• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آمار کتابخوانی و نقش سیستم آموزشی در بالا بردن آمار آن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negginnium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مهم ترین عامل موثر بر آمار کتابخوانی؟

• خانواده

رای‌ها: 17 51.5%
  • مدرسه

رای‌ها: 13 39.4%
  • رسانه های صوتی و تصویری

رای‌ها: 2 6.1%
  • مطبوعات

رای‌ها: 1 3.0%

• رای‌دهندگان
    33

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth
توئیتر
به اعتقاد غالب انسان شناسان همان گونه كه «فرهنگ واگير است»، كتابخواني نيز به عنوان جزيي از رسمها، عادتها و الگوها، مي تواند از فردي به فرد ديگر، از گروهي به گروه ديگر و از قشري به قشر ديگر انتقال يابد. تجربه جهاني نشان مي دهد رشد و توسعه فرهنگها، ريشه در رشد فرهنگي هر جامعه دارد و بدون رشد فرهنگ كتابخواني در جوامع، نمي توان رشد هيچ فرهنگي را تضمين كرد.
. آمارهاي يونسكو حاكي است كه ميانگين مطالعه يك آمريكايي 11 كتاب و يك انگليسي 7 كتاب در سال و ميانگين مطالعه فرد عرب در طول سال يك چهارم صفحه است. همين آمار حاكي است متوسط زمان مطالعه يك فرد عرب در طول سال شش دقيقه است، در حالي كه يك فرد غربي در سال 12هزار دقيقه مطالعه مي كند. ارزيابي يونسكو اين است كه اگر فرد در طول سال دست كم 22 كتاب بخواند، مي توان او را به جهان امروزي وابسته دانست. به عبارت ديگر هر فرد بايد هر 15روز يك كتاب بخواند.
بنابراين بايد بر اين نكته اذعان داشت گرايش به كتاب خواندن، رابطه مستقيمي با «انساني تر» شدن مناسبات اجتماعي دارد. ساده لوحانه است اگر فكر كنيم شعر و ادبيات كردار انساني را بهتر مي سازند. همان طور كه «ريچارد هوگارت» متذكر مي شود، نزديك شدن به هنر و ادبيات و لذت بردن از اين عناصر فرهنگي و تأمل در آنها و پرورش دادن تخيل خود با آنها ، «وجدان را پرورش مي دهد.» اگر اين مهم با اراده و هدف مندي هم همراه باشد، مي توان كردار بهتري را از آن نتيجه گرفت. كرداري كه در رابطه هاي اجتماعي ما ، شايسته شأن انساني است.تفاوت و تبعيض ميان سطوح مختلف كتابخواني در ميان كشورهاي شمال و جنوب نيز اگر چه وابسته به شرايط و مؤلفه هاي خرد و كلان بسياري است، اما نبايد فراموش كرد كه بسياري از اين شرايط در حقيقت بهانه هايي هستند كه كشورهاي عقب نگه داشته شده مي توانند با ابزارها و برنامه هاي بلندمدت آنها را از ميان بردارند. ترجمه: سحر عرفانيان
http://www.masoudsanjarani.blogfa.com/post-48.aspx
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اخیراً نهاد کتابخانه‌های عمومی مطالعه ای انجام داده و در نتیجه به رقم 18 دقیقه‌ای مطالعه برای هر ایرانی رسیده‌اند پس می‌توان گفت میزان کتابخوانی جامعه ما 6 برابر شده است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودتون میدونین که میانگین مطالعه ی کتاب بین ما خیلی پایینه.به نظرتون چطور میتونیم به بالاتر رفتن این میانگین کمک کنیم؟

پاسخ : آمار کتابخوانی و نقش سیستم آموزشی در بالا بردن آمار آن

فقط و فقط با فرهنگ سازی!من بچه های الانو که میبینم میبینم نسبت به ماها خیلی بیشتر میخونن البته یکی هست واقعا نمیتونه بخونه که نادره به نظر من همه علاقه دارن یه کتابو ورق بزنن!

تازه ایران هم شانس آورده که کسایی مث ما وجود دارن تا آمار کتاب خوانی شون رو بالا ببرن وگرنه ما متوسط 1 دقیقه هم نداشتیم!!!!!!

نه عزیز من با اینکارا درس نمیشه آمار بقیه انقد نابوده که نمیشه جبرانش کرد تازه میانگین مهم نیس مهم اینه که همه بخونن!

به نقل از King Dain II :
نه عزیز من با اینکارا درس نمیشه آمار بقیه انقد نابوده که نمیشه جبرانش کرد تازه میانگین مهم نیس مهم اینه که همه بخونن!
می دونم درست نمیشه و همه باید بخونند ولی این ما هستیم و کسانی که در سال چندین جلد کتاب می خونند تونستنند این میانگین رو بالا بکشند!!!!

ولی میانگین نشان دهنده این است برای هر نفر کلا چند خط کتاب می خونند!!!!!!

خوب بله متوجه نشدی گفتم همه باید بخونن از ما کار زیادی بر نمیاد.

خب حالا به نظرتون چه طور میشه بقیه رو تشویق به کتاب خوندن کرد؟

نگاه کنید وقتی شما نوزادید نمیدونید حوش مزه و بدمزه بودن چیه مثلا جدیدا میگن به غذای نوزاد نمک نزنین و موقعی این نوزاد بزرگ شه غذای بدون نمک اصلا براش بد مزه نیست به نظر من اگه از همون ابتدا کتاب خوانده شه و استمرار پیدا کنه میتونیم به نسل های بعد امیدوار باشیم.من چاره ای برای نسل امروز نمیشناسم.

راجع به پست قبلیت 2تا توضیح بدم
رولینگ اصلا بد نمی نویسه فک نکن چون اسمشو اوردم منظورم اینه که بد مینویسه!

اما 2ومی
من خودم اولا از آثار کلاسیک بدم اومد ولی فانتزی را دوست داشتم بعد از خوندن این کتابا که باعث شد من کتاب خون بشم
پس وجود همچین کتابایی بدم نی!

آثار کلاسیک رو شاید چون مثل کتابای فانتزی کشش ندارن بچه ها نمیخونن. من خودم زیاد کتابای دیکنز و شکسپیر رو خوندم ، خیلی قشنگ و جالب هستن ولی کششی که هری پاتر داره رو ندارن..

Back
بالا