• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه همایش برگزار کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohandes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : قوانین جدید برای همایش ها

مينا راست ميگه توي مركز ما كه همايشهاي مختلط رو تعطيل كردن از امسال من خودم نامه حراست رو ديدم اما اين واقعا ظلمه در حق ما چون ميدونيد به هرحال خوب يا بد بچه‌ها همايشهاي غير مختلط نميان اصلا ما تجربه كرديم اين مسئله رو چندين بار. اما اين كه تقصير همه نيست مسئولين به نظر من بايد از هيوت اجرايي تعهد بگيرن بعد اجازه بدن كارمونو بكنيم نه اينكه هركار علمي ميخوايم بكينيم بزنن تو دهنمون. همين اينكه تو مركز ما اينجوري شده باعث و بانيش هيئت اجرايي همايش نجوم و ضعف و بي‌مسئوليتيشون بود واقعا اين همايش نجوم پارسال آبروي هرچي سمپاد و سمپادي رو برد با اين كارهاي غير اخلاقي كه اونجا پيش اومد. به هر حال تو مركز شهر ما تا اطلاع سانوي همايش نداريم چون همونطور كه گفتم از همايشهاي غيرمختلط استقبال نميشه. مگر اينكه معجزه‌اي بشه و مسئولين نرم بشن كه اونم محاله! اگه شما راهي براي نرم كردنشون به ذهنتون ميرسه بگين!( هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!)

همایش غیر مختلط رو بچه ها استقبال نمی کنن! این چیز خیلی بد و ضایعی هست! و به بچه ها بر می گرده!
نمی دونم مسولین هم اینطورین ؟!!
مرکز ما مدیرش عوض شده. مدیرین که خیلی با کارهای جنبی آشنایی ندارن و هنوز جا نیفتادن! اما مرکز ما چیزی که داره: فارغ التحصیل های حاضر در مرکز هستن. من خودم امروز ظهر مرکز بودم! حرف هم از همایش بود و ... دنبال اینم که همایش پایه نهاد خودم رو هم راه بندازم!
چیزی برای نرم کردن مسولین بلد نیستم!
اصولا خودشون باید دنبالش باشن یا :
شما یه سری درخواست و کار عملی یا تحقیقی بکنین بعد نامه بدین به سازمان که مرکز به ما توجه نمی کنه و ...! اونا بلکه زیر فشارشون بذارن!

آره خوب پيشنهاد خوبيه. ولي بازم به نظر من مشكل از يه جاي ديگه است يه مشكل خيلي اساسيه و اونم ضعف مديران و مسئولينه.

کی نفسش از جای گرم بلند می شه !؟! کجا گرم هست که نفس اونا از جای گرم بلند بشه !؟!
تا اونجا که می دونم، دوستای من پای کار بودن و ما کار رو تا آخر بردیم! وسط راه هم ول نکردیم! آخر کار هم یکی پیدا شد که فکر می کرد ما از دین خارج شدیم و ... توی نشریه ی مدرسه هرچی تونست برای همایش زد!
اما ما ننشستیم گریه کنیم! بااینکه برامون خیلی سنگین تموم شد! ولی ما کارو نیمه کاره تموم نکردیم
و در ضمن، دیدیم که چه فشار هایی روی مدیرمون بود! (و هیچ وقت کامل حس نکردیم!) چون مدیرمون واقعا دوست داشت کاری بکنه! چون مدیرمون 300-400 تا پسر داشت! ما هم یکش

اگه من گفتم گریه مون رو در اوردن نه اینکه بشینم دسته جمعی گریه کنیم وکنار بکشیم بعدش هم بعد هم لازمه بگم شما از حمایت مدیرتون برخوردار بودین .
در ضمن تو همایش ما (هیت اجرایی) هیچ خطایی نکردیم وجنبه از بیشتر راشو داشتیم وداریم وباعث بد شدن همایش اتفاقی بود که هیت اجرایی تصمیم داشت ازش جلو گیری کنه اما خانم مدیر دخالت کر ونذاشت ودرهمایش اتفاق خاصی نیغتاد هرچی شد بعدش شد

به نقل از محمد مطهری :
چون بی جنبه بازی ها بسیار شدید هستند.
کاملاً موافقم . نمی دونم تو همایش نجوم دیدی یا نه ولی بیرون اوضاع خیلی خراب بود . ولی می دونین به نظر من بهتره اولاً تو همایش های مختلط اطلاعات کافی رو واسه دعوت داشته باشیم و کسایی که بی ظرفیتن رو دعوت نکنیم . دوماً مدیریت هم مهمه . تو همایش سلامت ( چشم ) اگه دقت می کردین انتظامات ها چنان دقیق بودند که من خودم شخصاً ترسیدم و موبابلم رو خاموش کردم . حتی اگه دقت می کردین ، مجری هم نقش بسزایی داشت . ولی تو همایش نجوم ، مدیریت خودشم بی جنبه بازی در میاورد .

در خیلی از همایش ها چه در سطح دانش آموزی و چه در سطح دانش جویی تعدادی از افراد بی جنبه برای اهدافی غیر از اهداف و طرح های همایش میان . این مشکل یک مشکل فرهنگی هست و ریشه ی اون هم نبود ارتباطات دیگه در خارج از حوزه ی اینجور همایش های علمی و نمایشگاه ها و .. است .

اما خب به نظرم جو غالب مهم هستش . اگه جو غالب رو بتونین کنترل کنین در یک همایش این مشکلات جانبی پیش نخواهد اومد .

البته گیر مدیران و آموزش پرورش و ... به دلیل تنگ نظری های علمی و البته بی جنبگی بعضی دوستان همیشه هست و باید سعی کرد در هر مقطع اونا رو نسبت به اهداف اصلی برگزاری همایش و دستاورد هاش و ... بیشتر آشنا کرد تا اون مسائل حاشیه ای کم رنگ تر بشه .
برای جلوگیری از تعطیلیش هم کمی برنامه فرهنگی و زیارتی و آشنایی با شهر و استان و ... بزارین میتونه باز در بعضی جا ها کمک کنه

و در پایان هم همون طور که محمد گفت با مسئولین در نیفتین . برای برگزاری همایش ها به این سازمان ها و حمایتشون نیاز هست . درگیری و تنش با اون ها موجب تعطیلی کلی همایش میشه . باید سعی کرد مسائل حاشیه ای رو کم رنگ جلوه داد و طرح و اهداف اصلی رو به خوبی تشریح کرد و از رده های پایین تا بالا رو آروم آروم نظر مساعدشون رو نسبت به همایش رو جلب کرد .

پاسخ : چگونه همایش برگزار کنیم؟

این تاپیک سه سال پیش زده شده ! خوشحال میشیم اگر دوستان تجربیات جدید خودشون رو بیان کنند.

بچه ها به نظرتون خوبه این همه همایش؟
به نظرتون چند درصدشون هدفشون بیشتر علمیه؟

*:پست فینگلیش ممنوع.ویرایش شد.

سلام ...
هرکسی که تا حالا از مسئولای برزگزاری همایش بوده بگه به ترتیب برای برپایی یه همایش چه فرایندی باید طی بشه
مرسی.... :)

ملت ضمن اینکه مطالبی نوشتم که شاید بدرد بخوره از نظر ربط داشتن به این تاپیک اگه کسی میتونه کمکم کنه تو اون تاپیک و مشاوره بده که چجوریاس برای اجرا همایش از اینایی که همایش برگزار کردن.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,96020.new.html

Back
بالا