اون برای 30 سال پیش بود!!!! اگه می خوای ضایع بشی می تونی بهشون بگی دوباره این کارو بکنند!!؟؟به نقل از مه دخت :من قوانین بی خود و مزخرف نمی بینم.تازه این قوانین یه موقعی به همه پرسی گذاشته شد.
اگه حقه به اون پست مثبت بده!!؟؟به نقل از closeman :نه...من با خانم مه دخت موافق نبودم،و نیستم.
حرف حقه دیگه...
به نقل از مه دخت :من قوانین بی خود و مزخرف نمی بینم.تازه این قوانین یه موقعی به همه پرسی گذاشته شد.
یا اینکه خیلییا رو به خاطر اینکه توانیی های خیلی زیادی دارن و مدیریت فقوی انتخاب نمی کنندبه نقل از Omid Tabatabaee :يكي ديگه از پارادوكس هاي ايران اينه كه امروز يه مدير رو به خاطر ضعف مديريت اخراج ميكنند فردا ميزارنش تو يه پست مهمتر يعني ارتقا درجه ............
به نقل از **mahtab** :شاید........... اما نه زیاد .. نمی دونم بهتره اینقدر ه به ایران خودمون گیر ندیم دیگه !
به نظر شما با بحث های ما وضع بهتر میشه!؟به نقل از Omid Tabatabaee :به نظر من كه خيلي زياده بعدش هم اين گيرها براي ايه كه وضع بهتر بشه .............
به نقل از **mahtab** :به نظر شما با بحث های ما وضع بهتر میشه!؟
برای کیا به جزخود دانش آموزای سمپاد که کسی نمیاد ...به نقل از Omid Tabatabaee :اگه بهتر نشه شايد براي بقيه روشن سازي كه بشه....
به نقل از **mahtab** :برای کیا به جزخود دانش آموزای سمپاد که کسی نمیاد ...
درسته .مسلما همه دانش آموزای سمپادی اطلاعاتشون خیلی بالایه !!!اینو مطمئنمبه نقل از Omid Tabatabaee :به نظر من ما دانش اموزاي سمپاد نقش بيشتري تو آينده كشور داريم پس اگه برا ما روشن بشه آينده روشن تري داريم