میمردی این سوالو اون موقع که من داشتم جون میکندم واسه انجمن موبایل ازم بپرسی؟به نقل از مُحسن...! :این پیشنهاداتتون من رو کشته، میشه ارتباط سمپاد، مدرسه رو با آشپزی و خوردنی مشخص کنید؟

بله مثلا تو درس حرفه و فن آشپزی داریم خوب این میشه رابطش دیگه از دبیرستان هم که دیگه حرفه نداریم تا آشپزی کنیم وهاسه همین میایم اینجا یاد میگیریم واسه آینده ی همه هم خوبه مخصوصا پسرا که آبروشون جلو دخترا نمیرهبه نقل از مُحسن...! :این پیشنهاداتتون من رو کشته، میشه ارتباط سمپاد، مدرسه رو با آشپزی و خوردنی مشخص کنید؟

به نقل از Shadow! :ببین فقط علاقه و خواست کاربرا که مهم نیست ! اگه ملاک این بود که الان باید انجمن پورنو رو هم به عنوان پر طرفدارترین تو تالار می داشتیم![]()
انجمن آشپزی مثلا میخواد چه هدفی رو دنبال کنه تو این تالاری که حتی به مطالب علمی که پایه و اساس بنیان گذاریش هست هم توجه خاصی نمیشه ! ؟
اگه خیلی اصرار داری فروم های مخصوص آشپزی و تغذیه تو نت زیاد هستش :)
درضمن یه تیکه از حرفات خیلی جالب بود !! یه اسپمر به سایت اضافه میشه ! ها ؟ اگه تریپتون اینجوریه که با یه ( نه ) منطقی قهر و تهدید میکنین واقعا جای تاسف داره !
شما که قرار نیست درست کنید من برای چی بحث کنم ؟به نقل از مُحسن...! :این پیشنهاداتتون من رو کشته، میشه ارتباط سمپاد، مدرسه رو با آشپزی و خوردنی مشخص کنید؟