- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
پاسخ : انتقاد هایی درباره سایت
به قول معروف رنگ سیاه خفنه !
ان شالله چند ماه بعد.
من بررسی کردم. چنین مشکلی نداشتم ! مرورگرتون چیه؟ توصیه میکنم از فایرفاکس استفاده کنید.
کجا چنین محدودیتی ایجاد شده ؟ بخش معرفی برای همه هستش.
به دلیل عدم استقبال غیرفعال شد. کار موسیقی یکم سنگین هستش. از یک طرف هم مسئولش استعفا داد !
میدونم اما یک نمونه اجرا کردیم دیدیم استقبال نشد. همون بحث احمدی نژاد. متاسفانه از همون شیمی و زیستش هم استقبال نمیشه.
شما سرور مایی آقا مهرداد.
دلیل اینکه من گفتم صفحه ی اول سایت یه جوریه این بود که رنگ غالب، سیاهه ! یعنی زیادی مرده به نظرم اومد ! اگه بقیه ی بچه ها با این رنگ بندی حال می کنن ما هم کم کم حال خواهیم کرد پوزخند
به قول معروف رنگ سیاه خفنه !
من نگفتم این ادیتور کلا به درد نمی خوره ! اما یه مشکلی توش به نظرم رسید که برای اسم سمپادیا چندان خوب نبود !
ان شالله چند ماه بعد.
مشکلش هم اینه که شما الان برین توی قسمت پاسخ ! همین طوری بنویسین 1 (اینتر) 2 (اینتر) ... 13 (اینتر) 14 رو که نوشتین جلوش یه چیزی بنویسین ! اون چیزی رو که می نویسین نشون نمی ده ! یعنی 12 خط اول رو نشون میده ! که البته زیاد مشکلی نیست و آدم موقع تایپ یه کم بیشتر حواسش رو جمع می کنه !
من بررسی کردم. چنین مشکلی نداشتم ! مرورگرتون چیه؟ توصیه میکنم از فایرفاکس استفاده کنید.
1. خیلی وقته میخواستم بپرسم بیوگرافی چرا برا فارق التحصیلاست؟(غلط نوشتم نه؟)
کجا چنین محدودیتی ایجاد شده ؟ بخش معرفی برای همه هستش.
2.انجمن موسیقی تعطیله، میتونه بخش های دانلود موسیقی و درخواست موسیقی رو داشته باشه.
به دلیل عدم استقبال غیرفعال شد. کار موسیقی یکم سنگین هستش. از یک طرف هم مسئولش استعفا داد !
(راستش بیشتر بچه ها میل به بحث های بازی و سیاسی و ... هستند تا شیمی و زیست و...)
میدونم اما یک نمونه اجرا کردیم دیدیم استقبال نشد. همون بحث احمدی نژاد. متاسفانه از همون شیمی و زیستش هم استقبال نمیشه.
اینا نظر بنده حقیر بود چشمک
شما سرور مایی آقا مهرداد.

( حالا من گیر دادم به این بخش پاسخ ول نمی کنم که !)