به نقل از peg0a2h1 :معلم های ما که دیگه جرات نمیکنن امتحان تستی بدن...
عوضش معلم های ما با اینکه میدونن ما چه تستی چه تشریحی و حتی شفاهی بچهها میتونن تقلب کنن اما بازم امتحان سخت میگیرند........به نقل از khoshhal :به خدا تقصیر ما نیست
خودشون امتحان سخت میدن !

چه اوباهت و جبروتی و چه دل و جراتی...به نقل از RAGA :معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن
به نقل از RAGA :معلم ما تو طبقه اول چای میخورد بچه ها تو طبقه سوم بدون مراقب میترسیدن سرشونو بلند کنن

به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم

موافقم.به نقل از شادي :توي دبيرستان معلما خيلي ساده ترن. يا براشون اهميتي نداره كه ما تقلب ميكنيم يا واقعا نميفهمن.
به هر حال هر چي كه هست به نفع ماست.

آفرین حسابی حرفه ای هستیا!!!!!!!!!!!به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم

ایول بابا! مثل اینکه همه حرفه ای هستن!به نقل از ghazal.gh :اخه امتحان بدون تقلب اصلا خوش نمي گذره من كلا تو خط نگاه كردن نيستم يا دفتر و كتاب باز مي كنم يا علناً از يكي بلند مي پرسم !! البته در مواردي هم زنگ قبل يك ميني جزوه تهيه مي كنم