ملایی!

تازه اومده بود افتخارم میکرد که دوتا قبولی داده حلی1! [nb]تازه بعدش که شد یکی و من میدونستم و اون نمیدونست[/nb]خب مرتیکه ی.... پارسال 6 تابود که 3 تاشونم طلا شدن!این چیزیه که صد بار بهش گفتیم ولی خب پیشا قوی بودن امسال کنکور خوب شدن پز کنکورشونو میده و بااون خودشو خلاص میکنه!تازه فک کنم طلای جهانی آریا رو هم جزو افتخارات خودش میدونه!

حالا خوبه مثلا آریا سال پیش دانشگاهیش فک کنم یک روزم سر کلاسی نرفت و 3 سال از تحصیلش توی دوره زینلی بود...والا!
ی آمار وحشتناک دیروز که رفتم مدرسه بهم دادن آقای شکوه سلجوقی گفت که امسال تعداد اونایی که از جیرفت میان کرمان برا المپیاد شاید بیشتر از کرمانیای خودمون باشه

تازه بعدشم گفت که دخترا امسال خیلی خیلی کمن و پسرا هم نصف شدن امسال...

یعنی یک سال که المپیاد خراب میشه (که البته از حق نگذریم شاید اگه کلاسای بهتر و بانظم بیشتری وجود داشت الان به اندازه پارسال نتایج کرمان خوب میشد حداقل) دیگه هیچکی نمیاد این خیلی بده که خیلیا به آمار سال پیش نگا میکنن

قرار بود ولی خب...همونی که اوردش ازش حمایتم میکنه دیگه لابد. وگرنه کی میاد مدیر مدرسه امام آدمی که خیلی راحت میاد به بچه ها میگه گوساله رو بذاره مدیر مدرسه سمپاد؟!؟

و اینکه اگه پارتی نداشت بخاطر این گندی که زد تو المپیاد[nb]تازه اومده به من میگه که شما که میگفتین این هیرادتون خیلی خوبه و قبول میشه حتما و اینا! اینقد شعورش بالاست هیراد بنده خدا دپرس شده فک کنم بعد این احتمالا ببینش بهش میگه" تو که میگفتن قبولی پس چی شد؟"[/nb] حتما برش میداشتن شاید ضعیف ترین نتیجه المپیاد ما تو ده سال اخیرمون باشه