• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تحريم بحث هاي زرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آيا با تحريم بحث هاي زرد موافقيد؟

• رای‌دهندگان
    57

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
بحث های زرد رو این طوری تعریف می کنم. بحث هایی که شامل گفت و گوی روزانه و عادی افراد میشه و اکثرا ناشی از تفکر نیست. چیزهایی مثل چه ماهی رو دوست داری و چه رنگی خوبه؟ اگر شما این بحث ها رو تحریم کنید خیلی خوب میشه شاهد کاهش این بحث های نامفید و غیرضروری بود. فقط کافیه شما جواب ندین. همین جوری بگذارید بمونن.

اين يكي از بهترين حرف هاي مطهري و از بهترين پيشنهاداتش بود.....
واقعا من فكر مي كنم يكي از مهم ترين چيز هايي كه باعث اينجوري شدن جو سايت شده همين بحث هاي زرده كه بيشتر توي گفت و شنود ديده مي شن.... :-"
من خودم به شخ3 يه مدته كه تصميم گرفتم در اينجور تاپيك ها نظر ندم تنها چيزي كه بعضي وقتا بش سر مي زنم حرف بزنه....
شما هم لطفا نظراتتون رو بگيد.......
و اگه پيشنهادي هم براي كمك به تحريم اين بحث ها داريد حتما بگيد.... :)
پيشاپيش ممنون از همكاريتون.... :)

پاسخ : تحريم بحث هاي زرد

من موافقم!اما فعلا نظری ندارم

به نقل از N.M :
من موافقم!اما فعلا نظری ندارم
خوب فعلا به همين حرفي كه مطهري زده عمل كني كافيه.....

بعضي وقتا آدم واقعا حوصلش سر ميره و بد نيست يه نظريم تو اين تاپيكا بده. تازه ميشه از اين طريق باشخصيت خيليا هم آشنا شد.
ولي اگه عميق توش فرو بريم ;D واقعا چيز مفيدي ندارن

ببينيد،طبيعتا اينجا يه فرومه، و بخشي از استفاده از اين فروم، براي سرگرمي هم خواهد بود!
اگه اقاي مطهري ، خودش از حرف خودش اطلاعات كافي داشت،‌اونوقت ديگه توي سايت، چيزي به نام"گفت و شنود" نبود!
همچنين خيلي چيزاي ديگه!
يعني چي؟
يعني طبيعتا فرومي با اين همه كاربر، نياز به يه سري بحث هاي سرگرم كننده (به قول شما زرد) داره ، اما خب طبيعتا اين بحث ها نبايد خيلي زياد باشن و به بحث هاي غير زرد!!! غلبه پيدا كنن!

فعلا که غلبه پیدا کردن!......کسی هم کاری نمیکنه....
آخه واقعا درسته که تاپیک زده بشه "چه رنگی رو دوست دارین؟" و همش توش پست و اسپم بدن و انجمنای علمی بخوابن؟.....
یا مثلا میانگین سن افراد سمپادی.......آخه این بحثا چه سودی دارن......این چه سرگرمی ایه؟.......

منم موافقم.
این که من چه رنگی رو دوست دارم یا چه ماهی رو دوست دارم یا.............. چه فایده ای برای یکی دیگه داره!!!!

دوستان من اشتباهي به خير راي دادم ولي پايه تحريم هستم

حذف آرا که داره......خوب درستش کن......
یه نکته ی دیگه اینکه افراد سن پایین دارن اینجا زیاد میشن.....برای همینم این تاپیکا روز به روز طرفداراشون زیادتر میشه و هی میخوره تو سر انجمنای علمی.....(البته استثنا هم وجود داره برای سن پایینا!)
حتی این افراد مدیریت انجمنارم براش داوطلب میشن.......خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟
اینجوری باشه که همه میرن از اینجا.......
مدیرا هم که دهنشون رو انگار قفل کردن چیزی بگن......فکر کنم کسایی که این تاپیک و امکان دیدن فعالیت کاربران رو دیده باشن اگه براشون یه نظر سنجی برای عزل مدیران بزارن همه ی مدیران باید عزل بشن (البته اینم استثنا داره!)

به نقل از Backstreetboy :
حذف آرا که داره......خوب درستش کن......
یه نکته ی دیگه اینکه افراد سن پایین دارن اینجا زیاد میشن.....برای همینم این تاپیکا روز به روز طرفداراشون زیادتر میشه و هی میخوره تو سر انجمنای علمی.....(البته استثنا هم وجود داره برای سن پایینا!)
حتی این افراد مدیریت انجمنارم براش داوطلب میشن.......خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟
اینجوری باشه که همه میرن از اینجا.......
مدیرا هم که دهنشون رو انگار قفل کردن چیزی بگن......فکر کنم کسایی که این تاپیک و امکان دیدن فعالیت کاربران رو دیده باشن اگه براشون یه نظر سنجی برای عزل مدیران بزارن همه ی مدیران باید عزل بشن (البته اینم استثنا داره!)
جدي ميگي محمد رضا رو عضليدن ؟؟؟؟
آخه چرا ؟
من تو كلاساي المپياد باهاشون آشنا شدم خيلي بچه خوبي بود..........

Back
بالا