- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 1387
- دانشگاه
- دانشگاه خواجه نصیر طوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : دوستی ها
ببین آقا ! کار به دوگانگی حرفات ندارم ولی:
شما یه چیز رو به من می گی، فکر می کنه حرف بدی نیست، بد می بینی من این حرف رو می گم در مورد پدر شما هم صادقه ناراحت می شی، انتظار دارم بفهمی که حرفت می تونه اشکال داشته باشه ...
شما میای چیزی رو که همه می دونن توهینه رو نسبت می دی به پدر ایشون... پس هم اون توهین کرده هم تو ...
ولی دقت کن من چه وقتایی گفته ام پدر...! تو هیچ رقمه قبول نکردی حرفت خوب نبوده؛ ولی تا به حرف من رسیدی گفتی این چه وضعی و ... !! این مثال برای این بود که فقط بفهمی که حرفت اشکال داره ... (اگه فکر می کنی اشکال نداره حرفت خوب پس منم توهینی نکردم به خانوادتون!)
اما اینکه بخوای چیزی رو از بنده الهام بگیری، لطفا یه مقدار شبیه استفاده کن...
حرف من قرآن نیست! ولی من سعی کردم یه مثال ساده بزنم که بفهمی جنس و نوع توهینی که تو می گی دقیقا و عینا همون حرف خودته... یعنی شما چیزی رو برای دیگران پسندیدی که برای خودت نمی پسندی!
من هیچ وقت نگفتم شما نفهمی! شما فرق نفهم بودن و یه موضعی رو نفهمیدم نفهمیدی!
* این تاپیک رو باز گردانی کردم اگه کسی خواست معذرت خواهی کنه با دلیل معرت خواهی کنه! مدیران اگه نکته ای هست به من پیغام خصوصی بدن!
به نقل از علی.ا :تی ان تی جان،من از بذرکار یاد گرفتم،به عنوان یک بزرگتر،این یک چیز رو ازش الگو گرفتم
موقعی که اون به من این حرفا رو میزد،توهین نبود،حالا توهین شد؟
این یک مثابله به مثل با ایشون بود.
به نقل از Sigma :کار بدی کردی...
چون اینکارت باعث شد نظرش نسبت به همه مردم برگرده....
می تونستی بگی خیلی ها اینطور فکر می کنند اما من به شخصه همچین فکری نمی کنم...
به نقل از علی.ا :نمیخوام مثل خودت با خودت برخورد کنم.همه ی حرفات از سر...
برات متاسفم بذرکار،لیاقت تو سکوت مطلق هست.
ببین آقا ! کار به دوگانگی حرفات ندارم ولی:
شما یه چیز رو به من می گی، فکر می کنه حرف بدی نیست، بد می بینی من این حرف رو می گم در مورد پدر شما هم صادقه ناراحت می شی، انتظار دارم بفهمی که حرفت می تونه اشکال داشته باشه ...
شما میای چیزی رو که همه می دونن توهینه رو نسبت می دی به پدر ایشون... پس هم اون توهین کرده هم تو ...
ولی دقت کن من چه وقتایی گفته ام پدر...! تو هیچ رقمه قبول نکردی حرفت خوب نبوده؛ ولی تا به حرف من رسیدی گفتی این چه وضعی و ... !! این مثال برای این بود که فقط بفهمی که حرفت اشکال داره ... (اگه فکر می کنی اشکال نداره حرفت خوب پس منم توهینی نکردم به خانوادتون!)
اما اینکه بخوای چیزی رو از بنده الهام بگیری، لطفا یه مقدار شبیه استفاده کن...
قرآن انقدر پایین اومده که مردم بفهمند ولی باز هم معنیش رو درک نمی کنن !به نقل از علی.ا :اونقدر نفهمی که نمیفهمی وقتی میگن : آیینه،به خود فرد هستند،نه با پدر فرد.
لیاقت پدر شما،دهن آسفالت کردنه.
حرف من قرآن نیست! ولی من سعی کردم یه مثال ساده بزنم که بفهمی جنس و نوع توهینی که تو می گی دقیقا و عینا همون حرف خودته... یعنی شما چیزی رو برای دیگران پسندیدی که برای خودت نمی پسندی!
من هیچ وقت نگفتم شما نفهمی! شما فرق نفهم بودن و یه موضعی رو نفهمیدم نفهمیدی!
* این تاپیک رو باز گردانی کردم اگه کسی خواست معذرت خواهی کنه با دلیل معرت خواهی کنه! مدیران اگه نکته ای هست به من پیغام خصوصی بدن!