اولا اگه در مورد زبان فارسی همچین حسی داری چرا فارسی نوشتی ؟ نه بگو دلیلشو خب ....به نقل از turk041 :زياد به خودتون فشارنديد.زبان فارسي40 دنياست.اول اينگليسي بعد المان بعد توركي.[![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر من ایشون فارسی نوشتن چون بیشتر مردم کشور فارسن و فارسی رو در کشور ما به عنوان زبان ملی میشناسنبه نقل از !~Dr.NS~! :اولا اگه در مورد زبان فارسی همچین حسی داری چرا فارسی نوشتی ؟ نه بگو دلیلشو خب ....
X-( X-( X-( X-( X-(![]()
![]()
![]()
![]()
شما همین چند دیقه پیش این جا عضو شدین شاید خیلی از قوانین رو نخونین اونجور که مشخصه اصلا حوصله نداشتین اطلاعاتتون رو کامل کنیید یا حتی لا اقل زبان کی تون رو تغییر بدین حالا بگذریم ولی قرار نیست این جا به اشخاصی یا حتی زبانی توهین بشه
من خودم تورکمو هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به زبان فارسی یعنی زبان ملّیم توهین کنم در صورتی که بازم زبان مادریم و هویتم رو دوست دارم :)
کارتونم واقعا بد بود X-(
از یه .............. بعیده![]()
![]()
حدود 70 میلیون نفر. ولی چیزی درباره اینکه سومین زبان زنده دنیاست نشنیدمبه نقل از نسترنّگار :چند نفر ترکی حرف میزنن؟
اگر انگلیسی پر کاربرد ترینه به دلیل سادگی ، قشنگی یا این چیزا نیست..بخ حاطر استعمار گریه این کشوره که تونسته زبان خودشو به همه بقبولونه! نیومدن حساب کنن کدوم ساده ترینه بعد رواجش یدنبه نقل از ẂḝṟϵщѺĿƑ :حدود 70 میلیون نفر. ولی چیزی درباره اینکه سومین زبان زنده دنیاست نشنیدم
ولی خب به نظر من انگلیسی از نظر کاربردی بودن بهترین زبانه. چون خیلی کم قاعده تر از فارسی و عربیه مثلا فعل امر و غیر امر و حال ساده شون کلا یکیهبرای همین بی قاعده بودنش هم هست که راحت ترین یادگیری رو داره.
ولی خب یه زبانی مثل عربی یا فارسی زبان بسیار ریشه دار و با قاعده ایه ولی مشکلش اینه که یادگیری کاملش 50 سال زمان میخواد![]()
به نقل از ẂḝṟϵщѺĿƑ :برای همین بی قاعده بودنش هم هست که راحت ترین یادگیری رو داره.
خب منظور منم این بود که چون کاملا حفظیه راحته! من خودم به شخصه توی مسائل حفظی مشکلی ندارم ولی خب بقیه افراد رو نمیدونم.به نقل از نسترنّگار :بی قاعده بودن یادگیریشو راحت میکنه؟ چطوری؟
بله!ترکی سومین زبانبا قاءده دنیاس!میتونین تحقیق کنین!به نقل از نسترنّگار :ترکی سومین زبان زنده دنیاست؟ چند نفر ترکی حرف میزنن؟
حدود 400 ملیون نفر در جهانبه نقل از نسترنّگار :ترکی سومین زبان زنده دنیاست؟ چند نفر ترکی حرف میزنن؟
اینجا صحبت از قاعده س نه زنده بودن زبان یه متن دو متن بالاترو بخونیدبه نقل از نسترنّگار :نه، نیست. بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر ترکی حرف میزنن. سه زبان اول دنیا به ترتیب ماندارین، اسپانیولی و انگلیسی هستن (البته بعضی جاها انگلیسی رو بیشتر از اسپانیولی گفتن.) بعد از این سه تا، هندی و عربی هستن. در درجه بعدی، بنگالی، پرتغالی، روسی، ژاپنی و آلمانی (حدوداً ۱۰۰ میلیون نفر آلمانی حرف میزنن). اینجا و اینجا رو ببینین. مشابه همین رده بندی توی سایتهای دیگه و ویکی پدیای انگلیسی هم هست. شما آمارتون رو از کجا اوردین؟ من مطمئنم ۳۰۰-۴۰۰ میلیون نفر در جهان ترکی حرف نمیزنن و ترکی سومین زبان زنده دنیا نیست.
به نقل از بهراد.سمپاد1 :ولی این یه واقعیته که زبان ترکی زبان سوم زنده ی دنیاس
به نقل از #Alireza# :حدود 400 ملیون نفر در جهان
ویرایش:میترسم 400 ملیون نفر نباشه ضایع بشم ولی مطمئنم بیشتر از 300ملیون نفره...
به نقل از نسترنّگار :نه، نیست. بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر ترکی حرف میزنن. سه زبان اول دنیا به ترتیب ماندارین، اسپانیولی و انگلیسی هستن (البته بعضی جاها انگلیسی رو بیشتر از اسپانیولی گفتن.) بعد از این سه تا، هندی و عربی هستن. در درجه بعدی، بنگالی، پرتغالی، روسی، ژاپنی و آلمانی (حدوداً ۱۰۰ میلیون نفر آلمانی حرف میزنن). اینجا و اینجا رو ببینین. مشابه همین رده بندی توی سایتهای دیگه و ویکی پدیای انگلیسی هم هست. شما آمارتون رو از کجا اوردین؟ من مطمئنم ۳۰۰-۴۰۰ میلیون نفر در جهان ترکی حرف نمیزنن و ترکی سومین زبان زنده دنیا نیست.
Turkic languages are spoken as a native language by some 165[4] to 200 million people;[5] and the total number of Turkic speakers is over 300 million, including speakers of a second language.
یعنی چی؟؟؟؟؟؟هیج نفهمیدم!!به نقل از نسترنّگار :اگر زبان غیر مادری رو در نظر بگیریمبه غیر از ویکی پدیا منبع دیگهای ندارین؟
![]()
× زبانهای ترکی چقدر با هم فرق دارن؟ مثلاً ازبکی و تاتاری.