سمپادی های کرمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های کرمان

به نقل از تکاور :
ما هنوز تکلیفمون مشخص نیس
به شخصه با کربلایی مخالفم این بنده خدا مریضه وسط سال لنگتون میزاره تازه حسیبی میگف کلا در سال یه ماه نیس
بله درسته بعدم بچه ها پیشمون گفتن چون مجردن ازسال اینده اجازه تدریس تو مدرسه دخترانه ندارن.... :)

به نقل از تکاور :
ما هنوز تکلیفمون مشخص نیس
به شخصه با کربلایی مخالفم این بنده خدا مریضه وسط سال لنگتون میزاره تازه حسیبی میگف کلا در سال یه ماه نیس
اوهوووم اره خب مریضن....ولی ملیکا مامانم میگفت گفتن ریاضی ها را کربلایی دارن....فزیک چی؟ :-D

به نقل از shakila .b :
اوهوووم اره خب مریضن....ولی ملیکا مامانم میگفت گفتن ریاضی ها را کربلایی دارن....فزیک چی؟ :-D
خانم کاروانی دیگه...

[وسط این همه بحث ارزشمند 8-^ ]
جا داره که به آقای امیر اشرف گنجویی به خاطر انتخاب شدن برای تیم ملی المپیاد جهانی زیست شناسی تبریک بگیم! ایشالا که با مدال طلا از سوئیس برگردن!
دمشون گرم!
[ اشتباه لپی و اینا :-" ]

اوا جدي؟خب ب سلامتي-انشالله كه مدال طلا...
راستي اين مدال طلائه كه ميارن!امتياز خاصي داره؟

به نقل از مـَـ‌‍‌‌هیـا :
[وسط این همه بحث ارزشمند 8-^ ]
جا داره که به آقای امین اشرف گنجویی به خاطر انتخاب شدن برای تیم ملی المپیاد جهانی زیست شناسی تبریک بگیم! ایشالا که با مدال طلا از سوئیس برگردن!
دمشون گرم!
اسمش امیره نه امین ;D

به نقل از Assorted :
اسمش امیره نه امین ;D

خبب حالا شما خودت خانمِ ؟؟

اينا همه ميخونن
هعي

ببخشید چرا الکی جو میدین یه ساعت خوشحال زنگ زدم امیر که تبریک بگم میگه کدوم نتایج؟ تا همین چند روز پیش داشتیم امتحان میدادیم
چقدر هم مطمئن میگین

به نقل از alireza.kjy :
ببخشید چرا الکی جو میدین یه ساعت خوشحال زنگ زدم امیر که تبریک بگم میگه کدوم نتایج؟ تا همین چند روز پیش داشتیم امتحان میدادیم
چقدر هم مطمئن میگین
بابا ربطی به ماها نداره،یکی از بچه های سایت رفته یه تاپیک زده توش نوشته که اینا قبول شدن
همه سر کاریم پس :)) =)) =))

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,94468.20.html
[ بازگوی خبرهای شنیده شده!!!] :-??

دوستان لطفا از منبع موثق اخبار رو اعلام کنید

راستی هر کی گفته اقای کربلایی مریض بوده اشتباه گفته علت دیگه ای داره که ادمو متاسف میکنه :|

به نقل از smartboy :
راستی هر کی گفته اقای کربلایی مریض بوده اشتباه گفته علت دیگه ای داره که ادمو متاسف میکنه :|
درهرصورت چه سالم چه بیمارشدن معلم دیفرانسیل ما :(

بچه ها به نظرتون چن ساعت بخونیم حسابان تموم میشه ؟ :-D

بچه اعضای تیم جهانی زیست اعلام شد و امیر هم توشون بود حالا تبریک بگین ;D

بچه هاخیلی ببخشیدمیدونم اسپم به حساب میادولی ازعصری که این خبروشنیدم مخم داره سوت میکشه!دودازکلم پاشد!اونایی که میرین کانون ایران ازتون خواهش میکنم این ترم نپردازین شهریه روبرین اعتراض بزنین!یزدیادارن هنوزهمون50هزارتومنومیدن!ماکرمانیاواقعاشل تشریف داریم!70تومنوراحت پرداختیم الان شهریه روکردن88هزارتومن!تازه بدون کتاب.خواهش میکنم ازهمه اعتراض بنویسین.خواهش میکنم!

به نقل از dealer :
بچه هاخیلی ببخشیدمیدونم اسپم به حساب میادولی ازعصری که این خبروشنیدم مخم داره سوت میکشه!دودازکلم پاشد!اونایی که میرین کانون ایران ازتون خواهش میکنم این ترم نپردازین شهریه روبرین اعتراض بزنین!یزدیادارن هنوزهمون50هزارتومنومیدن!ماکرمانیاواقعاشل تشریف داریم!70تومنوراحت پرداختیم الان شهریه روکردن88هزارتومن!تازه بدون کتاب.خواهش میکنم ازهمه اعتراض بنویسین.خواهش میکنم!
همانا اسپم ، اسپم می آورد ... :-"

ما اون ترمی که شد 70 و خوردی اعتراض کردیم و امضا جمع کردیم و اینا ;;) ;D
ولی آخرش همون آش و همون کاسه ! 8-^
حالا از ما که گذشت ولی شما حداقل درست و حسابی اعتراض کنین اگه میخاین به نتیجه برسین ... [ قال سارا ( ره ) :-" ]

Back
بالا