- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- --
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
هیچی نفهمیدم از توضیحات:/
منظورن اون قرقرهایه که پایینش سه تا نخ داره، البته از اینکه نیرو به طور مساوی بین اون سه تا تقسیم بشه اطمینان ندارم، یه حسی میگه یکی از اون قرقره کوچولوها ثابت به حساب میادبین شاخه های پایینی؟
ینی چی؟ درست متوجه نمیشم![]()
میشه قشنگ پله پله بگین چجوری حساب میکنین؟ یکی یکی بگین چ بلایی سر هرکدوم این قرقره ها و نخ هاشون میاد؟
فک کنم منم همینو میگم
جواب میشه ۶/1تقریبا؟اگر انحلال پذیری پتاسیم نیترات در دمای ۲۰cبرابر۳۰ گرم نمک در ۱۰۰ گرم اب است اگر ۴۵۰ گرم محلول سیر شده پتاسیم نیترات در دمای ۵۰cرا تا دمای ۲۰cسرد کنیم ۱۲۵گرم نمک رسوب میکند انحلال پذیری پتاسیم نیترات در دمای ۵۰cکدام است؟
بچه ها لطفا اگه میتونین حل کنین اصلا متوجه راه حل سوال نشدم
پاسخ: (۸۰ گرم نمک در ۱۰۰ گرم آب)اگر انحلال پذیری پتاسیم نیترات در دمای ۲۰cبرابر۳۰ گرم نمک در ۱۰۰ گرم اب است اگر ۴۵۰ گرم محلول سیر شده پتاسیم نیترات در دمای ۵۰cرا تا دمای ۲۰cسرد کنیم ۱۲۵گرم نمک رسوب میکند انحلال پذیری پتاسیم نیترات در دمای ۵۰cکدام است؟
بچه ها لطفا اگه میتونین حل کنین اصلا متوجه راه حل سوال نشدم
نهجواب میشه ۶/1تقریبا؟
احتمالا منظور تون اینه بعد از کم کردن حجم واقعی و ظاهری حفره به حجم حقیقی مکعب برسیم و چون جرم داریم با تقسیم جرم به حجم حقیقی چگالی بدست بیاد، اما برای تک تک اینا ما نیاز به خود چگالی داریم در حالی که ما داریم دنبال چگالی می گردیم!پاسخ : سُوال !
به عنوان یک جسم منفرد باید حجم و جرمی که حفره کسر میکنه رو کم کنید.
ویرایش:
امیر : پست بعدی هم به این یکی اضافه شد:
Hamilton : من الآن فهمیدم که در همه ی حالات احتمالا" حرف من درسته. اثبات رو هم به زودی میزارم.
سلام من رشتم خیلی مرتبط نیس تا اونجایی که از دبیرستان یادمه تا بیشترین جایی که آونگ بالا میومد مثلا ۶۰ درجه بیشترین انرژی پتاسیل و وقتی صاف میشد بیشترین انرژی جنبشی.الانسلام،
من یه سوال داشتم، موقع حرکت یه آونگ بیشترین مقدار انرژی جنبشی اون کدوم قسمتش هست؟
و بیشترین مقدار انرژی پتانسیل اون کدوم قسمتش میشه؟
(گزینه سوال فقط به لفظ کدام قسمت اشاره کرده بود نه قسمت ها!)
E=K+U انرژی در کل ثابته، هر جا که انرژی جنبشی در کمترین حالت خودش باشه انرژی پتانسیل داخل بالاترینه ( اون قسمتی که میره بالای بالای و وایساده(V=0) تا دوباره بیاد پایین)سلام،
من یه سوال داشتم، موقع حرکت یه آونگ بیشترین مقدار انرژی جنبشی اون کدوم قسمتش هست؟
و بیشترین مقدار انرژی پتانسیل اون کدوم قسمتش میشه؟
(گزینه سوال فقط به لفظ کدام قسمت اشاره کرده بود نه قسمت ها!)
از نظر منداشتم مطلبی رو میخوندم، این جمله توجهم رو جلب کرد:
«فیزیک یکی از قدیمیترین علوم طبیعی است و شاید قدیمیترین مبحث آن را بتوان نجوم و اخترشناسی نامید.»
سوالم اینه چرا تو آموزش پایه (دبیرستان و پایینتر) این مبحث وجود نداشت و فقط در قالب المپیاد به بچهها آموزشش میدادن؟ تقریباً تمام زیرشاخهها و موضوعات کلیدی فیزیک تو سرفصلهای آموزش پایه اومده بهجز نجوم.

سلام
من تو حل سوالای سینماتیک هالیدی به چند تا مشکل برخوردم
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید
![]()
تو این سوال e رو باید چی در نظر بگیریم؟
( من با عدد اویلر رفتم ،مشتق گرفتم و v رو مساوی صقر قرار دادم؛ نتیجش شد یه معادله t=e^_2t+1 خب نمیدونستم چجوری باید حلش کنم!)
برای سوال دوم، یکی از قسمت ها سرعت متوسط رو توی رفت و برگشت خواسته که میشه صفر طبیعتا. قسمت دیگه تندی متوسط رو خواسته که ترجمه اشتباه انجام شده متاسفانهسلام
من تو حل سوالای سینماتیک هالیدی به چند تا مشکل برخوردم
ممنون میشم اگه میدونید راهنماییم کنید
![]()
تو این سوال e رو باید چی در نظر بگیریم؟
( من با عدد اویلر رفتم ،مشتق گرفتم و v رو مساوی صقر قرار دادم؛ نتیجش شد یه معادله t=e^_2t+1 خب نمیدونستم چجوری باید حلش کنم!)
![]()
و اینجا
قسمت ج خواسته مقدار سرعت متوسط در مسیر های رفت و برگشت رو حساب کنیم( اگر منظورش مسیر رفت و برگشت روی هم باشه، میشه 0 دیگه چون به مبدا شروع حرکتش برگشته.اگرم منظورش جدا جدا بوده، خب تو قسمت الف و ب حساب کردیم) منظورش دقیقا چیه؟
و در مورد قسمت د... سرعت متوسط در مسیر های رفت و برگشت رو خواسته،(فکر میکنم یعنی مقدار سرعت و جهتش) طبق حرف بالام باید بشه صفر و جهتی نداره دیگه
خیلی این سوال برام مبهم بود این دو قسمتش
اگه کسی میدونه میشه یه مقدار توضیح بده؟!