سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/5/28 #1 سلام! من میخوام موتور مکسون بگیرم! 10 تا! میخوام نهایتا در عرض یه هفته برسه دستم... چی کار باید بکنم؟ پیشنهاد بهتری نسبت به مکسون دارین؟!!!!
سلام! من میخوام موتور مکسون بگیرم! 10 تا! میخوام نهایتا در عرض یه هفته برسه دستم... چی کار باید بکنم؟ پیشنهاد بهتری نسبت به مکسون دارین؟!!!!
aghasina کاربر فوقحرفهای ارسالها 714 امتیاز 28 نام مرکز سمپاد Qom Nodet شهر قم 2010/5/28 #2 پاسخ : موتور مکسون!!!!! چندین نوع موتور هست که میتونی بین اونا انتخاب کنی! اسکپ موتور - بوهلر(چیزای سگی میزنه)- فاول هابر ( جالبه با مکسون در رقابته) - 25 GA( نگیر!!!)
پاسخ : موتور مکسون!!!!! چندین نوع موتور هست که میتونی بین اونا انتخاب کنی! اسکپ موتور - بوهلر(چیزای سگی میزنه)- فاول هابر ( جالبه با مکسون در رقابته) - 25 GA( نگیر!!!)
Mehdi.E کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد دیوونه خونه ی حلی 3 شهر Tehran مدال المپیاد به زور تو المپیاد ریاضی شرکتم دادن. مرحله اول قبول شدم. مرحله دوم... ام...;D دانشگاه به وقتش میگم. رشته دانشگاه هنوز معلوم نیست! انتخابا خیلی متنوعه!!!! ;D 2010/5/28 #3 پاسخ : موتور مکسون!!!!! آخه تو موتور میخوای چیکارو اونم 10 تا؟!؟!؟!؟! هیچ پیشنهادیم ندارم.
سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/5/28 #4 پاسخ : موتور مکسون!!!!! به نقل از aghasina : چندین نوع موتور هست که میتونی بین اونا انتخاب کنی! اسکپ موتور - بوهلر(چیزای سگی میزنه)- فاول هابر ( جالبه با مکسون در رقابته) - 25 GA( نگیر!!!) کلیک کنید تا باز شود... خوب حالا از کجا باید بگیرم که زود دستم برسه؟ مکسون 250-270 تومنه دیگه!؟
پاسخ : موتور مکسون!!!!! به نقل از aghasina : چندین نوع موتور هست که میتونی بین اونا انتخاب کنی! اسکپ موتور - بوهلر(چیزای سگی میزنه)- فاول هابر ( جالبه با مکسون در رقابته) - 25 GA( نگیر!!!) کلیک کنید تا باز شود... خوب حالا از کجا باید بگیرم که زود دستم برسه؟ مکسون 250-270 تومنه دیگه!؟
aghasina کاربر فوقحرفهای ارسالها 714 امتیاز 28 نام مرکز سمپاد Qom Nodet شهر قم 2010/5/28 #5 پاسخ : موتور مکسون!!!!! مکسون باید دلال پیدا کنی . چون به برکت وجود مبارک ...... تحریم شدیم . فاول هابرم همینطور ...
پاسخ : موتور مکسون!!!!! مکسون باید دلال پیدا کنی . چون به برکت وجود مبارک ...... تحریم شدیم . فاول هابرم همینطور ...
s.a.m کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز -1 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر تهران - اصفهان - قم مدال المپیاد مقام ممتاز در المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران - شهید بهشتی - اصفهان رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/7 #6 پاسخ : موتور مکسون!!!!! bebin emkane khorde shodane polet ham vojood dare chon ma tahrimim az in motoraye 1 bar masrafe irani bebar
پاسخ : موتور مکسون!!!!! bebin emkane khorde shodane polet ham vojood dare chon ma tahrimim az in motoraye 1 bar masrafe irani bebar
aghasina کاربر فوقحرفهای ارسالها 714 امتیاز 28 نام مرکز سمپاد Qom Nodet شهر قم 2010/6/7 #7 پاسخ : موتور مکسون!!!!! سامان چرا چرت میگی؟! موتور ایرانی کدومه؟! ببین 25 جی آ ما میبندیم . یعنی خوارزمی بستیم ایران اپنم بستیم . کسی نمیتونست هلمون بده اما مام نمتونستیم هلش بدیم . ترجیح میدم اگه نتونستم مسکون بگیرم بوهلر ببندم ...
پاسخ : موتور مکسون!!!!! سامان چرا چرت میگی؟! موتور ایرانی کدومه؟! ببین 25 جی آ ما میبندیم . یعنی خوارزمی بستیم ایران اپنم بستیم . کسی نمیتونست هلمون بده اما مام نمتونستیم هلش بدیم . ترجیح میدم اگه نتونستم مسکون بگیرم بوهلر ببندم ...
s.a.m کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز -1 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر تهران - اصفهان - قم مدال المپیاد مقام ممتاز در المپیاد کامپیوتر دانشگاه تهران - شهید بهشتی - اصفهان رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/15 #8 پاسخ : موتور مکسون!!!!! منظورم موتور های کف بازار بود به نظر من هم بوهلر جایگزین فوق العاده ای برای مکسون هست
پاسخ : موتور مکسون!!!!! منظورم موتور های کف بازار بود به نظر من هم بوهلر جایگزین فوق العاده ای برای مکسون هست
fatemeh z کاربر نیمهحرفهای ارسالها 255 امتیاز 55 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد ریاضی-کامپیوتر رشته دانشگاه ریاضی 2010/6/24 #9 فرق موتورها در چیست؟ فرق موتور مکسون و بوهلر و...درچیه که میگن یکی از اون یکی بهتره؟و قیمتاشون چه طوره؟
فرق موتورها در چیست؟ فرق موتور مکسون و بوهلر و...درچیه که میگن یکی از اون یکی بهتره؟و قیمتاشون چه طوره؟
mhmmdshirazi کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 840 امتیاز 2,453 نام مرکز سمپاد شهید Helli شهر tehran سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد :دی خواب موندم!! دانشگاه دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه مهندسی مکاترونیک توئیتر 2010/7/1 #10 پاسخ : موتور مکسون!!!!! کسی بخواد من می تونم واسش وارد کنم ولی قیمتش نسبت به سایتش * 2.2 میشه!!!!