• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دلم براي "حرف بزن" سوخت...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دلم براي "حرف بزن" سوخت...

به نقل از Shadow! :
شما وضعیت فعلی تاپیک رو با قبلش یکسان میدونین ؟
اون موقع ما کل وقتمون رو صرف پاکسازی حرف بزن میکردیم ! تازه بازم کنترل از دستمون خارج بود
اما از وقتی شده حرف دل کار ما هم خیلی راحت تر شده !
چرا همش ساز مخالف میزنی شما ؟
مگه برای ایجاد کننده تاپیک این امکان وجود نداره که پست های زاید تاپیک خودشو پاک کنه؟
چرا پاک کردن اسپم ها رو به زننده تاپیک واگذار نمیکنید؟یه مدت امتحان کنید ببینید کی ناراضی میشه.یه مدت هیچی پاک نکنید ببینید چی میشه.ببینید غیر از خودتون،بقیه هم به نظرشون حرف های بچه ها اسپم هست یا نه؟

اگه دست ایشون باشه که کل سمپادیا رو باس گذاشت کنار و فقط به خاطرات و درد دل هاشون گوش داد :)

والا وقتي تاپيك جديد زده شد،قرار من و ناظم ها اين بود
اينكه من و يكي از ناظم ها، حواسمون به تاپيك باشه
اما جالب بود، روز اول من از 2 صفحه ي اول، 7 تا پست پاك كردم، بعد از 2 ساعت شده بود يك صفحه!
معلومه كه چيزايي كه اينا فكر ميكنن اسپمه، اسپم نيست!
البته من به shadow ي عزيز حق ميدم، شايد اون هيچوقت اونجا واقعا درددلش رو ننوشته و اين باعث ميشه كه نتونه واقعا درك كنه كه اين پست ها صرفا چند كلمه نيست!!

به نقل از Shadow! :
اگه دست ایشون باشه که کل سمپادیا رو باس گذاشت کنار و فقط به خاطرات و درد دل هاشون گوش داد :)
چرا؟
من نمیفهمم از نظر شما این تاپیک جای چی رو تنگ کرده؟

ولی من تعجب میکنم که هنووووز هم تو سمپادیا از اینجور تایپیکا میزنن ؟!!
بابا بیخیاااال خسته نشدین ، آخه به دو تا مدیر هم گیر میدین که کارشون عالیه !

خب بالاخره دوست دارن و میزنن.
گاهی اوقات بقول خود hespride تو پست اول تاپیک بعضیا میخوان حرفشونو یه جوری به یه کسی بفهمونن که راه دیگه ای براش وجود نداره...

دیگه من همه چیزو جواب دادم به همه حرفاتون گوش کردم و گفتم قراره چه تغییراتی بوجود بیاد !
بازم سوال و ابهامی هست ؟ الان بحث سر چیه ؟

به نقل از Melody :
ولی من تعجب میکنم که هنووووز هم تو سمپادیا از اینجور تایپیکا میزنن ؟!!
بابا بیخیاااال خسته نشدین ، آخه به دو تا مدیر هم گیر میدین که کارشون عالیه !
ّّّّّّببخشيد،چه جور تاپيكي؟
نكنه براي شما هم اين جا افتاده كه توي اين فروم اعتراض معنايي نداره؟
اولا كه من درمورد مديريت ، اينجا حرفي نزدم! در مورد يه تاپيك بود
دوما، واقعا به نظرتون كار اين مديرا عاليه؟؟؟
خيلي خنده داره!

به نقل از Arsham N.K :
خب بالاخره دوست دارن و میزنن.
گاهی اوقات بقول خود hespride تو پست اول تاپیک بعضیا میخوان حرفشونو یه جوری به یه کسی بفهمونن که راه دیگه ای براش وجود نداره...

نميفهمم، عزيزان ميشه بگيد چه اشكالي داره ايجاد يك تاپيك و اعلام اعتراض نسبت به يك عملكرد؟؟
چرا فكر ميكنيد در مقابل مديرا، همه بايد ساكت باشن؟ اينجا، شايد پولشو مطهري و دوستاش داده باشن، اما هرچي داره از كاربراش داره و اينجا به قول خودشون( هرچند شايد از ته دلشون نبوده) مال كاربراست، حالا وقتي يه كاربر( هرچند فقط من نيستم) اعتراضي داره، آيا بايد خفه باشه صرفا به اين دليل كه يك مدير! يك تصميم گرفته؟

به نقل از Shadow! :
دیگه من همه چیزو جواب دادم به همه حرفاتون گوش کردم و گفتم قراره چه تغییراتی بوجود بیاد !
بازم سوال و ابهامی هست ؟ الان بحث سر چیه ؟
لطف كنيد به همون سوالاي تكراري!! من جواب بديد
هنوز منتظرم

بازم تكرارشون ميكنم:
1-اسم تاپيك كه عوض شده، چرا هنوز اسپم هست؟ 2- چرا از 10 صفحه بيشتر نميشد تاپيك؟

----
يه سري پست ها رو پاك كردم،چون دوست نداشتم اين تاپيك به بهانه ي اسپم قفل شه!

با یک اسم عوض کردن اسپم ریشه کن نمیشه ! :) ولی نسبت به قبل خیلی کمتر شده ! این تغییر رو ما که وظیفه کنترل تاپیک رو به عهده داریم متوجه میشیم !
تاپیک الان از 10 صفحه هم بیشتر شده :) من فعلا تصمیم گرفتم دست به تاپیک نزنم ! الان 2 روزی میشه من یکی هیچ کامنتی حذف نکردم ازش ! چون می خوام ببینم سرعت افزایش صفحات تاپیک چقدره و اینکه بازده تاپیک برای کاربران تا چقدر میتونه باشه !
اسم پیشنهادیتون هم هنوز ندادین ;)
اینا همه نشونه اینه که شما فقط دنبال بهانه این ! و حتی خودتون به حرفا و اعتراض های خودتون هم احترام نمی ذارین :)

ما اسم پيشنهاديمون رو داديم: حرف بزن!!

اوضاع تاپيك فعلا كه داره خيلي خوب پيش ميره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا