Fallen
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
سلام
کتاب نیروی اهریمنیش His dark material یک کتاب نسبتا پرفروش به نویسندگی فیلیپ پولمن که فیلم کتاب 1 و 2 همین چن سال پیش با اسم قطب نمای طلایی Golden compass ساخته شد به نظر من کتاب زیبایی ولی من یه مخالفتایی با نویسنده دارم ولی اگه نخوندینش پیشنهاد میکنم حتما بخونین.
کتاب نیروی اهریمنیش His dark material یک کتاب نسبتا پرفروش به نویسندگی فیلیپ پولمن که فیلم کتاب 1 و 2 همین چن سال پیش با اسم قطب نمای طلایی Golden compass ساخته شد به نظر من کتاب زیبایی ولی من یه مخالفتایی با نویسنده دارم ولی اگه نخوندینش پیشنهاد میکنم حتما بخونین.

) ویچ کینگ اول به عنوان یکی از بلند پایگان نومه نور بود و بعد از اینکه گول سائورون رو خورد به اون ملحق شد و تا آخر در کنارش موند، در حالی که لیچ کینگ اول یه اورک بود(اونم جزو بلندپایگان بود) و بعدش به خاطر وفادار بودن به نژادش توسط کیلجیدن کنار گذاشته شد و بعدش کشته شد ولی کیلجیدن اونو رها نکرد و به شکل لیچ کینگ درش آورد، از اون موقع به بعد تغییر کرد و بعد از نبرد کوه های هیجال به رئیسش و لژیون خیانت کرد و راه خودش رو پیش گرفت، بعد از چند وقت، وقتی آرتاس تونست به آیس کراون بره، لیچ کینگ، تبدیل شد به آرتاس نرزول که فوق العاده قوی تر شد، بعد از اینکه آرتاس توسط یکی از شوالیه ها(فکر کنم از پالادین ها بود، اسمش یادم نیست)کشته شد، لیچ کینگ روی سر بلوار فوردراگون قرار گرفت که قبلا یکی از پالادین ها بود و لیچ کینگ بعد از کشته شدنش اونو تصاحب کرده و تبدیل به یکی از اسکورج شده بود، و بعد از اون لیچ کینگ تازه ای شد که ایندفعه به جای یخی، ترکیبی از یخ و آتشه.