alireza007
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلے 10 (پاسداران)
- شهر
- طهران
- مدال المپیاد
- خدا عالمه!
- دانشگاه
- ؟
- رشته دانشگاه
- ؟
پاسخ : هلوكاست افسانه يا واقعيت؟
هلوکاست کاملاً واقعی بوده و دلیل من اینه که هزاران کتاب و سایت ازش نوشتند که واقعیه از ایران میان دو تمدن گرفته تا کتاب های تاریخ وحشتناک خودشون! ولی اینکه یه جا اتفاق افتاده یا چندین جا برای منم علامت سؤاله!
جریانش هم فقط کشتن با گاز سمی و اینا نبوده ، حتی همه رو جمع میکردند تو یه اتاق و با 5 تا نارنج کار همه رو میساختند! X-(
هلوکاست کاملاً واقعی بوده و دلیل من اینه که هزاران کتاب و سایت ازش نوشتند که واقعیه از ایران میان دو تمدن گرفته تا کتاب های تاریخ وحشتناک خودشون! ولی اینکه یه جا اتفاق افتاده یا چندین جا برای منم علامت سؤاله!
جریانش هم فقط کشتن با گاز سمی و اینا نبوده ، حتی همه رو جمع میکردند تو یه اتاق و با 5 تا نارنج کار همه رو میساختند! X-(

علاوه بر اون از نظر ایدئولوژیک هم آلمان نازی موافق شرکت دادن یهودی ها و بقیه ی نژاد های که پست شمرده میشدن در رایش نبودن البته تا جایی که من میدونم برنامه ی اصلیشون این بود که یهودی های آلمان رو در مناطق شرق اروپا اسکان بدن و از رایش بیرون بندازن ودر اردوگاه هایی به کار وادارن ولی با شدت گرفتن جنگ و خطرناک شدن اوضاع و از دست رفتن مناطق کم کم به کشتن و نابودی شون روی آوردن البته هولوکاست فکر کنم فقط به کشتار یهودی ها اطلاق نشه بلکه به کشتار یه تعداد از نژاد های اسلاو شرق اروپا و یه سری از مخالفین حکومت هم میگن ولی خب دسته عمده شون یهودی ها بودن
مثلا خیلی از خود آلمانی ها براشون بهتره که همچین اتفاقی تو تاریخشون نباشه و اونا باید با دیدن شواهد و قراین این اتفاقو انکار کنن و در اینصورت باید تا الان مقدار قابل توجهی کتاب و مقاله و..بر علیه این اتفاق باشه که نیست اگر هم بگیم که این شواهد رو اونقدر خوب دستکاری کردن که کسی نمیفهمه اون معدودی رو هم که میفهمن یه جوری ساکت میکنن در اونصورت ما هم که این جاییم و برخلاف اونا به شواد و مدارک و آرشیو های دست اول دسترسی نداریم هم قاعدتا نباید بتونیم بفهمیمیم و خب در این صورت هر نظر مخالفی بیش تر تبدیل به یه جور گمانه زنی میشه البته این که اغراق و افسانه سازی هم این وسط اتفاق افتاده باشه غیر محتمل نیست ولی این که کل قضیه یا بخش خیلی بزرگیش دروغ باشه خیلی عجیب میشه !