من هم باور اولی که اومدم تو این سایت خیلی برام عجیب بود که چرا انجمن موسیقی داریم ( به جاب رپ و متال و...)به نقل از Terror Blade :بیا توی موسیقی باید در مورد هر چنتا سبک که شبیه به همه یه انجمن داشته باشیم تا هر کی خواست بحث کنه تو خود انجمن موسیقی تایپک نزنه !
به نقل از Death :من هم باور اولی که اومدم تو این سایت خیلی برام عجیب بود که چرا انجمن موسیقی داریم ( به جاب رپ و متال و...)
به نظره من هم خیلی سایت انجمن های کلی داره ولی همین انجمن های کلی دارن خاک میخورن چه برسه انجمن های تخصصی!
پ.ن: با ایجاد این انجمن موافقم
به نقل از احمدرضا.ج :اول این پیشنهادی که تاپیک به اسم اون هست قلن داده شده بود و عملی هم نشد به دلایلی اگر یه سرچ بکنی هست(فکر می کنم GCD پیشنهاد داد)
این اشکالی هم که Terror Blade گرفت فکر می کنم اون جوری هم خیلی بزرگ میشه و هی انجمن توی انجمن میره و یکی برای پیدا کردن یه چیزی باید کلی وقت بذاره تازه شما حساب کسایی رو هم بکن که dial up دارن رو بکن که کلی براشون وقت میبره
به نظر من اشتباه !به نقل از مـهمّد بذرکار :فکر می کنم تفکر توی این فروم اینجوریه که انجمن بی طرفدار نباید باشه؛ یعنی شما باید اول محتوا رو اماده کنین و اگه استقبال شد، یه انجمن مجزا براش ساخته می شه... وگرنه توی نزدیک ترین دسته بندی به اون، پست ها می مونن.
این اشتباه ه ؟