armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2009/1/25 #11 پاسخ : کانديداي شعر برگزيده سال 2005 چقدر اصلش قشنگ تره من این رو فارسیش رو خونده بودم کلی دنبال انگلیسیش گشتم ولی یافت نشد (نمیدونم واقعا چرا ؟!)
پاسخ : کانديداي شعر برگزيده سال 2005 چقدر اصلش قشنگ تره من این رو فارسیش رو خونده بودم کلی دنبال انگلیسیش گشتم ولی یافت نشد (نمیدونم واقعا چرا ؟!)
a.khakpour77 گُمدَرسَر!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,402 امتیاز 17,222 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 تهران شهر فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران سال فارغ التحصیلی 1396 مدال المپیاد مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم... دو تا ادبی، ی زیست... دانشگاه علومپزشکی تهران رشته دانشگاه ژنتیک 2019/8/6 #12 پس از سالها، ارزش دوباره خوندنو داره بنظرم... کاشکی همه بپذیریم ک ما با وجود تمام تفاوتهامون، انسانیم... انسان ب دنیا میایم، و کاش بتونیم انسان بمونیم و انسان از دنیا بریم
پس از سالها، ارزش دوباره خوندنو داره بنظرم... کاشکی همه بپذیریم ک ما با وجود تمام تفاوتهامون، انسانیم... انسان ب دنیا میایم، و کاش بتونیم انسان بمونیم و انسان از دنیا بریم