- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی کاشان
- شهر
- کاشان
- دانشگاه
- صنعتی امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : بررسی سوالات امتحانات نهایی (سوم دبیر&
تا پنج شنبه نتایج رو می دن
تا پنج شنبه نتایج رو می دن
بله دیگه! مطالب همــــــــش تو کتاب بود! هیچ مطلب خارج از کتابی نبود!به نقل از ندا مکرم :فكر كنيد كتاب بود، بايد مي خوندين خودتون ديگه :دي
عزیز کاش جواب همه سوالا هم تو کتاب می بود مثلا همون سوال 14 شیمی آخه نمی دونم جوابشو کی نوشته واقعا باید جایزه نوبل شیمی رو بهش بدن آخرشه .....به نقل از artemis :بله دیگه! مطالب همــــــــش تو کتاب بود! هیچ مطلب خارج از کتابی نبود!
دانش آموزای عزیز باید توجه میکردن ! ما تو برنامه قبلی هم به طور صریح گفتیم فکر کنید ها از اهمیت زیادی برخوردارند! اگه بچه ها برن از رو سایت ببینند هم متوجه میشن! خاطرتون هست آقای ضیا؟
به هر حال سوالها استاندارد بود ، دست طراحان عزیز درد نکنه ، یکی دو سوالی که کمی بچه ها مشکل داشتن اگر همون طوری که ما گفتیم کتابو (فقط کتاب!) میخوندن نمره کاملو میگرفتن و این امتحانا دارن به سمت مفهومی شدن میرن و یه رویکرد مفهومی میگیرن ، باز هم میگم همه مطالب تو کتاب بود ، حالا اگه اشاره کوچیک شده بود به خود دانش آموزها مربوطه! میخواستن خوب بخونن!![]()
من اون حرفامو به شوخی گفتم آآآ ! داشتم مسخره شون میکردمبه نقل از kharkhun :عزیز کاش جواب همه سوالا هم تو کتاب می بود مثلا همون سوال 14 شیمی آخه نمی دونم جوابشو کی نوشته واقعا باید جایزه نوبل شیمی رو بهش بدن آخرشه .....
حالا هی بگین سوالا مفهومی بود سوالا تو کتاب بود (خودمونم می دونیم مشکلات رو بگین )!!!!!:S
به نقل از tarane :...آخرش ما می مونیم و نمره های افتضاح ....
آخیش یه لحظه می خواستم کل فرومو بردارم بزنم زمین بترکه که این جواب و دادی مثه آب بود رو آتیش دستت درست .به نقل از artemis :من اون حرفامو به شوخی گفتم آآآ ! داشتم مسخره شون میکردم![]()
به نقل از mAhsAAA :بچه ها من دیشب خواب دیدم نمره هامونو زدن بعد من همه نمره هام رو 14-15 بود و حتی 11 هم داشتم!!!!!!!
به نقل از احمدرضا.ج :به ما گفتن نمره ها شنبه میاد به شما چیزی نگفتن؟
امروز که شایعه شده بود فردا میاد!!!! ولی فکر کنم جدی نبود وگرنه خبرمون میکردن دیگه! ولی گفتن تا شنبه به احتمال خیلی زیاد میادبه نقل از احمدرضا.ج :به ما گفتن نمره ها شنبه میاد به شما چیزی نگفتن؟
شما نرفتی بپرسی وگرنه دادن.به نقل از tarane :مگه شما سوم نیستی ؟ (پس چرا مال مارو ندادن هنوز ؟) بالاترین معدلتون چند بود ؟