احیانا منظورت روبورو و الکترو این مسخره بازیا نیست؟!! به اونا نمیگن ربات! ربات اونیه که خودت مدارشو طراحی کنی برنامه با codevision یا bascom یا برنامه های مشابه بنویسی نه اون آماده ها!به نقل از arman.a :اه .. این فایده نداره که ...! انجمن روباتیک ، فقط برنامه آماده می ذاره دم دستت ، با چند تا دستور آماده شده ..، بعد میگه بریز رو ربات برو مسابقه بده..! یکی از دوست های خودم که اصفهان میره کلاس روباتیک ، فقط جز انجمن روباتیک نوین ، کلی حاهای دیگه هم کلاس می ذارن و کلا" بهشون واقعا" یاد می دن ربات بسازن ، نه اینکه از همون اول همه چی آماده باشه و به قول غزال فقط سر هم کنیم ...!( این که از نظر فنی روباتیک نیست ، هست ؟)

خوفين ؟؟ منم خوفم!!! 

اونا باید اول بری الکترونیک یاد بگیری بعد نرم افزارایی مثل protel یا protius(اسپل مطمئن نیستنم) بعد مکانیک هم باید پیش زمینه داشته باشی تا بشی یه چیزی!به نقل از arman.a :چرا منظورم همون هاست ..!: دی
آهان متوجه شدم..!خوب پس انجمن واسه این روش ساختن هم کلاس داره یا خودجوش کار می کنین ..؟!
خوارزمی کار هم شیرازیا کم هستن یه گروه از بچه های دستغیب بودن که الان سوم هستن و ول کردن بقیه هم الان مثه من هستن تجربه زیادی ندارن شیرازیا تو این موارد فعال نیستن!به نقل از ghazal.k :من کلاسی براش سراغ ندارم اما اگه یه روباتیک کار خوارزمی رو پیدا کنید حاضره باهاتون برای خوارزمی کار کنه
خشایار هنوزم رباتیک کار میکنی؟
نظرت در مورد خوارزمی چیه؟
البته جدی کار کردن واسه سهمیه کنکور نه تفننی
اگه موافق بودی یه پی ام بزن کارت دارم
َشیراز سه تا داره توی ناحیه2 نیست بقیه رو هم نمیدونمبه نقل از Rubiker :شيراز همين دوتا مدرسه رو داره؟!
نكنه رفته اصفهان؟!!!