گل نیلوفر کاربر فوقفعال ارسالها 110 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان بابل 2009/6/22 #1 سلام کسی از سمپادی های مازندران اینجا هست؟ اگه کسایی هستند خودشونو معرفی کنند; خوشحال میشم باهاشون آشنا بشم :)
سلام کسی از سمپادی های مازندران اینجا هست؟ اگه کسایی هستند خودشونو معرفی کنند; خوشحال میشم باهاشون آشنا بشم :)
13 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه_کرمان شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 88 رشته دانشگاه عمران 2009/6/29 #2 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا رفیق مثل اینکه تنهایی.حال چیتیه؟ من فعلا کرمانم ولی اصالتا شمالیم جالب تر اینجاست من مازنی می فهمم اما بلد نیستم صحبت کنم
پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا رفیق مثل اینکه تنهایی.حال چیتیه؟ من فعلا کرمانم ولی اصالتا شمالیم جالب تر اینجاست من مازنی می فهمم اما بلد نیستم صحبت کنم
گل نیلوفر کاربر فوقفعال ارسالها 110 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان بابل 2009/6/30 #3 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا به نقل از 13 : رفیق مثل اینکه تنهایی.حال چیتیه؟ من فعلا کرمانم ولی اصالتا شمالیم جالب تر اینجاست من مازنی می فهمم اما بلد نیستم صحبت کنم کلیک کنید تا باز شود... k نه تنها نیستم هانیه هم هست ولی نمیدونه این تایپیک رو باز کردم خب حالا : ته حال چتیه ؟خار هستی ؟ته کیف کوکه؟
پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا به نقل از 13 : رفیق مثل اینکه تنهایی.حال چیتیه؟ من فعلا کرمانم ولی اصالتا شمالیم جالب تر اینجاست من مازنی می فهمم اما بلد نیستم صحبت کنم کلیک کنید تا باز شود... k نه تنها نیستم هانیه هم هست ولی نمیدونه این تایپیک رو باز کردم خب حالا : ته حال چتیه ؟خار هستی ؟ته کیف کوکه؟
amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 253 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 2009/6/30 #4 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا ها چي گه ؟؟ اي كه وگفتي يعني چه؟؟
گل نیلوفر کاربر فوقفعال ارسالها 110 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان بابل 2009/6/30 #5 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا گفتم حالت چطوره , خوب هستی
هانیه کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد فعلا قبولی در مرحله اول المپ شیمی 2009/7/1 #6 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا همون جور که نیلوفر باته من هم هستمه
13 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه_کرمان شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 88 رشته دانشگاه عمران 2009/7/1 #7 پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا من که 1 رفیق املی دارم خیلی دوسش دارم درسته الان شمال نیستم اما هم منطقه رو م مردمش رو دوست دارم من حتی تا حد ممکن سعی میکنم لبنیات کاله یا شکلات خودکا بخرم
پاسخ : تیزهوشهای مازنی دستا بالا من که 1 رفیق املی دارم خیلی دوسش دارم درسته الان شمال نیستم اما هم منطقه رو م مردمش رو دوست دارم من حتی تا حد ممکن سعی میکنم لبنیات کاله یا شکلات خودکا بخرم
@tin کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ساری 2010/1/3 #8 پاسخ : سمپادي هاي مازندران سلام منم از فرزانگان ساریم
morvarid کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ساري 2010/1/4 #9 پاسخ : سمپادي هاي مازندران سلام.منم از ساريم.
alireza.r کاربر حرفهای ارسالها 338 امتیاز 225 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی بابل شهر بابل رشته دانشگاه ریاض-فیزیک 2010/1/4 #10 پاسخ : سمپادي هاي مازندران سلام منم هستم.