خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

رفتم خونه همسایمون می گم از هر چی معلمه دینی بدم میاد و......... بد حمسایمون :-w :| حالا یادم اومده اونم معلمه دینیه :-" X_X X_X :-[

امروز تو نمازخونه مدرسه یک جشنی بود بعد سخنران و مجری و این حرفا آورده بودن.آخر مراسم گفتن یک مسابقه داریم و اینا (مسابقه این بود که هرکسی که میتونست یکی از جمله هایی که تو سالن مدرسه زده بودن رو بگه جایزه میگرفت.مثلا میخواستن ببینن توجه بچه ها چقدره ;D)

چیزی که یکی از بچه ها گفت :
-این جمله از خانوم ماهاتما گاندی ـــِ ... (جملشو یادم نیست ;D )

ما : :o =))
مدرسه هم طبیعی کرد جلوی بقیه جایزه اش رو داد رفت نشست فک کنم خود دختره هم آخر نفهمید چه سوتی داده :))

به بابام می گم قده های بقزی م درد می گیره!!!
بابا: ؟؟!! :o :o :-w ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
من:ببخشید بزاقی دیگه.... X_X X_X

استادمون داشت خیلی جدی و عصبانی نصیحتمون میکرد که مسئولیت پذیر باشیمو بزرگ شیمو اینا ، برگشت گفت پس فردا شماها مادر میشید ، بعدش ازدواج میکنید ، ...

بعدش بچه ها میخندیدن ، این درک نمیکرد واسه چی برگشت گفت اینا واقعیتای جامعس! یه روزی مادرای الانم مثل شما میخندیدن!!

یه پست دادم مبنی بر مسخره کردنِ یکـی از بچـّه ـاِ کلاس بعد خـوند ـِش فهمیدم تو سایت هـَس :-""" افتضـاح !

چند روز پیش معلم شیمیمون(مرده) کاملا رفته بود تو حس و درس میداد...
بعد کاملا جدی گفتش:
فرض کنین من یه ذره ام و یکی بیاد منو باردار کنه بعد حالا اگه بذارنم تو این آزمایش چی میشه؟؟؟ =D> :o
و بعدشم متعجب که ما الان داریم به چی میخندیم ;D :))

بعد کلاس تربیت بدنی حدود 10 نفر از بچه ها مشتاقانه منتظر سرویس دانشگاه بودیم
بعد دیدیم ی اتوبوس داره از دور میاد.همه پریدیم تو ایستگاه تا سوار شیم...
بعد اتوبوسِ نگه نداشت آخه فقط پسرارو سوار میکرد
:-w

آغا من چرا مثه آدم حرف دبیرا رو گوش نمی دم؟ :-/
دبیر زبانمون امروز اومد گفت:
برای کتاب کمک درسی ، برا اینکه با سوالات نهایی آشنا بشین ، وایت لاین رو می گم مدرسه براتون بگیره.....
من یهویی برگشتم گفتم:
نه :(.....من کتاب خط سفید رو بیشتر دوست دارم :-<
کسایی که حرفمو شنیده بودن=>> =))

× زنگ زده بودم خونه دوستم یادم رفت به کی زنگ زدم بعد یه خانمی گوشی رو برداشت و من : سلام ببخشید هستش؟؟ ;;)
همون خانم ِ : کی ؟ :-??
من : هیچی بعدا زنگ میزنم :-"

× یه مزاحمی زنگ زد به گوشیم بعد همین که جواب دادم گفت : خیلی دوسِت دارم 8-^ :x
منم عصبانی شدم میخواستم یه جواب خیلی بد بهش بدم گفتم : همچنین 8-^

:-" :-"

× امروز میخوام به دوستم فحش بدم میگم خیلی خفه ای :)) :-"

امروز تو مدرسه جشن و برنامه بود برا میلاد امام رضا، بعد این سروده رو گذاشته بودن ک میگه قربونت برم امام رضا و اینا! ;D
این برگشته میگه قربون صفات برم امام رضا،
یکی از بچه ها میگه: من همیشه از بچگی برام سوال بود اینا از کجا میدونن امام رضا چ شکلی بوده ک قربون لباش میرن؟ :-?
اون یکی میگه: نه! قربون لباش نمیره! قربون صداش میره! :P
اون یکی میگه: خب از کجا میدونستن صداش چ طوری بوده؟ :-? :-"
من میگم: ببینین چ تکستای بی محتوایی! [-(
و در اخر یکی ک تازه اومده بود پیشمون میگه ک اون یارو داره قربون صفاش میره نه هیچ کدوم اینا! :-" ;D

