هیچ تاپیکی بی دلیل قفل نمی شه .به نقل از andia :منم موندم مثلا واسه چي هي اينكارو ميكنن خوبه هنوز اينو قفل نكردن!

در صورتی که وقتی تاپیک من قفل شد هیچ کدوم از اینها درش صادق نبودبه نقل از نیـلوفر :هیچ تاپیکی بی دلیل قفل نمی شه .
الآن هم که داریم کاملا منطقی با هم صحبت می کنیم .
مثلا در مورد این تاپیک ، چیزایی که ممکنه باعث قفل کردنش بشه اینه که یا بحث به نتیجه برسه یا هر کاری کنیم ، کلا بی نتیجه باشه ، یا کل کل بشه ، یا پر از اسپم بشه ، یا کسی به کسی توهین کنه . ( تکراریم که نبوده که بخواد زود تر از اینا قفل شه )
توی هر کدوم از این موارد هم اول تذکر داده می شه ، بعد قفل می شه .
ok ؟

لینک تاپیکتون رو یا پ.خ کنید به من یا بذارید تو همین تاپیک تا بررسی شه .به نقل از BAX :در صورتی که وقتی تاپیک من قفل شد هیچ کدوم از اینها درش صادق نبود
متاسفم برای مدیران
حق با شماست ولی رفیق های من هنوز نزده تاپیکشون رو قفل کردن و دلیلشو نمی دونم!!!!!به نقل از مُحسن...! :اگر مثالی در این مورد دارید بیان کنید، وگرنه از دید بقیه حرفتون فقط یه اتهام هست و پذیرفته نیست..نباید توی زندگی به این موضوع عادت که ایراد بگیریم اما ایراد رو نمونش رو مشخص نکنیم..

من که گفتمبه نقل از legend :حق با شماست ولی رفیق های من هنوز نزده تاپیکشون رو قفل کردن و دلیلشو نمی دونم!!!!!
ولی تاپیک های خودم هیچ وقت قفل نشده!!!!!

به نقل از BAX :من که گفتم
اگه یه مدیر از یه تاپیک خوشش بیاد مذلرش وگرنه عشقش میکشه قفلش میکنه!
به نقل از مُحسن...! :http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,45368.msg331757.html#msg331757
این تاپیک نه عنوانش آموزش هست و نه مباحثه، نظر خواهی شده، چه فرقی به حال من و شما میکنه کی چه رقصی بلده؟مگر قرار بچه ها با هم برقصند، پس بی هدفه و اسپم، انتظار کل کل هم توش میره پس قفل میشه..
الآن یادم نیست ولی فک کنم در مورد دختر و پسر بود!!!!!به نقل از مُحسن...! :لینک، لینک بزارید مثل دوست عزیزمون جناب Dr.Eniac تا من خدمتتون عرض کنم به چه دلیل تاپیک ها قفل شدند. یه ضرب المثل شنیدن کی بود مانند دیدن؟

الآن که یادتون نمیاد و اصلا راجع به چیزی که یادتون نمیاد ، جای بحثی نیست .به نقل از legend :الآن یادم نیست ولی فک کنم در مورد دختر و پسر بود!!!!!
البته تاپیک من نبود ها!!!! تاپیک های من هیچ وقت قفل نشدن و اون تاپیک مربوط به رفیقم بود!!!!!

من اصلا منظورم با اون تاپیک نیستبه نقل از سـهــا :شما اين پست رو خوندين اصلا؟! :