• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال‌های فیزیک

«چگالی با حجم ماده رابطهٔ وارون دارد.»
این جمله غلطه. چرا؟
بخاطر اون واژهٔ «ماده»؟ و چون ‌‌‌‌‌‌‌‌چگالی به جرم و حجم یک ماده بستگی نداره و همواره مثلاً هر مقدار از آب چگالی 1g/cm³ داره؟

این سوال کامله؟ یا مثلا یه گزینه از یه سوال تستی بوده؟
تست بوده.
این:
کدام گزینه در مورد چگالی یک ماده درست است؟
۱) با جرم ماده نسبت وارون دارد.
۲)با حجم ماده نسبت وارون دارد.
۳)به جرم و حجم آن بستگی ندارد.
۴)با توجه به جنس ماده هر یک از سه گزینه ممکن است درست باشد.
پاسخ: گزینهٔ ۳.

«چگالی با حجم ماده رابطهٔ وارون دارد.»
این جمله غلطه. چرا؟
بخاطر اون واژهٔ «ماده»؟ و چون ‌‌‌‌‌‌‌‌چگالی به جرم و حجم یک ماده بستگی نداره و همواره مثلاً هر مقدار از آب چگالی 1g/cm³ داره؟
چگالی ماده ربطی به جرم و حجم نداره و تنها وابسته به نوع ماده و دما هست اون چگالی جسم هست که رابطه وارون با حجم داره
#یک_تست_یک_نکته

• دابل‌لایک
امتیازات: 11300
screenshot_20260327_195419_y9bj.png

ببینم چه میکنید ...
یه زمانی چقد دهن خودمو سرویس کردم تا بتونم اینا رو حل کنم ...

پاسخنامه اومده شتاب کل سیستم رو صفر در نظر گرفته و به این نتیجه رسیده که ضریب اصطکاک با ام جی سینوس تتا برابر میشه. ینی اومده از جرم خود گوه و شتابی که ایجاد میکنه صرفنظر کرده
این جوابی که من با نصف زاویه ی سطح شیب‌دار دادم، برای حالتیه که شتاب و جرم گوه وارد محاسبات میشه
با صرفنظر از جرم گوه کاملا جواب تانژانت تتا معقول و درسته

پاسخنامه اومده شتاب کل سیستم رو صفر در نظر گرفته و به این نتیجه رسیده که ضریب اصطکاک با ام جی سینوس تتا برابر میشه. ینی اومده از جرم خود گوه و شتابی که ایجاد میکنه صرفنظر کرده
این جوابی که من با نصف زاویه ی سطح شیب‌دار دادم، برای حالتیه که شتاب و جرم گوه وارد محاسبات میشه
با صرفنظر از جرم گوه کاملا جواب تانژانت تتا معقول و درسته
اره دقیقا
هر وقت فرصت داشتی حلشو بفرست

اره دقیقا
هر وقت فرصت داشتی حلشو بفرست
CamScanner%2003-28-2026%2000.09_1.jpg

CamScanner%2003-28-2026%2000.09_2.jpg

CamScanner%2003-28-2026%2000.09_3.jpg

شتاب گوه عبارتی بر حسب g بدست میاد و با اتحاد مثلثاتی راحت ساده میشه ولی یه مقدار دنبال کردن حل رو خسته کننده میکنه. برای همین من توی پاکنویس برابر گاما گذاشتم که روند حل راحت تر دنبال بشه.
اگر از جرم گوه صرفنظر بشه مسئله خیلی راحت به جواب میرسه اما اضافه شدن جرم گوه، روند حل رو پیچیده میکنه(اول باید اثبات کنی که بین جرم جسم و گوه چه ارتباطی وجود داره)
CamScanner%2003-28-2026%2000.09_4.jpg

اثبات برابری جرم گوه و جرم جسم روی گوه

CamScanner%2004-03-2026%2012.05.jpg

از مسئله های معروف هالیدی

Back
بالا