکر رتبه نیستم!!!!! و خودت رو از حال و هوای کنکور و رتبه ها بیاری بیرون!!!!

و مغرور نشی و بگی من تیزهوشم!!!!! ولی اصولا من استرس ندارم!!!! نمی دونم چرا؟؟؟؟ مث سیب زمینی می مونم!!!!!!!!

کسی هست که این تور آشنایی با شریف رو ثبت نام کرده باشه؟

من از دوستاني كه درصدهاي عمومي بالايي دارن ، ميخوام بپرسم كه براي درسي مثل ديني چي كار كرديد؟
من تنها درسي كه ازش وحشت دارم ، ديني هستش و بعد از اون ادبيات .
تو ادبيات ، من بين گزينه ها زياد شك ميكنم.
دوست عزيز ، silence جان.
ميشه بگي ادبيات رو چطور 90 زدي؟!!!
من تو اين آزمون هاي قلم چي و اون آزمون بزرگ گاج درصد ادبياتم بالا بوده.
اما فكر ميكنم سوالاي كنكور خيلي سخت تره.
برا ادبيات چه كتابي بخونيم؟؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد.
ممنون.
من هميشه سعي ميكنم از اونايي كه موفق بودن ، راهنمايي بخوام.
سال پيش دوست خوبم ، كه رتبه 58 آورده بود ، خيلي كمكم كرد تو انتخاب رشته .
من ميخواستم رياضي بخونم ، اما الان واقعا خوش حالم كه تجربي هستم.!
حالا هم ميخوام شما ها كمكم كنيد...

Back
بالا