از تمام المپیادی ها تقاضا دارم این پستو بخونن
چند وقت می خواستم این پستو بدم ولی دست نگه داشتم نتایج مرحله 3 کامپیوتر هم بیاد...
روم بیشتر به سال دومی هاییه که دارن می خونن و کسانی که تازه قصد کردن که بخونن واسه المپیاد!
قبل از هرچیز بگم که با بچه هایی که شرط بسته بودم
به سلامتی بردم من برای اجرای حکم آماده ام وای به حالت اگه آماده شون نکرده باشی!!!

خوب ببینید امسال همه فک می کردن که زیاد قبولی می دیم ولی نشد دیگه که حالا به دلایلش کار ندارم چون این جا جاش نیست.
المپیاد شامل 2 3 سال تلاشه و 3 ماه دوره یعنی مدت زمان تلاش تقریبا 10 برابر زمان دوره ست که به مدال ختم میشه/
هرگز نباید به قصد مدال گرفتن المپیاد بخونید ،فقط و فقط باید به خاطر علاقه تون باشه.
حالا خیلی از بچه هایی که دارن می خونن ممکنه با خودشون فکر کنن که امسال این همه آدم که ما فکر می کردیم قبول میشن قبول نشدن خوب ما هم اگه المپیادو ول کنیم و بریم بشینیم کنکور بخونیم بهتره
اول این که کنکور ارزش بیش از نهایتا 1 سال وقت گذاشتن رو نداره پس این فکر رو از کلتون بکنید بیرون که از الان برای کنکور وقت خودتون رو هدر بدید.
دوم این که اگر از اونایی که دو سه سال زحمت کشیدن ولی قبول نشدن بپرسید میگن ما اگه بازم برگردیم عقب و بهمون بگن که شما قبول نخواهید شد ما بازم می خونیم
چرا؟؟؟
به خاطر این که المپیاد دستاورد هایی رو داره که هیچ مشاور و معلم و مدیر و پدر و مادری نمی تونه بفهمه و فقط و فقط یه المپیادی که تا آخر رفته می تونه بفهمه که من چی دارم می گم و اون قدر این نتایج مهمن که واقعا ارزش داره وقتتون بذارید رو المپیاد حتی اگه قبول نشید؛ دستاورد هایی که به درد تمام زندگی تون می خوره و الان بهترین زمانه برای کسب کردن این نتایج.
اصلا بشینید بخونید و سر جلسه م2 نرید...

از این بالاتر
در واقعا مسیر المپیاد خیلی مهم تر از مقصد المپیاده.
تمام کسانی که دارن الان می خونن یا قصد دارن شروع کنن بدونن که مسیری که دارید می رید یا می خواین برید کاملا درسته و ذره ای که دچار شک نشید.
حتی کسانی که قصد ندارن المپیاد بخونن پیشنهاد می کنم هر چه زود تر شروع کنید...
این پست رو بی دلیل تو تاپیک کرمان ندادم دلیلشم اینجا نمی تونم بگم(اگه می خواید بدونید..پ.خ)