انتشارات "مبتكران"

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Infidel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من امسال شیمی پیش مبتکران خریدم دبیر شیمیون گفت مبتکران داره به روش قدیمی پیش میره همچنان و دیگه واسه کنکور جوابگو نیست خیلی سبز یا گاج نقره ای بخرین و بعد از عید فار بزنین منم رفتم مبتکرانو پس دادم جاش خیلی سبز گرفتم

من با مبتکران شیمی رو از همه تو شهرمون بیشتر زدم
۸۶.۷
چی میگید شما....
مبتکران اگه دو بار کامل خونده بشه و موج آزمون هم به همراهش بخونید شیمی کنکور رو بعیده زیر ۶۰بزنید

برای شیمی، عادی هاش دیگه جوابگوی سوالات الآن نیست (اما درسنامه ش رو من خیلی خیلی قبول دارم، کلا کتاب عادیش لازمه اما کافی نیست)
شیمی پیشرفته ش خیلی خوبه ولی. فیل شیمی رو کار نکردم اما اونم تعریف میکنن.
من در کل مبتکران دوست :D درسنامه هاشم جوریه که باعث میشه علاقه پیدا کنی به اون مبحث

اتفاقا ،از نظر من از معدود انتشاراتی ک خلاقیت رو زنده نگه داشته همین مبتکرانه .

برای شیمی، عادی هاش دیگه جوابگوی سوالات الآن نیست (اما درسنامه ش رو من خیلی خیلی قبول دارم، کلا کتاب عادیش لازمه اما کافی نیست)
شیمی پیشرفته ش خیلی خوبه ولی. فیل شیمی رو کار نکردم اما اونم تعریف میکنن.
من در کل مبتکران دوست :D درسنامه هاشم جوریه که باعث میشه علاقه پیدا کنی به اون مبحث
یه نیم نگاهی به سوالات شیمی کنکور۹۶بیندازید و دیگرهیچ....

• لایک
امتیازات: mhdl
منظورتون اینه سوالات آسون بودن؟
سوالا همشون "آسون " نبودن! سوالاتش معقول بود. کسی که سوالات سخت دیده بود راحت میتونست از پسشون بربیاد. اما شما یه کتاب آسون رو چندین بارهم بخونید بازم پاسخگو نیست بنظرم! باید سوالات سخت کار بشه تا مغز هم خلاق بشه هم سریع تر کار کنه! در کل مکمل میخواد کتابای عادیش. مثلا همون موج آزمون که گفتید
یه نیم نگاهی به سوالات شیمی کنکور۹۶بیندازید و دیگرهیچ....

منظورتون اینه سوالات آسون بودن؟
سوالا همشون "آسون " نبودن! سوالاتش معقول بود. کسی که سوالات سخت دیده بود راحت میتونست از پسشون بربیاد. اما شما یه کتاب آسون رو چندین بارهم بخونید بازم پاسخگو نیست بنظرم! باید سوالات سخت کار بشه تا مغز هم خلاق بشه هم سریع تر کار کنه! در کل مکمل میخواد کتابای عادیش. مثلا همون موج آزمون که گفتید
خود عاقاي بابايي پيشرفته هارو گفتن
بعد عيد هم موج

اين تركيب واقعا پاسخگوعه

• لایک
امتیازات: mhdl
ببینید :دی
والا منم همینو گفتم :)) گفتم عادی مکمل میخواد حالا هرچی میخواد باشه اون مکمل. پیشرفته، موج آزمون و حالا هرچی
درواقع منم تایید کردم، مخالفت نکردم :د

من نمیدونم الان بحث سر چیه :)) گفتم که بگم من نگفتم کتابی "بده " .
خود عاقاي بابايي پيشرفته هارو گفتن
بعد عيد هم موج

اين تركيب واقعا پاسخگوعه

ببینید :D
والا منم همینو گفتم :)) گفتم عادی مکمل میخواد حالا هرچی میخواد باشه اون مکمل. پیشرفته، موج آزمون و حالا هرچی
درواقع منم تایید کردم، مخالفت نکردم :د

من نمیدونم الان بحث سر چیه :)) گفتم که بگم من نگفتم کتابی "بده " .
عزيزم من تاييدت كردم

ب قول یه عزیزی مفت خوران لعنت ب خودشون و همه چیشون

Back
بالا