Grave-Worm
کاربر حرفهای

پاسخ : آزمون بزرگ گاج
من يه غلط 8 تا نزده

من يه غلط 8 تا نزده

آره, جامعه ی آماریش بر خلاف ادعاشون خیلی بالا نبود.به نقل از X R@y :در ضمن دوم اينكه جامعه ي آماريش ماشالله حساب كردم سر آزمون كل دوما 1700 نفر حدودا ميشدن(البته از نوع پسرش!!!)

اگر می شه لطفا دلیلتون رو هم برای شرکت نکردن بگید.به نقل از محمد رضا :واقعا براتون متاسفم.چطور حاضرین تو چنین آزمونی شرکت کنین؟؟؟

ديروز من با يكي از بچه هايي كه شركت كرده بود داشتم صحبت ميكردمبه نقل از M.M.Z :من که عمومیا رو گند زدم اختصاصیا رو سوتی دادم.
راستی شما نمی دونین کی و چه جوری نتایج رو اعلام می کنن؟
کارنامه رو کی می دن؟
اگر می شه لطفا دلیلتون رو هم برای شرکت نکردن بگید.
به نقل از Kirk Hammett-metallica :جناب Xray به نظرت چند مي آري؟

(باز اين جمله تاريخي يادم افتاد كه ميگه آرزو بر جوانان عيب نيست!!!!)
 (باز اين جمله تاريخي يادم افتاد كه ميگه آرزو بر جوانان عيب نيست!!!!)به نقل از محمد رضا :واقعا براتون متاسفم.چطور حاضرین تو چنین آزمونی شرکت کنین؟؟؟

سوالا بسیار چرت و مسخره بود ! جالب ترین سوالشم سوال 29 عربی بود ( فک کنم شمارش دقیق یادم نی - همون که می گفت دانشمندان اروپا و ایران .... ) آخر سوال بود خدایی ! کلی خوشحالمون کرد ! تازه جلوی سالن نور هم نبود تو تاریکی آزمون میدادیم ! نامردا نگفتن چراغ قوه بیارین ! خیلی هم گرم بود ! ( شرایط جوی نامناسب بود ) خلاصه شرایط بسیار بد و سخت بود ! من از 8999 به این ور شم راضی ام ! ( به اینور ! )
 سوالا بسیار چرت و مسخره بود ! جالب ترین سوالشم سوال 29 عربی بود ( فک کنم شمارش دقیق یادم نی - همون که می گفت دانشمندان اروپا و ایران .... ) آخر سوال بود خدایی ! کلی خوشحالمون کرد ! تازه جلوی سالن نور هم نبود تو تاریکی آزمون میدادیم ! نامردا نگفتن چراغ قوه بیارین ! خیلی هم گرم بود ! ( شرایط جوی نامناسب بود ) خلاصه شرایط بسیار بد و سخت بود ! من از 8999 به این ور شم راضی ام ! ( به اینور ! ) 

به نقل از X R@y :دقيقا باهات موافقم!!!
به نقل از Kirk Hammett-metallica :ما صبح امتحان داشتيم!!
خيلي خنك بود!
اينم مدرك!!!
حالا انصافه باهم مقاسه شن؟؟؟
گرچه نفر اول پسر خواهد بود طبق معمول ولي نامردي بودX-(

خيلي خنك بود؟به نقل از Kirk Hammett-metallica :ما صبح امتحان داشتيم!!
خيلي خنك بود!