z.n1994
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2 مشهد
- شهر
- سر همه شهرا
- مدال المپیاد
- اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوتیها
اون روز ک تصادف کردیم همه از ماشین اومدیم پایین .من دیدم همه گوشیا و کیفامون همین جوری ول شده تو ماشین شیشه هارو دادم بالا و درارو قفل کردم.بعد اومدم وسط دعوا.آلا گفت تو برو تو ماشین گوشیامونو نبرن.من خیلی خوشحال انگار ک ی کار خیلی باهوشانه انجام دادم گفتم نگران نباش آلا جون.درارو قفل کردم شیشه هارو هم دادم بالا.
انگار ک ی کار خیلی باهوشانه انجام دادم گفتم نگران نباش آلا جون.درارو قفل کردم شیشه هارو هم دادم بالا. 
بعد آلا گفت خب سوییچ کو؟ :-s
من مگ تو برش نداشتی؟
مگ تو برش نداشتی؟
آخه تو تلویزیون گفت این کارو وقتی تصادف کردین انجام بدین.ولی نگفت سوییچو بردارین. 

اون روز ک تصادف کردیم همه از ماشین اومدیم پایین .من دیدم همه گوشیا و کیفامون همین جوری ول شده تو ماشین شیشه هارو دادم بالا و درارو قفل کردم.بعد اومدم وسط دعوا.آلا گفت تو برو تو ماشین گوشیامونو نبرن.من خیلی خوشحال
 انگار ک ی کار خیلی باهوشانه انجام دادم گفتم نگران نباش آلا جون.درارو قفل کردم شیشه هارو هم دادم بالا.
بعد آلا گفت خب سوییچ کو؟ :-s
من
 مگ تو برش نداشتی؟
مگ تو برش نداشتی؟آخه تو تلویزیون گفت این کارو وقتی تصادف کردین انجام بدین.ولی نگفت سوییچو بردارین.

تو تاپیک حدس کلمه بودم اسم یه بنده خدایی خیلی شبیه اسم یارو بود. هم تعداد ستاره هاش و ... منم که ذهنم مشغول شده بود که چه جوری دهنشو ببندم فورا رو اسم بنده خدای بیچاره کلیک کردم و رفتم تو پ.خ و هرچی از دهنم دراومد بارش کردم! بعد دیدم ای وای  #-o عجب گندی زدم! الانم کلی ازش عذرخواهی کردم  :-[ !
 تو تاپیک حدس کلمه بودم اسم یه بنده خدایی خیلی شبیه اسم یارو بود. هم تعداد ستاره هاش و ... منم که ذهنم مشغول شده بود که چه جوری دهنشو ببندم فورا رو اسم بنده خدای بیچاره کلیک کردم و رفتم تو پ.خ و هرچی از دهنم دراومد بارش کردم! بعد دیدم ای وای  #-o عجب گندی زدم! الانم کلی ازش عذرخواهی کردم  :-[ ! یه چیز خیلی ساده و بدیهی رو اشتباه کردم
 یه چیز خیلی ساده و بدیهی رو اشتباه کردم  

" و "
" و "  " بفرستی و طرف از فرط بی جنبگی برداشت های مزخرف کنه تو سوتی دادی؟
" بفرستی و طرف از فرط بی جنبگی برداشت های مزخرف کنه تو سوتی دادی؟  

؛ بعد پرسیدم ک گفتید دو روز یا یه روز
 ؛ بعد پرسیدم ک گفتید دو روز یا یه روز