به نقل از Alyssa :نتیجه میگیریم کرمانی جماعت بی بخار و مطیع و اهل "ولش کن"
حالا اگر بقیه شهر ها بودن با اینکه میدونن شاید فرجی نشه ولی همچین به کله اقدام میکردننننن............
شیخ بهایی?!!آدم باحال?از اون موزماراست که تو کار همه سرک میکشن و زیر آب میزنن.به نقل از fateme.gh :اغا این اقای شیخ بهایی معاون حلی1 چه باحاله مگه نه؟؟؟
بچا اغا کربلایی استاد ریاضی رومیشناسن؟؟ خوبه؟ به دردکلاس خسوسکی میخوره؟می ارزه؟
×متوالی
تقصیر مدیرتونه.بندازینش بیرون درست میشه همه چیز.به نقل از yasaman.k :مردم همش همایش برگزار میکنن و ایده های جدید میدن اونوقت ما همون برنامه هایی هم که داشتیم لغو میکنیم![]()
الحق که مملکت عقب مونده ای هستیم اخه چرا باید همایش پرواز رو لغو کنن X-(
به نقل از yasaman.k :مردم همش همایش برگزار میکنن و ایده های جدید میدن اونوقت ما همون برنامه هایی هم که داشتیم لغو میکنیم![]()
الحق که مملکت عقب مونده ای هستیم اخه چرا باید همایش پرواز رو لغو کنن X-(
به نقل از Amd :تقصیر مدیرتونه.بندازینش بیرون درست میشه همه چیز.
طی شنیدن حرفای مختلف از خیلیا از جمله رییس شورای دانش اموزی و ...! البته با پرس و جو هایی که کردم معلوم شده که قطعی نیست چون شفیعی گف هنوز لغو نشده حصیبی هم گفت احتمالا لغو میشه، یعنی یه جورایی فقط میخوان مارو از سر باز کننبه نقل از jefert :این امکان وجود داره منبع موسخ خودتون رو از این خبر غیر منتظره معرفی کنید که ما هم بعد این نتیجه ی تلاشامونو در راستای برگزاری از اوشون بپرسیم آیا؟؟!!![]()
مگه ما اوردیمش که خودمونم بندازیمش بیرون ، اون بالا یکی دیگه دستور میدهبه نقل از Amd :تقصیر مدیرتونه.بندازینش بیرون درست میشه همه چیز.
خیلی جالبه که اول موضع میگیرید شدید بعد حرف آدم رو تایید میکنید.به نقل از jefert :این امکان وجود داره منبع موسخ خودتون رو از این خبر غیر منتظره معرفی کنید که ما هم بعد این نتیجه ی تلاشامونو در راستای برگزاری از اوشون بپرسیم آیا؟؟!!
با توجه به حضور عده ای از مسئولین برگزار کننده ی مسابقه ی پرواز از دوستان محترم خواهشمندیم در صورت نداشتن اطلاع کافی از گفتن هر گونه کلام نغز بپرهیزند و اجازه ی پاسخگویی را به اعضای کادر اجرایی دهند.
در ضمن منطق و فرهنگ ما به این مسئله اونجوری که شما نگاه میکنید نگاه نمیکنه! ما سعی میکنیم مسئله رو حل کنیم تا مدیر مدرسه رو حذف...
و گذشته از اون دلیلی به انجام فعالیت توسط ما وجود نداره با توجه به تغییراتی که در مدیریت اداره کل ایجاد شده پیش بینی میکنیم مدت زمان مدیریت ایشون خیلی طول نکشه...
و من الله توفیق![]()
نه.ولی اگر خدا بخواد سال آینده بازنشست میشن.به نقل از الـــــــــــی! :آقاى کربلايى که باحاله،خيلى هم باحاله،واسه کلاس خصوصى خوبه،آخه من هروقت ازش تنهاسوال پرسيدم خوب توجيهم کرده!
خيلى گوگوليه!!!!
مگه آقاى شيخ بهايى رو برنداشتن؟؟!
به نقل از ALONE IN THE LIGHT :سلام
این پست اولمه . اینجا کسی از علامه حلی ناحیه 2 هم هست؟
محمد رضا زارع پور دیگه چی بگم.اها سال اول هم هستم . سال اولی کسی به اسم همایون شادروان میشناسید.به نقل از ο εραστής φάντασμα :سلام ، نه از دوستان حلی 2 هنوز کسی نیومده ، خوش اومدی
خودت رو معرفی کن![]()
نه دوست خوبم از علامه حلی ناحیه 2 نداریمبه نقل از ALONE IN THE LIGHT :سلام
این پست اولمه . اینجا کسی از علامه حلی ناحیه 2 هم هست؟