• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگیری یا نمره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یاد گیری یا نمره؟

اينا همش شعاره!!!منم جزء همين كسايي بودم كه ميگن نمره ملاك نيستو و اينا!!!!
يعني چي كه نمره ملاك نيس؟!
الان با معدل مثلا16برو پيش يه نفر حالا هركي بعد بگو من درسامو درك كردم ولي نمي دونم معدلم چرا كم شده!!!!!خب اون طرف چي مي گه بهت؟!
هركي خوب درك كنه نمره ي خوبي هم ميگيره!!!
الانم كه قربون اين مسئولين بشم الهي كه دارن ميزان تأثير معدلارو هي مي برن بالا!!!بتازه اونم معدلايي كه از امتحان نهايي بدس بياري!
امتحان نهايي هم كه يا جواب بايد مثل كتاب باشه يعني يا حفظ كرده باشي يا0!!!!!
حالا ما هي بگيم نمره ملاك نيس!!!!!فعلا نظام آموزشي اينجوريه!!!!

نمیشه کلی گفت، واسه بعضی دبیرا نمره خیلی مهمه ولی بعضیای دیگه سایر فعالیت ها رو هم مورد نظر قرار میدن ولی چون نضام کلی آموزش و پرورش بر اساس نمره است، پس هر کاری هم بکنیم بازم نمره مهم ترین چیزه !

اتفاقا در مدارس مخصوصا سمپاد نمره خیلی هم ملاکه و بر خلاف چیزی که گفته میشه اصلا مهم نیست که یک دانش آموز بفهمه یا نه مهم اینه که نمره ها بالا باشه که معلمه بتونه بگه من خوب درس میدم (توی مدرسه ی ما فقط یکی دو نفر هنر و ورزشونو بیست شدن.آخه هنر و ورزش درسه ؟)با این تفاسیر اولین ملاک طبقه بندی نمرست :-? :-L -( :-<

به نقل از HaniieH :
من فكر مي كنم تو ايران كم كم داره از اهميت نمره كاسته مي شه و بيشتر روي يادگيري تاكيد مي شه. البته الان بيشتر روي مدارس ابتدايي كار شده كه اكثرشون ارزيابي كيفي دارن
خود ما هم تو راهنمايي داشتيم يه مدت. ولي علاوه بر اون نمره هم مي دادن.
مسلما يادگيري از همه چيز مهم تره..... وقتي نمره اهميت نداشته باشه، ديگه كسي هم پيدا نمي شه كه به خاطر گرفتن نمره ي بيشتر از رو برگه ي بغل دستيش تقلب كنه و با خيال راحت خودش امتحانشو مي ده.
به نظره من برای دبستانی ها خیلی کاره بدی کردن با این کار سطح ارزشیابی اومده پایین به نظره من یادگیری خیلی مهمه ولی در کنارش تو مدارسه سمپاد وقتی دارن میگن شرط ورود به دبیرستان معدله یعنی نمره هم مهمه دیگه؟؟!!!

• لایک
امتیازات: *M.M*

فعلا المپیاد رو بهترین راه حل میبینم هم مسئله نمره رو حل میکنه هم کنکور ولی حیف که در کل به همه نمیرسه :(
تو کلاس ما به جز دو سه تا خرخون که همه ازشون بدشون میاد بقیه به درس اهمیت میدن اینکه بفهمند البته منهای 5-6 نفر که کلا جاشون اینجا نیست بقیه ما اگه بشه در مورد درس با هم بحث میکنیم با خوشحالی مشکلات همو رفع میکنیم به معدل هم زیاد اهمیت نمیدیم گه گاه این خرخون ها هم میان تو جمع ما از ما سوال میپرسن طوری که حس میکنیم خیلی خوفیم ;D ولی سر امتحان نمره اونا بهتر میشه ~X(
من شخصا به درس علاقه دارم و بهش اهمیت میدم البته منهای اون درس های مزخرف دفاعی دینی ...

• لایک

به نظره من همه کارایی که آموزش پرورش داره میکنه نشون دهنده ی اینه که نمره ملاکه ولی خب یادگیری خیلی مهمتره .
به نظره من هر کی یادبگیره نمره هم میگیره
در اینجا هست که فرقه کسی که یاد گرفته و هوششم زیاده از بقیه مشخص میشه که یکی که درسو یاد گرفته سر کلاس و قدرته یادگیری هم داره اون درسو تو 2 ساعت ممکنه یاد بگیره و همون نمره ای رو بگیره که کسی که اصلا سره کلاس گوش نکرده یا نفهمیده ولی شب امتحان خودشو کشته میگیره
ولی به حرحال کسی نمیاد بپرسه یاد گرفتی یا نه همه می پرسن نمرت چند شد؟؟!!!

• لایک

الان واسه ی ما شایعه شده کنکور نمی مونه
اگه کنکور نمونه پس میشه شرط معدل
وقتی به عنوان مثال من خودم معدلم 17 شده وهیچ جایی رو نمی یارم خوب اگه بگم من درس رو درک کردم حفظ نکردم با لگد بیرونم می کنن
پس ما مجبوریم حفظ کنیم
#-o #-o

میگن نیست اما فک کنم به افتخار اسم شهیدی که رو اسم مدرسمون گذاشتن می خوان جدی جدی ما رو شهید کنن!!!! :-\

کلا تو کللللللللل مدارس ایران هرچیزی ملاکه غیر از یادگیری مفهومی درس.... :-&

من همکلاسی های دارم که فقط درس هارو حفظ میکنن
درواقع یاد گیریشون در حد بوووق!
نمره خوبه بالا باشه اما به شرطی که یادبگیریم نه حفظ کنیم.

• لایک
Back
بالا