وای یه سوتی دادم در حد بوندس لیگا X_X X_X X_X X_X
سحر دوستم دو سه روز پیش تو مدرسه که بودیم محکم چن بار با لگد زد تو ساق پام اقا منم که تحمل ندارم از یکی بخورم X_X :))
یه کاری کردم X_X...........
-میدونید مانتو شلوار ما سرمه ایه بعد شلوارم هرکی خواست سرمه ای میپوشه هرکیم خواس مشکی-شروع کردم به لگدزدنای محکم بهش تلافی سرمم پایین بود 3یا4تا که زدم گفتم این چرا نمیزنه بعد اقا سرمو اواردم بالا دیدم یکی رد شد رفت-توی سالن بالا بودیم که کلاسام اونجا بود یه 30-40نفری تو سالن دورم بودن-اقا این که رفت همه خندیدن گفتم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگو همه لگدارو به اون معلمه زده بودم :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
اقا شنیدم نشستم رو زمین به این حالت =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
منم یکی محکم نثار دوستم کردم.
اما خداییش چسبید ;D ;D ;D ;D ;D ;D
انظباطمونم کم شه مهم نیس دیگه شده عادت :)) :)) :)) :)) :))

دوستم(زیـــــــــــــنب)داشت بم لگد میزد و میخواستم فرار کنم ...داشتم عقبی میرفتم دیدم یکی پشتمه دستشو گرفتم هولش دادم گفتم اااااااااااااااااااه برو کنار دیگه...
دیدم هیچ عکسالعملی نشون نداد :o :o
نیگاش کردم دیدم یکی از معاونامونه ;D

معلم زیستمون یه کم نقطه چینه. امروز گفت:بخونید بپرسم ولی خیلی سخت می پرسما. بعدش گفت:چند نوع دفاع داریم؟حالا در حین پرسش هم با انگشتاش دوتا رو نشون میداد هاااااااااااا. گفتم خانوم این سوال خیلی سخت نیس؟ گفت: عزیزم چون نهایی هستین باید همه کتاب رو بخونین :-/. دیگه همه کلاس له شدن :)) :))

من و دخترخالم داشتیم درمورد دامنه ها (دومین :د) حرف میزدیم ؛ بعد سر بحث سر قیمت ir و اینا شد ؛
بعد همون موقع اون یکی دخترخالم (رویا)که کلن با تکنولوژی قرن بیست غریبس ، اومد گفت : میشه واسه منم بری سایت سنجش ببینم نتیجم اومده یا نه ؟
منم زدم sanjesh.org
بعد همونطور که داشتیم حرف میزدیم ، من گفتم orgاز ir گرون تره ؛
نگارم گفت آره اصن از همشون گرون تره .
رویا گفت : اشکال نداره حالا ؛ همین یه صفحشو باز کنین من بقیشو میرم کافی نت پول اینترنتونم زیاد نیاد :)))))
راهنمایی : ایشون فکر کردن ما هزینه ی بارگذاری صفحه ها رو میگیم که مثلن سایت با دومین org باز کنی واست گرون درمیاد :)) =))

امروز تو مدرسه:
یکی از راننده ها داشت صدا میکرد یکی از دوستان رو،
- خانم حکیمی؟
یهو یکی دیگه از دوستام برگشت گفت بله
- شما خانم حکیمی هستید؟
-نه ;D

همچین دوستای گیجی داریم :)) ;;)

ببخشید دیگه چیکار کنم سوتی خواهرمه:
من خوابگا که بودم همش نودل مینداختم تو آب جیش :-& (به جای آب جوش گفت)

58.jpg

8-}

315.jpg

:))

412.jpg

134.jpg

:-" :-" :-"

آره آره خورده

چند روز پیش تو مدرسه یک جانباز(ما که نشانه ای از جانبازی ندیدیم ) اومده بود مدرسمون که سخنرانی کنه بعد دوستم با کمال اعتماد به نفس میپرسه :
این الان شهیده؟ :-?
من: :o
دوستم:منظورم جانباز بود :-[

خواهرزادم به اهنگ پورتوریکو (تامین ای دل ) میگه شورتوریکه :-"

Back
بالا