پاسخ : ضرورت وجود دموكراسي در سايت
تا زمانی که برطرف نشده نقایصش چجوری انتظار دارین اجرا شه ؟!
توهم توطئه خیلی چیزه بدیه ، سعی کنین از خودتون دورش کنین ( راجع به جمله ی آخر )
من میرم از امروز 3 تا مولتی می سازم ، بعد فعالیت اونا هم زیاده . بعد با 4 تا اکانتی که دارم می رم عضو یه حزب می شم . پس حق رأی اون حزب زیاد میشه در نتیجه بازم مشکل مولتی به وجود میاد ...به نقل از Dr.Eniac :تعداد حق راي بسته به فعاليت اعضاي اون حذبه اين كه مشخصه ديگه....
این هیچ ربطی به ف****ر نداره . چون تعداد در خواست ها زیاده و بالطبع بررسی شون هم سخته ، زمان می بره ...به نقل از ALirEZa.R :بابا شورا بخواد یه تصمیم بگیره 3ماه وقت میبره این دیه چه جورشه؟!
هدف تون هر چیزی باشه ، فعلاً طرح تون ناقصه .به نقل از Dr.Eniac :ما هدفمون از تشكيل احزاب يه چيز ديگست
تا زمانی که برطرف نشده نقایصش چجوری انتظار دارین اجرا شه ؟! من تو پست های قبلی دارم اشکالات طرح تون رو می گم ... ( یعنی همون دلایل مخالفت )به نقل از Dr.Eniac :خيلي دوست دارم يكي دليل مخالفتشو با اين طرح بگه
مگه چه مشكلي پيش مياد در صورت اجراي اين طرح ؟
فقط يكم اونم يكم از اختيارات مدير به كاربرا داده ميشه كه براي سايت مفيده چون فعاليت كاربرا رو هم افزايش ميده
آره بعد 3 ماه يكيو انتخاب ميكنن كه توي تاپيك مربوطه اعلام آمادگي نكرده وقتي ميگي چرا ميگن با پ.خ گفته خدايي نكرده دوستشون كه نبوده
توهم توطئه خیلی چیزه بدیه ، سعی کنین از خودتون دورش کنین ( راجع به جمله ی آخر )