• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

بابام می گه وقتی از بالا تهران رو می بینی یکی این پُل معلومه یکی اون میدونه که گرده)
من: بابا مگه میدونی. هم داریم که گرد نباشه
بابام: نه گردیش رو هواست
من:چی؟؟؟؟ :o :o :o :o
بابام: :-"

امتحان ترم فيزيكمون پاسخنامه و برگه ي سوالاش جدا بودن . تموم كه كردم از جام بلند شدم رفتم بيرون . اومدم از مدرسه بيام بيرون يهو ديدم دستم يه برگه ي خودكاريه . :o
فهميدم كه جوابارو تحويل ندادم .
#-oبا دوي ماراتون رفتم برم تو مدرسه ديدم مراقبه اومده بيرون ميگه رسولي پاسخنامت كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-L
منم با كلي التماس بالاخره تحويلش دادم رفتم از مدرسه برم بيرون ديدم دوباره اومد گفت اسمتم كه ننوشتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
من: :-ss :-[ ;D :-"
مراقبه: X-( ~X( ~X( ~X(

امروز سر کلاس ریاضی داشتیم تمرینای هندسه رو حل می کردیم بعد می خواستیم یه اثبات شکلی رو انجام میدایم بعد باید از طریق یه مثلث که بالای شکله بود اثبات می کردیم(یعنی به کمک مثلثه) بعد معلممون گفت بچه ها فک می کنید باید از چه روشی اثبات کنیم؟بعد یکی از بچه ها خیلی مصمم و جدی بعد از کلی فک کردن گفت: ((خانم فک کنم این شبیه مثلثه!))بعد معلمون گفت: ((زحمت کشیدی خب مثلثه دیگه!))
بعد بچه ها و معلم: =)) =)) =)) =)) :))
بیچاره اونم این شکلی شد: :-[ X_X

دوست ما اثبات کرده در مثلث(هر مثلثی) ارتفاع ها برهم عمودند!
و با استدلال مشابه ثابت کرد نیمساز هاو میانه ها هم برهم عمودند!
خیلی هم پافشاری میکنه لامصب!
بلهههههه مدرسه ما یه همچین دانشمندای مپروره!

آره همین معلم عتیقه هه که دل آرام گفت اومد یه مجموعه مثال بزنه خواست لطف کنه از ما بپرسه چی بنویسه.
گفت:چه مدلی میخواین بزنم؟! ;;)
ما:مگه آرایشگاه ست؟؟ :)) =))
کلاس: =)) =)) =)) ;))
خودشم نفهمید چه سوتیی داده....تازه یبارم داشت کلی تهدید میکرد آخرش گفت فک نکنین تهدید میکنما... :)
ما: :-w :| ~X( :-$

اجازه گرفتم از کلاس برم بیرون رفتم جلو اول در زدم بعد بازش کردم رفتم بیرون
دوستان: :o :o :o
بعد از چند لحظه همه مون: :)) :)) =)) =))

دفتر فیزیک دوستم رو گرفتم که دفترمو کامل کنم داشتم مینوشتم یه جا دیدم نوشته۳۷=۷+۲۷ هرچی فک کردم به نتیجه ای نرسیدم .رفتم از خودش پرسیدم اونم نفهمید رفتم دفتر یکی دیگه از دوستام رو گرفتم دیدم اونم همینو نوشته!
آخر با کلی همفکری فهمیدیم نوشته ‎2v+v‎=‎3v‏(دو وی+وی=سه وی)!

داشتم مسابقه ی دو راهی میدیدم!
مجری : کودوم تابلو؟
شرکت کننده هل شد گف: نزدیک دور... =))
تو ی مصابحه ای از یارو میپرسن خواننده مورد علاقت میگه:محسن ِ یگانگی
مسابقه ی دو راهی ک تموم ش زدم شبکه سه؛اتاق فرمان داش؛بعد مامانم سرش پایین بود ندید.
وختی سرشو بالا آورد گف:وا؟ :oچرا مجری ها جاشونو عوض کردن؟ =))

دیروز با دوستم رفتم بیرون...
دم پله برقی بش گفتم...بیا از پل هوایی میریم...
بعد اون گفت: نه اسانسورش میره طبقه اخر...
یعنی خداییش سوتی توی سوتی :)) =))

من در حالِ اصرار کردن به دبیر جبر که بابا این برگه ی منو امضا کن: صَنَم لطفا این برگه ی منو امضا کنین دیگه X_X (فامیلش صَنَمیه...مَرده)

+

دوستم موقعِ خوندن یه متنی: پَشخِ رادیویی ;))

+

با دبیرمون:

من: ببینید خانم من میگم شما غلط میکنید این اشتباهه X_X (شما اشتباه میکنید این غلطه :-[ )

Back
بالا