جدي ميگي محمد رضا رو عضليدن ؟؟؟؟
آخه چرا ؟
من تو كلاساي المپياد باهاشون آشنا شدم خيلي بچه خوبي بود..........
_________
مگه به بچه ی خوب بودنه؟! من شنیدم شنیدما که چون فعالیتش خیلی کم شدهو هم چون تو سمپادسیتی مدیر شده البته نمیدونم راسته یا دروغ !
[/quote
به نقل از Backstreetboy :
یه نکته ی دیگه اینکه افراد سن پایین دارن اینجا زیاد میشن.....برای همینم این تاپیکا روز به روز طرفداراشون زیادتر میشه و هی میخوره تو سر انجمنای علمی.....(البته استثنا هم وجود داره برای سن پایینا!)
حتی این افراد مدیریت انجمنارم براش داوطلب میشن.......خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟
اینجوری باشه که همه میرن از اینجا.......
________
ببخشید اشکالی داره که روی افراد سن پایین سرمایه گذاربی کنید؟؟ مگه مدیریت به سنه آدمه؟؟! بعد فکر کنم ما که کاندید شدیم سن تحصیل آقای میرا رو داریم حداقل ! واسه چی باید همه برن؟؟
اگه مشکلی هست ما رو مدیر نکنین ، برای چی اینطوری آدمو دلسرد میکنین؟؟!! تجربه به دست میاد ، آقاعلیرضا مدیر مقالات و اخبار نجوم هم هم سن ماست و تو این چند ماه آخرخیلی بهتر از آقای میرا مدیریت کردن!
به نقل از Pegior :
میرا دیگه نمیومد تو سایت! مگرنه هیچ کس میرا نمیشه وا3 انجمنای نجوم! از نظر بار علمی واقعا عالی بود! تا زمانی که میومد عالی مدیریت می کرد! ولی الان حدود 4 5 ماهه فعالیتی نمی کنه!

ببخشید ولی مدیریت به سن نیس! اونم الان خودت که داری این حرفا میزنی یه سر به انجمنای نجوم بزن ببین چه خبره!
غیر از 13 بقیه کسایی که فعالیت می کنن میرن دوم!
پس می خواین مدیر انتخاب نکنید وا3 این انجمنا چون داوطلبا سنشون کم تر از میرا اِ ؟! و یا بار علمیشون کمتره؟
راست میگه!!
___
اگه واقعا اینطوریه که چون کوچکتریم از بقیه نمیخواین آدم حسابمون کنید از همون اول می گفتید !! اصلا چرا از اون اول واسه مدیریت سن تعیین نکردید؟؟
این واقعا بی انصافیه ...
ببخشید هول شدم نقل قول و بچه ها و حرفم باهم قاطی شد شما درست بخونین جداشون کردم!