Elnaz1
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- شــــــــــــــــــــــیراز
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- عشق است دامپزشکی...
پاسخ : سمپادیهای شیراز
سلام
عجبی تو این یه هفته ای که نبودم جوب پیج اضافه کردین
فکر کنم اسکار تنبلی رو میگیرن
ایشاالله بزرگتر شدی راه می افتی
سلام
عجبی تو این یه هفته ای که نبودم جوب پیج اضافه کردین

آره خوبه ولی اگه این تنبلا بیانبه نقل از ghazal.k :
من یه موضوع بهتر برا فیلم ساختن دارم!
نویسنده ی تاپیک گفت اگر این زندگی شیرازی رو ننویسین خودش مینوسه
بذارین بچه کارشو بکنه خب
میشه از برنامه چیدن برای یک میتینگ فیلم ساختمیتینگ خودمون رو میگم
![]()
فکر کنم اسکار تنبلی رو میگیرن
آخی هنوز زوده براتبه نقل از Vivante :سلام
منم دستغیبی ام
امسال میرم اول
خر خونی چیه
ما درست می خونیم
خر نمی زنیم =P~
ایشاالله بزرگتر شدی راه می افتی

شاید باورت نشه اما ملت زیادی تا میرسن پیش میرن سراغ چیزایی که قبلا نرفته بودن!

خوب اگه یه نفر بود که همه قبولش داشتن میومد بین ما حَکَم میشد بالاخره بحث به نتیجه خوبی میرسید.. اما الان جو یه سری از تاپیکا اینطوریه که هیچکس, هیچکس دیگه رو قبول نداره.. خوب حقم دارن بیجاره ها..
جای گریه داره واقعا و مثله همونایی که حمید اشاره کرد)و دیگه نمی فهمن دورو برشون چه خبره انگار اومدنشون تو سمپاد انتها ی هدفشون بوده و فقط به همین می نازن 5 سال پیش وقتی قرار شد سمپاد بشه مثه بقیه ی مدارس(کاشکی بقیه ی مدارس می شدن عین سمپاد)شما کجا بودی شما خودت در این ضمینه چی کار کردی شما فقط ححححححححرررررررررفففففففففف میزنی و عمل نمی کنی
)))))))))))))
(با این طرز بحث کردن).. از یه نظر حق با خانم غزال هستش
.. من اصلا حواسم به این جنبه قضیه (که غزال اشاره کرد) نبود.. خوب درسته اگه بخوای با یه سری آدم هم سن و سال خودت مسائلتو در میون بزاری بهترین جا همین سمپادیای خودمونه
در واقع بهتر می بود من از اول منظورمو بهتر میگفتم.. در واقع الان سمپادیا صرفا برای من اصلا جای مناسبی نیست.. چون الان توی یه مودی هستم که باید با یه سری آدم متخصص و اینا بحث کنم.. اگه یه روزی احساس کنم که باید در مورد یه سری مسائل با هم سن و سالام حرف بزنم مطمئنا میام سمپادیا 

ما نمی تونیم نظرمون رو به دیگری بفهمونیم)نمی تونیم با کسه دیگری درس ارتباط برقرار کنیم( یا طرف خودش ممکنه بفهمه که اون درس می گه ولی به دلایلی حقو قبول نکنه که این خیلی مشکله بدیه و ریشه ای هم هست(میگن خواب رو می تونی بیدار کنی ولی کسی که خودشو بخواب زده نه)